ankarada nerede tedavi görüyorsunuz acabaYaş 28
Şehir Ankara
Deneme 5
Sebep Tüp Tıkanıklığı •Pco
Transfer 24 Ocak
Embriyo gün 5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankarada nerede tedavi görüyorsunuz acabaYaş 28
Şehir Ankara
Deneme 5
Sebep Tüp Tıkanıklığı •Pco
Transfer 24 Ocak
Embriyo gün 5.
Tabiki bizi mükafatlandırmak için önce ne kadar sabırlı olmamız gerektiğini öğretiyor ben daha acemiyim henüz birinci denemem de negatif aldım çok üzüldüm ağladım ama hemen ikinci için işlemleri başlattım mevlam zeval vermesin hiç birimize ama ben sonuna kadar gitmek isterim ne 5 ne 10 yıkmasın bizi isyanda ettirmesin hiç bir zaman inşallahİnşaallah Rabbimin bildiği var bizleri bekletiyor ama bekledikçe de güzelleşcek sonumuz inşaallah
Şuan Centrumdayım Siz de mi ankaradasınızankarada nerede tedavi görüyorsunuz acaba
ankarada nerede tedavi görüyorsunuz acaba
Şuan Centrumdayım Siz de mi ankaradasınız
ben devlette tedavi görüyorum etlik zübeyde hanımdaŞuan Centrumdayım Siz de mi ankaradasınız
Yok cnm ya
Test günün bugünmüydü?
Evet cnm bu değer yükselmez demiTest günün bugünmüydü?
Ne desem bilemedim de la görüşme şansın varsa bi görüş istersen ne diyecekKızlarr
Çok sağol canım benim darısı sizin başınıza bütün dualarım sizinleHayırlısı olsun gülüm
Keşke evet deme şansım olsa ama bilemedim ki inşallah Dr yükselir der sana çok üzüldüm amaEvet cnm bu değer yükselmez demi
Allah razı olsun canım aminÇok sağol canım benim darısı sizin başınıza bütün dualarım sizinle
11 mm çok güzel inşallah benimkide perşembe gününe kadar dr istediği kalınlığa ve görüntüye ulaşır .ya kızlar bu endometrede üç çizgi olayını duyan yokmuAaaa birşey daha öğrendik senin vesilenle inşallah güzel sonuç alırsın abla dualarım seninle inşallah inşallah
Buna da çok çok amiin
Üç çizgi ne demek oluyor acaba bana öyle bişey yapıladı benşm rahim kalınlığım 11mm canım ben hem ilaç kullandım hemde trasnfer gününe kadar günlük nar tükettim narda rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş
Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki umarım hakkınızda hayırlısı olur ilk denemenizlede hamile kalırsınız
Yardımcı olmak isterdim canım ama ben ilk defa duyuyorum böyle birşey11 mm çok güzel inşallah benimkide perşembe gününe kadar dr istediği kalınlığa ve görüntüye ulaşır .ya kızlar bu endometrede üç çizgi olayını duyan yokmu
Ben bunu araştırmıştım bundan önceki transferimde çok zor kalınlaşmıştı rahim hatta nerdeyse iptal olacak filan diye düşünmüştüm ama hemşire hanım 3 çizgi olması da önemli demişti r11 mm çok güzel inşallah benimkide perşembe gününe kadar dr istediği kalınlığa ve görüntüye ulaşır .ya kızlar bu endometrede üç çizgi olayını duyan yokmu
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahDeğerim 189 çıkmış sanırım hamileyim Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhj