2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

valla ne yalan söyleyeyim ilk gün çok üzüldüm baya üzüldüm artık gözlerimde yaş kalmadı şiştiler sonra geçti her şey insan için..yani hiç olmamasından iyi dedim,sağlıklı olsun diye dua ettin bu zamana kadar vardır bir hayır dedim sığınacak bir şeyler buldum geçti. nasip kısmet 5 sene bekledik biraz daha bekleriz napalım:) amin canım inşallah hayırlısı ve sağlıklısı ile inşallah..

İnşallah yaa bu konudan dolayı özellikle çok şüphe duydum acaba iyi biri mi diye

Ben İstanbul'dayım bu arada
Bende İstanbul'dayım asilamalarimi Zeynep Kamilde olmuştum sonra rapor çıktı ozeldede rapor sayesinde uyguna geleceğini söylüyorlardı oylelik özelde başladım tedaviye ama hiçte faydası olmadı ekstra şeler çıkarttılar falan derken baya maliyetli oldu bizede öyle donmus yumurtan var mı yoksa tekrardan mi basliyorsun herşeye

Bende 5 senelik evliyim denemeler yaşadık ama hepsi direk negafile çarptı yüzüme
İnşallah yaa bu konudan dolayı özellikle çok şüphe duydum acaba iyi biri mi diye
İnşallah canım bende bu denemeden sonra olmazsa eğer yine murat beye gitmeyi düşünüyorum
Benim devlette 1 tane daha dondurulmuş var ve oda 2.xi gün pek umutlu değilim aslında ama nasip artık inşallah mevlam asip eder burada sonuç alamazsa 1 rapor hakkım daha var onu da alıp özele gitmek istiyorum

Benim bir dış gebelik bir de kimyasal var. Bu da böyle nasip olmadı..İnşallah bundan sonra hep pozitifi görürüz :)

Benim bir dış gebelik bir de kimyasal var. Bu da böyle nasip olmadı..İnşallah bundan sonra hep pozitifi görürüz :)
İnşallah canım nerde tedavi görüyorsun bu kimyasallık yada dış gebelik araştırıldı mı hiç neden falan diye

Amerikan hastanesi canım. Dış gebelik tüpte yapışıklık vardı ondan dolayı. Kimysal araştırlmadı ama. yani tekrarlayan çoklu düşüklerde bakılıyor dediler. 1 kere olunca kimsenin umrunda olmadı açıkçası.
İnşallah canım nerde tedavi görüyorsun bu kimyasallık yada dış gebelik araştırıldı mı hiç neden falan diye

İnşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın canım Allah'ım hayırlısını versin ağrısız sızısız inşallah

Biraz daha yani bi iki gün daha bekle istersen yeni gelenler de olabilir diye düşünüyorum ama tabi sen bilirsin
Tabiki canım önemli benim için düşünceleriniz bende sonradan öyle düşündüm ama yorum silemediğim için kaldı herkes dağilmiş farklı topiklere kız dedim açmasamıyudım ne

Tabiki canım önemli benim için düşünceleriniz bende sonradan öyle düşündüm ama yorum silemediğim için kaldı herkes dağilmiş farklı topiklere kız dedim açmasamıyudım ne
Yok yok iyi yaptın bence.. burada yeniden başlayanlarla hep beraber başlarız.. orası çok kalabalık oldu, ara ara bakıyorum oraya da ama yani ben takip edemiyordum artık..buraya da gelirler zaten..

Yok yok iyi yaptın bence.. burada yeniden başlayanlarla hep beraber başlarız.. orası çok kalabalık oldu, ara ara bakıyorum oraya da ama yani ben takip edemiyordum artık..buraya da gelirler zaten..
Bende öyle hamile olunca çok yorum yapamıyorum ve çoğunluk hamile olunca konuşmak genellikle gebeliğe dair oluyor Allah'ım hepsinin sonuna kadar gitmelerini nasip etsin inşallah

arkadaşlar burada biliyorum ki hepimiz bebiş istiyoruz..bikaçımızında ilk transferi negatif oldu.. geride kalan dondurulmuş embriyolarla yolumuza devam ediyoruzama dondurulmuş embriyoda genetik testi pek önermiyorlar ama aklımda soru işareti se kalmaması için ben az önce doktorumla konuştum.. anne ve baba adayında da genetik test yapılabiliyormuş.. ücretsiz bi şekilde üniversiteden randevu aldım genetik test için.. belki sizler de yaptırmak istersiniz diye bilgi vereyim dedim.. bu test sonucuna göre embriyolarıma genetik test yaptıracağım..testlerimizde sıkıntı çıkmazsa yaptırmayacağım.. genetik faktör tutunmayı çok etkiliyormuş..

Benim de aklımdan geçen bu aslında ama devlet genetik test yapıyor mu bilmiyorum keşke öyle bir ihtimal var deseler şimdi gider yaptırırım testi eşimin tarafında sanırım bozukluk var biraz ama akraba evliliği olanlarda durumu düşünmedim değil desem yeri sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…