2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Tekrardan teşekkür ederim bu e2 değer estrojen mi başka bir değer mi acaba? Nette yankıl mı okudum acaba 🤔
e2 östrojen hormonu işte yumurtanın büyürken salgıladıgı bir hormon bu hormon salgılandıkca yumoş büyür snra çatlayıncada içinden p4salgılar rahımı besleyen progesteron acıga cıkar bir süre rahımı besler baktı gelen giden yok snra ıkı degerde düşer ve regl baslar vücudumuzdaki döngü bu sekılde.o yüzden drlar yumurta çatlamadan transferi yapmak ıster

Ge
Tabikide sana yazdm ya her ay ölçtürdm farklı dr ve hastanelerde asla sabit bir ölçüsü yok.beni çıldırtmıstı bi ara ama artk pes ettim hanfendinin müsait oldugu zamanı bekledim sabırla terbiye etti beni:)
Gerçekten bende normalde sabırsız bir insanım bu olaylar bana sabırlı öğretti😂valla güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum

Ge

Gerçekten bende normalde sabırsız bir insanım bu olaylar bana sabırlı öğretti😂valla güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum
seni inan cok iyi anlıyorum ilk transfer için 5ay beklemiştim artık rahım hanıma hergun küfrediyrdm yeter artık kendine gel die😂😂 diom ya terbıye etti beni sende ona saygı duy o nederse o patron o😂😂😂

ee patron o .emir demiri keser oyüzden aman diim kızdırma onu bir ara bana bir küstü adetime 5gun vardı 2.5mm di adet bile olmadı bana sinirinden kininden sakın kafasını attırma😂😂😂
Ya hikayeler pek aynı bizim seninle benimki üç ay küstü bana adet değil bir iki damla leke olup bitiyordu 😂bu ay bir gömdük az az kanama

Ya hikayeler pek aynı bizim seninle benimki üç ay küstü bana adet değil bir iki damla leke olup bitiyordu 😂bu ay bir gömdük az az kanama
Ya işte anı anını tutmuo dengesizin😂 benm transferımden önceki ay 1gun regl oldm bir pet dolmadı 2.5mde kaldı sok olmustm 1gun süren reglm le transfer hazırlıgına basladk öle ilaçla gzl sözlerle kandırıp gönlünü ettik te aldı bebeği yoksa zordu😁😁

Ya işte anı anını tutmuo dengesizin😂 benm transferımden önceki ay 1gun regl oldm bir pet dolmadı 2.5mde kaldı sok olmustm 1gun süren reglm le transfer hazırlıgına basladk öle ilaçla gzl sözlerle kandırıp gönlünü ettik te aldı bebeği yoksa zordu😁😁
İşte ümidi kesmemek lazım 😂ümit fakirin ekmeği demişler rahime hanımda bizim ümidimiz😂

X