2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

İnşaallah Rabbimin bildiği var bizleri bekletiyor ama bekledikçe de güzelleşcek sonumuz inşaallah 😌
Tabiki bizi mükafatlandırmak için önce ne kadar sabırlı olmamız gerektiğini öğretiyor ben daha acemiyim henüz birinci denemem de negatif aldım çok üzüldüm ağladım ama hemen ikinci için işlemleri başlattım mevlam zeval vermesin hiç birimize ama ben sonuna kadar gitmek isterim ne 5 ne 10 yıkmasın bizi isyanda ettirmesin hiç bir zaman inşallah 🤲🏻

049841EF-FED5-499B-B242-D47229A80B7B.png
049841EF-FED5-499B-B242-D47229A80B7B.png

Aaaa birşey daha öğrendik senin vesilenle inşallah güzel sonuç alırsın abla dualarım seninle inşallah inşallah 💖

Buna da çok çok amiin🤲🏻

Üç çizgi ne demek oluyor acaba bana öyle bişey yapıladı benşm rahim kalınlığım 11mm canım ben hem ilaç kullandım hemde trasnfer gününe kadar günlük nar tükettim narda rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş 😘😘😘😘

Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki 🌹 umarım hakkınızda hayırlısı olur ilk denemenizlede hamile kalırsınız 🥰🥰🥰🥰
11 mm çok güzel inşallah benimkide perşembe gününe kadar dr istediği kalınlığa ve görüntüye ulaşır .ya kızlar bu endometrede üç çizgi olayını duyan yokmu

11 mm çok güzel inşallah benimkide perşembe gününe kadar dr istediği kalınlığa ve görüntüye ulaşır .ya kızlar bu endometrede üç çizgi olayını duyan yokmu
Yardımcı olmak isterdim canım ama ben ilk defa duyuyorum böyle birşey 🤷🏻‍♀️

Ben bunu araştırmıştım bundan önceki transferimde çok zor kalınlaşmıştı rahim hatta nerdeyse iptal olacak filan diye düşünmüştüm ama hemşire hanım 3 çizgi olması da önemli demişti r

Eklentiler

• 79B7299E-3566-4D3B-B754-203B49A256B7.jpeg
    79B7299E-3566-4D3B-B754-203B49A256B7.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 43
X