- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Oldum canım ben histereskopi ama et parçası sadece dedi sonrası için patoloji sonucundaCanım sana şey soracam doktor ile görüşmeye gittin mi gittiysen önümüzdeki süreç nasıl olacak dedi sana mesela histeroskopi falan istedi mi
Ayy daha bi korktum şimdiMalesef o kadar şiddetli oluyor ki tabi en azından benimki öyle oldu mahvoldum
Benim normalde de çok sancılı geçiyor agrı kesici parol dışında kullandırmıyor doktorum bende mecbur hastaneye gidip serum takılıyorum iğne de istemiyor
Eşim beni inanın kucağında getiriyor çünkü ben yürüyemeyecek halde oluyorum
Negatiften sonraki ilk regl hatırlamak bile istemiyorumberbattı
İlk transferden önce mi oldunOldum canım ben histereskopi ama et parçası sadece dedi sonrası için patoloji sonucunda
İnşallah sizinkisi hafif geçerAyy daha bi korktum şimdi
Evet canım hatta onun için sonrasında 1 ay dinlenme yapıldı sonra trasnfer işlemim olmuştuİlk transferden önce mi oldun
İnş ama daha regl olmadan ağrım var.. neyseki izindeyim.. işyerinde hiç yapamazdımİnşallah sizinkisi hafif geçer
Bana ilk transferden sonra yaptıEvet canım hatta onun için sonrasında 1 ay dinlenme yapıldı sonra trasnfer işlemim olmuştu
Çok geçmiş olsun kuzucum İnşallahİnş ama daha regl olmadan ağrım var.. neyseki izindeyim.. işyerinde hiç yapamazdım
Bende aynıBana ilk transferden sonra yaptı
Bak şimdi aklım bi karıştımneyse bu ikinciyi de bu klinikte deneyeceğim sonrası tutmazsa bahçeci gözüküyor
Gop u duymadım ilk başta da bahçeci istiyordum ama yakında olan bir yer olsun diye medicalpark tercih ettik bahçeci olursa şehir dışı yolu gözüküyor çünkü bizeBende aynıya bahçeci ya GOP hastanesi
Nerde oturuyorsunuz ki siz GOP daha daha önce abim çalışmıştı benim hatta devlete başlamadan direk oraya götürmek istedi ama maddiyattan gidemedik devlette raporlu olunca biraz fiyat uygun oldu ama nasip diyoruz ya işte bakalımGop u duymadım ilk başta da bahçeci istiyordum ama yakında olan bir yer olsun diye medicalpark tercih ettik bahçeci olursa şehir dışı yolu gözüküyor çünkü bize
Trabzon’da oturuyorum aslında GOP u biraz araştırabilirim ablama yakınNerde oturuyorsunuz ki siz GOP daha daha önce abim çalışmıştı benim hatta devlete başlamadan direk oraya götürmek istedi ama maddiyattan gidemedik devlette raporlu olunca biraz fiyat uygun oldu ama nasip diyoruz ya işte bakalım
Ben devlette raporlu 3750 ye yaptırdım normalde 10mul devlette direk yapıncaBana tedaviye başlama sürecinden önce rapor çıkartırdı doktor bir tık daha uyguna geldi özellikle ilaçlar
Devletteki tüp bebek ücretli mi yaBen devlette raporlu 3750 ye yaptırdım normalde 10mul devlette direk yapınca
Haftaya belli olcak ne yapacağımız yaa nasipse daha reglin 4.günündeyimEvet olmuştum ama malesef negatif.. şubattaki adetimde ikinci kez transfer olacak inş.. bu ayki adetimde prognova kullanacağım ve bi aylık lucrin depor vurunacağım, sonraki ay da yani şubatta da normal transfer hazırlığı işte.. senin durum ne? İkinci transfer ne zaman?
Tabiki ben herşeyi orada yaptım 3 aşılama denedim olmadı sonra rapor çıktı ve 3750 aldılar bizden belki 4000 4500 bile olmuştur histereskopi falan çıkınca onada para yatırıldıDevletteki tüp bebek ücretli mi ya
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım dualarımız birbirimize inşallahHaftaya belli olcak ne yapacağımız yaa nasipse daha reglin 4.günündeyim
Doğrudur canımTabiki ben herşeyi orada yaptım 3 aşılama denedim olmadı sonra rapor çıktı ve 3750 aldılar bizden belki 4000 4500 bile olmuştur histereskopi falan çıkınca onada para yatırıldı
Bende devlet para almadan yapıyor sanıyordum ama işin aslı içine girince anlaşıldıDoğrudur canım