Üniversiteler ücretsiz yapıyormuş cnm.. bulunduğun yerde tıbbi genetik bölümü olan devlet üniversitesi hastanesi bul ve tıbbi genetik bölümünü ara durumunu izah et randevu veriyorlar.. istanbuldaydın sanırım sen.. Cerrahpaşa eğitim araştırmada var diye biliyorum ama bak bi internetten, randevu alırken de ücreti var mı diye bi teyit istersen.. ben sordum ücret sağlık sigortanız varsa yok dediler..Benim de aklımdan geçen bu aslında ama devlet genetik test yapıyor mu bilmiyorum keşke öyle bir ihtimal var deseler şimdi gider yaptırırım testi eşimin tarafında sanırım bozukluk var biraz ama akraba evliliği olanlarda durumu düşünmedim değil desem yeri sanırım
Ne zamandır tüketiyorsun birde iğneleri az miktarlı mı vurunuyorsunnar falan yiyorum ama
çok yavaş kalınlaşıyor :/
Ben çapa da tedavi görüyorum zaten o zaman ora da da vardır bu bölüm doktorla iltibata geçmemek gerek var mı bunu yaptırmam için geçen gittiğimde hiç birley demedi yüzüme bile bakmadı doktor ne zaman istersen yaparız dedi sadece herhangi bir test yada ne bileyim başka birley demedi estrofem yazdı sadece 1 kutu Şubat adetin başlayınca kullanmaya başla bizi ara dedi sadeceÜniversiteler ücretsiz yapıyormuş cnm.. bulunduğun yerde tıbbi genetik bölümü olan devlet üniversitesi hastanesi bul ve tıbbi genetik bölümünü ara durumunu izah et randevu veriyorlar.. istanbuldaydın sanırım sen.. Cerrahpaşa eğitim araştırmada var diye biliyorum ama bak bi internetten, randevu alırken de ücreti var mı diye bi teyit istersen.. ben sordum ücret sağlık sigortanız varsa yok dediler..
O sıkıntı bende de vardı.. 21 gün boyunca kullandım ilaç hem de günde altı tane ama 9 mm oldu, yeterli demişti doktor.. ama 10 mm üstü daha çöm ideal dedinar falan yiyorum ama
çok yavaş kalınlaşıyor :/
Benim 11mm olmuştuO sıkıntı bende de vardı.. 21 gün boyunca kullandım ilaç hem de günde altı tane ama 9 mm oldu, yeterli demişti doktor.. ama 10 mm üstü daha çöm ideal dedi
iğnem yok canımNe zamandır tüketiyorsun birde iğneleri az miktarlı mı vurunuyorsun
Bana da doktor demedi, ben araştıra araştıra buldum doktorumu aradım biz yapmıyoruz dedi ama üniversitede kendiniz yaptırabilirsiniz dedi.. tıbbi genetikten randevu al yaptır ne kaybedeceksin altı üstü bi tüp kan kaybedeceğinBen çapa da tedavi görüyorum zaten o zaman ora da da vardır bu bölüm doktorla iltibata geçmemek gerek var mı bunu yaptırmam için geçen gittiğimde hiç birley demedi yüzüme bile bakmadı doktor ne zaman istersen yaparız dedi sadece herhangi bir test yada ne bileyim başka birley demedi estrofem yazdı sadece 1 kutu Şubat adetin başlayınca kullanmaya başla bizi ara dedi sadecebende tamam deyip çıktım hiç kendim de değildim ağrılarımdan dolayı nasıl olacak onu bile bilmiyorum
Çok iyiymiş seninki diğer transferde de öyle okur inşBenim 11mm olmuştu
10 mm geçmesini istiyoruz diyoO sıkıntı bende de vardı.. 21 gün boyunca kullandım ilaç hem de günde altı tane ama 9 mm oldu, yeterli demişti doktor.. ama 10 mm üstü daha çöm ideal dedi
İnşallah sonuç almaya başlarsın canım hakkında hayırlısı olsun ben günde 2 adet naz tüketiyordum hatta bi inceki topik'te bi arkdaşımız transfer günün kadar mı ne 17 adet nar yemiştiiğnem yok canım
adeetin 17.günü bugün
dekort
folbiol
coraspirin
estrofem günde 6 kullanıyorum
adetten beri hemen hemen
Nar ananas ve avokado ye bol bol ama tarabfer olursa bırak..10 mm geçmesini istiyoruz diyo
daha dün 7.6 olmui
e2 de 2 gün önce 94 tü
dün 74 e düşmüş
AA onu ben de hatırlıyorumİnşallah sonuç almaya başlarsın canım hakkında hayırlısı olsun ben günde 2 adet naz tüketiyordum hatta bi inceki topik'te bi arkdaşımız transfer günün kadar mı ne 17 adet nar yemiştiaklıma geldi birden
Öyle tabi ben dedim hani doktorlar mı yönlendiriyor çünkü ben rahime çizik attırmak istedim izin vermediler biz uygun görürsek atarız dediler ki eğer ilk deneme tutmazsa atarız da dediler ama bilmlyorum şimd nasil yol izlenecekBana da doktor demedi, ben araştıra araştıra buldum doktorumu aradım biz yapmıyoruz dedi ama üniversitede kendiniz yaptırabilirsiniz dedi.. tıbbi genetikten randevu al yaptır ne kaybedeceksin altı üstü bi tüp kan kaybedeceğin
Doktor da iyi güzel demişti ama nasip demek kiÇok iyiymiş seninki diğer transferde de öyle okur inş
Bence deNar ananas ve avokado ye bol bol ama tarabfer olursa bırak..
Evet yaaa nar deyince aklıma geldi Allah biliyor ben bilgi için yazdım o faydasını görmüştü hatta kalınlaşma olmuştu transferi falan da galiba sonuç bekliyordu şimdi yanılmıyorsamAA onu ben de hatırlıyorumiyi yemiş o maşallah
Ya rahme çizik ben de istedim ama doktor şimdi adet olunca ikinci Günü gel bakalım dedi, çiziği senin değil benim istemen önemli dediÖyle tabi ben dedim hani doktorlar mı yönlendiriyor çünkü ben rahime çizik attırmak istedim izin vermediler biz uygun görürsek atarız dediler ki eğer ilk deneme tutmazsa atarız da dediler ama bilmlyorum şimd nasil yol izlenecek
Doktor da iyi güzel demişti ama nasip demek ki
hayırlısı olsun kuzum nasip inşallahİnşallah sonuç almaya başlarsın canım hakkında hayırlısı olsun ben günde 2 adet naz tüketiyordum hatta bi inceki topik'te bi arkdaşımız transfer günün kadar mı ne 17 adet nar yemiştiaklıma geldi birden
nar yiyorum da iptal olcak gibi düşünüyorum o yüzden uğraşasım gelmiyotrNar ananas ve avokado ye bol bol ama tarabfer olursa bırak..
Vallaha bana da aynısını dediYa rahme çizik ben de istedim ama doktor şimdi adet olunca ikinci Günü gel bakalım dedi, çiziği senin değil benim istemen önemli dediçok operasyondan yana değilim daha ikinci bı dur bakalım filan dedi ikinci gün bakıp karar vericek çizik gerekli mi değil mi, geçen transferde yok dedi net bir şekilde..
Evet canım son 1 tane dondurulmuş embriyom var devlette onuda deneyip hayırlısı ile pozitif olursam bir müddet bırakırım ama negatif sonuç alırsam özele gitme düşüncem var ama kesin değilhayırlısı olsun kuzum nasip inşallah
senin dondurulmuşun var mı tekrar transfer mi olcaksn
Öyle düşünme zorlada olsa güzel düşün güzel olsunnar yiyorum da iptal olcak gibi düşünüyorum o yüzden uğraşasım gelmiyotr
İptal olmaz inş, iyi düşün iyi olsun..nar yiyorum da iptal olcak gibi düşünüyorum o yüzden uğraşasım gelmiyotr