Yeni bir topic acmaniz cok iyi fikir olmuş. Diğeri dediğiniz gibi hamişlerle dolunca konuları takip etmek zor oluyordu. Benimde ekim ayında opu oldu 20 yumrta toplandı en son 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Ohss ve kist oluşumu yüzünden hala rahim dinlendirmedeyim. 2 gün sonra bu ayki doğum kontrol hapım bitecek. Adet ile beraber hazirlik gorusmesine gideceğim. İnşallah bu kez başlayabiliriz. Yeni topikteki herkese de haklarinda hayirlisini diliyorum. Umarim bu topikte hep beraber firesiz şekilde mutlu sona kavuşuruz.Ora bura gidip geliyorum boş vakit çok oluncaorası hamişlerle doldu maşallah bizlerde yeniden yol çizmek adına yeniden bir araya gelelim dedik süreçlerimiz devam ediyor hala arkadaşlarla
Ben orda yaptırdımAmin canım sana da inşallah.
Merkez araştırdın mı?
Bu arada sen GOP tüp bebek merkezine gitmek istediğini yazmışsın GOP ta mı oturuyosun?
Aaaaaa canısı hoşgeldin nerelerdesin sen kayıplara karıştın ne zamandırYeni bir topic acmaniz cok iyi fikir olmuş. Diğeri dediğiniz gibi hamişlerle dolunca konuları takip etmek zor oluyordu. Benimde ekim ayında opu oldu 20 yumrta toplandı en son 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Ohss ve kist oluşumu yüzünden hala rahim dinlendirmedeyim. 2 gün sonra bu ayki doğum kontrol hapım bitecek. Adet ile beraber hazirlik gorusmesine gideceğim. İnşallah bu kez başlayabiliriz. Yeni topikteki herkese de haklarinda hayirlisini diliyorum. Umarim bu topikte hep beraber firesiz şekilde mutlu sona kavuşuruz.
Sen hangi doktora gittin orda volkan beye mi murat beye mi canım benim abim eski çalışndı orada tanıyor doktorlarıBen orda yaptırdım
Anladım canım... Hiç duymamıştım o merkezi. Doktorunuz kimdi?Ben orda yaptırdım
Normalde özel hastane orası sadece tüp bebek merkezi değil canımAnladım canım... Hiç duymamıştım o merkezi. Doktorunuz kimdi?
Sen hangi doktora gittin orda volkan beye mi murat beye mi canım benim abim eski çalışndı orada tanıyor doktorları
Benim bildiğim tek doktor var Murat hoca başka da yok sanırım varsa da haberim yokAnladım canım... Hiç duymamıştım o merkezi. Doktorunuz kimdi?
Anladım... Hayırlısı olsun inşallah.Benim bildiğim tek doktor var Murat hoca başka da yok sanırım varsa da haberim yok
Aynen kimyasal oldu 2tane daha dondurulmuş embriyo var adet bitince görüşmeye gidecemAnladım... Hayırlısı olsun inşallah.
Kimyasal gebelik geçirmiştin değil mi? Dondurulmuş embriyon var mıydı? Baştan mı başlayacaksın tedaviye?
Hayırlısı olsun, senin de mi 3. gün embriyosu peki?Aynen kimyasal oldu 2tane daha dondurulmuş embriyo var adet bitince görüşmeye gidecem
Volkan bey çok iyiydi orda şimdi kendime yeni her açtı ayrıldı oradan ben burası olmazsa ya murat hocaya yada volkan hocaya gideceğim sil baştanBenim bildiğim tek doktor var Murat hoca başka da yok sanırım varsa da haberim yok
Aynen öyle başlarda bı sebebin olmayışı rahatlatmisti beni ama başarısız ilaç ve aşılama denemeleri falan 4yil geçti artık hala olmayincada artık bende asıl sebebsiz olması en büyük sorunmus demeye başladım en son tüp bebek doktorumda sebebini bilmediğimiz bı sorunla savaşmaya baslicaz diyincede asıl korku ozaman basti içimi Allah'ım herkesin yardımcisi olsunYaaaa ama moral bozmak yok üzülmek tabiki doğal ama yolumuz uzun demekki
Merhaba canım hoşgeldin inşallah güzel ve olumlu sonuçlar alırsın ilerlemen güzel olur
Sebepsiz olması da ayrı bir sorunmuş gibi gelmeye başladı aslında bana çünkü varsa da sorun ne bilmiyorsun ve bu daha çok yıpratıyor bence insanı
Kesinlikle ayni fikirdeyim şimdi sebeb yok diyoruz ama elde ettiğimiz hiç birşey yok ben çok umutlanmıştım sebebimiz yoksa ilk deneme olurum hamile diye ama olmadı şimdi 2.ci hakkım var onda bile şüphem var devlet diye özelde yapılan işlemleri yaptıramıyorsun da ya tutacak ya tutmayacak diye ilerliyorum sürekli özelle gitsen nereye gideceksin nasıl yapacaksın bilmiyorsun herkesde ki düşünce özel para tuzağı devlet sorumsuz sonuç nerden gelecek bilmiyorsun Allah çaresiz bırakmasın kimseyiAynen öyle başlarda bı sebebin olmayışı rahatlatmisti beni ama başarısız ilaç ve aşılama denemeleri falan 4yil geçti artık hala olmayincada artık bende asıl sebebsiz olması en büyük sorunmus demeye başladım en son tüp bebek doktorumda sebebini bilmediğimiz bı sorunla savaşmaya baslicaz diyincede asıl korku ozaman basti içimi Allah'ım herkesin yardımcisi olsunsiz hangi ildesiniz
Ben İstanbul'dayım bu aradaAynen öyle başlarda bı sebebin olmayışı rahatlatmisti beni ama başarısız ilaç ve aşılama denemeleri falan 4yil geçti artık hala olmayincada artık bende asıl sebebsiz olması en büyük sorunmus demeye başladım en son tüp bebek doktorumda sebebini bilmediğimiz bı sorunla savaşmaya baslicaz diyincede asıl korku ozaman basti içimi Allah'ım herkesin yardımcisi olsunsiz hangi ildesiniz
Aynen 3.gün embriyosu ama kalitesini bilmiyorumHayırlısı olsun, senin de mi 3. gün embriyosu peki?
ya Murat hoca fena değilde şöyle adam çok sinirli yani çabuk sinirlenip birazda belli ediyor benim gördüğümVolkan bey çok iyiydi orda şimdi kendime yeni her açtı ayrıldı oradan ben burası olmazsa ya murat hocaya yada volkan hocaya gideceğim sil baştan
Öyle olan doktorla işinde daha iyi olur aslında benim annem bel fitiğindan ameliyat oldu 2 sene önce doktor çok sertti insan korkuyordu bişey sormaya bizde hiç ikilemeden ilerledik ve annem şuan eskiye göre daha daha iyi Allah'ım bizimde önümüze işinin ehli doktorları çıkarsın inşallah canımAynen 3.gün embriyosu ama kalitesini bilmiyorum
ya Murat hoca fena değilde şöyle adam çok sinirli yani çabuk sinirlenip birazda belli ediyor benim gördüğüm
Merhaba canım ilk önce hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar hepinize bu süreç hayırlı olsun sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza alalım inşallah.. Ben de aralık ayında başladım fakat 4 ocakta pozitif çıktığım için 6 ocakta opü olacaktı yapılmadı. Doktorum olmaz dedi. Sadece iğnleri kullandığım ile kaldım ve tedavi yarıda kaldı. Yeniden regl olduğunda başlayalım dedi. Fakat benim sorum şu bu şekilde tedavisi yarım kalan ve erken regl gören oldu mu?Dün adetin 17.günüydü ve hafif bir lekelenme yaşadım çok umursamadım ama bu sabah regl gibi fazla kanamam oldu doktora yazdım ama henüz dönüş yapmadı. Bu regl kanaması mıdır? yada kist vs mi oluştu anlayamadım bu durumu yaşayan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Hoşbulduk:) seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın:) inşallah öyledir regl olsun da geçsin gitsin kist vs olmasın inşallah bakalım haber bekliyorum:) çok sağol canımMerhaba canım ilk önce hoşgeldin aramızabende henüz yeni sayılırım tüp bebek konusunda ama inşallah sıkıntı çıkaracak bir durum yoktur ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcın olır inşallah
Rica ederim inşallah güzel haberler alırsın tedavin ertelendi bile üzülme hayırlısı olsun hakkında zor süreçler hep bizim için ama aşmakta bize düşer inşallah güzel güreçlerle kavuşuruz miniklereHoşbulduk:) seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın:) inşallah öyledir regl olsun da geçsin gitsin kist vs olmasın inşallah bakalım haber bekliyorum:) çok sağol canım