- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah Rabbim hayılrısıyla nasip edr evladını kucağınaVallaha bana da aynısını dedi polip var sanki dedi işlem yaptı sonra et parçasıymış korkulacak birşey yokmuş dedi
Evet canım son 1 tane dondurulmuş embriyom var devlette onuda deneyip hayırlısı ile pozitif olursam bir müddet bırakırım ama negatif sonuç alırsam özele gitme düşüncem var ama kesin değil
hayrlısı yaaÖyle düşünme zorlada olsa güzel düşün güzel olsun umudumuzu kaybetmeyelim
inşallah canmmİptal olmaz inş, iyi düşün iyi olsun..
Şimdi senin planım ne? Ön görüşme yapcakmısın?Bende 5 senelik evliyim denemeler yaşadık ama hepsi direk negafile çarptı yüzüme
İnşallah canım bende bu denemeden sonra olmazsa eğer yine murat beye gitmeyi düşünüyorum
Benim devlette 1 tane daha dondurulmuş var ve oda 2.xi gün pek umutlu değilim aslında ama nasip artık inşallah mevlam asip eder burada sonuç alamazsa 1 rapor hakkım daha var onu da alıp özele gitmek istiyorum
Senin sonuç ne oldu? Transfer olmuştun dimi?Bana da doktor demedi, ben araştıra araştıra buldum doktorumu aradım biz yapmıyoruz dedi ama üniversitede kendiniz yaptırabilirsiniz dedi.. tıbbi genetikten randevu al yaptır ne kaybedeceksin altı üstü bi tüp kan kaybedeceğin
Ben duydum cnm grupları gezerken, hatta adını hatırlamıyorum ama birisi 2. Gün embriyom doğumuma az kaldı gibi şeyler yazmıştı.. hatta dün doktorum anlattı, bi hastasının dört embriyosunu da genetiğe göndermişler, dört embriyodan 3 ü 3. Gün bi tanesi 2. Günmüş.. benim transfer etmeyi asla düşünmediğim orta kalite 2. Gün embriyosu genetiği sağlıklı geldi, diğerlerinde genetik bozukluk çıktı dedi.. transfer etmişler hatta dün de kalp atımını duymuşlar, yani günlere ve kaliteye çok da takılmamak gerekiyormuş onu anladım..Kızlar hiç 2.ci gün embriyosu duydunuz mu siz ?
Evet olmuştum ama malesef negatif.. şubattaki adetimde ikinci kez transfer olacak inş.. bu ayki adetimde prognova kullanacağım ve bi aylık lucrin depor vurunacağım, sonraki ay da yani şubatta da normal transfer hazırlığı işte.. senin durum ne? İkinci transfer ne zaman?Senin sonuç ne oldu? Transfer olmuştun dimi?
Merhabaaa benim de cuma günü donmuş embriyo transferim var inşallah hepimiz güzel haberi alırızMerhabaaa bu topik hepimize şans getirsin . Benim de ilk tüp bebek denemem olacak . Cuma günü dönmüş embriyo transferim var . Çok heyecanlıyım . Umarım her şey yolunda gider . Hepimiz güzel güzel haberlerle geliriz
Hayır ben hiç duymadım 3 ve 5 i biliyorum.Kızlar hiç 2.ci gün embriyosu duydunuz mu siz ?
Üzülmek yok lütfen pozitif olalım olamasakta olmaya çalışalım birlikte inşallahinşallah Rabbim hayılrısıyla nasip edr evladını kucağına
benim de sadece bi tane
hayrlısı yaa
transfer olcam hemen diye heycanla adeti beklemiştim
şimdi başka şeyler sorun
inşallah canmm
Devlette ki hakkımı da Şubat ayında deneyip olmazsa özel hastaneye geçiş yapmak ama nasip bakalımŞimdi senin planım ne? Ön görüşme yapcakmısın?
Ben çok taktım kafama onu ve herkes birden ben 2.ci gün embriyosu hiç duymadım deyince daha çok taktım belkide ondan tutmadı diyorum şimdi ilk deneme için çünkü baya araştırdım baktım nete falan çok fazla bilgi bulamayınca da çok üzüldümBen duydum cnm grupları gezerken, hatta adını hatırlamıyorum ama birisi 2. Gün embriyom doğumuma az kaldı gibi şeyler yazmıştı.. hatta dün doktorum anlattı, bi hastasının dört embriyosunu da genetiğe göndermişler, dört embriyodan 3 ü 3. Gün bi tanesi 2. Günmüş.. benim transfer etmeyi asla düşünmediğim orta kalite 2. Gün embriyosu genetiği sağlıklı geldi, diğerlerinde genetik bozukluk çıktı dedi.. transfer etmişler hatta dün de kalp atımını duymuşlar, yani günlere ve kaliteye çok da takılmamak gerekiyormuş onu anladım..
Amin inş. güzel haberlerini alırız :) benimde donmuş embiriyo transferim var , şuan estrofem kullanıyorum , 21 Ocakta gideceğim kontrole, muhtemelen 2-3 güne de transferim için gün verilir diye düşünüyorum. :)Merhabaaa benim de cuma günü donmuş embriyo transferim var inşallah hepimiz güzel haberi alırız
Umarım güzel sonuçlar alırsını hakkınızda hayırlısı olsunMerhabaaa benim de cuma günü donmuş embriyo transferim var inşallah hepimiz güzel haberi alırız
Ahhhh bak işteHayır ben hiç duymadım 3 ve 5 i biliyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsın inşallah Allah'ım transfer sonrası tutunmasını da nasip etsinAmin inş. güzel haberlerini alırız :) benimde donmuş embiriyo transferim var , şuan estrofem kullanıyorum , 21 Ocakta gideceğim kontrole, muhtemelen 2-3 güne de transferim için gün verilir diye düşünüyorum. :)
Hayırlısı olsun canım , önemli olan tutsun da 2 olmuş 3 olmuş 5 olmuş farketmez canım moralini yüksek tut.Umarım güzel sonuçlar alırsını hakkınızda hayırlısı olsun
Ahhhh bak işte
Amin inş. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun ve tüm transfer olacakların sağlıkla tutunmasını nasip etsin inş.Hakkınızda hayırlısı olsın inşallah Allah'ım transfer sonrası tutunmasını da nasip etsin
Neden 2.ci gün dondurmuş olabilir ki peki kalitesiz falan olabilir ondan mı acaba yaaa anlatamam size öyle böyle değil kafaya takmam sebebi artık inanasımda gelmiyor böyle oluncaHayırlısı olsun canım , önemli olan tutsun da 2 olmuş 3 olmuş 5 olmuş farketmez canım moralini yüksek tut.
Malesef o kadar şiddetli oluyor ki tabi en azından benimki öyle oldu mahvoldumAyyy doktor da dedi, şiddetli olabilir adetin endişelenme diye ama, ben zaten çok ağrılı olurum, daha be kadar şiddetlenebilir
Amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiinAmin inş. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun ve tüm transfer olacakların sağlıkla tutunmasını nasip etsin inş.
Sanırım bende artık hatırlamak istemem resmen işgence gibi birşeyi hem ağrılar hem parçalar vs. Allah'ım daha beterlerinden korusunMalesef o kadar şiddetli oluyor ki tabi en azından benimki öyle oldu mahvoldum
Benim normalde de çok sancılı geçiyor agrı kesici parol dışında kullandırmıyor doktorum bende mecbur hastaneye gidip serum takılıyorum iğne de istemiyor
Eşim beni inanın kucağında getiriyor çünkü ben yürüyemeyecek halde oluyorum
Negatiften sonraki ilk regl hatırlamak bile istemiyorum berbattı
Canım sana şey soracam doktor ile görüşmeye gittin mi gittiysen önümüzdeki süreç nasıl olacak dedi sana mesela histeroskopi falan istedi miKesinlikle ayni fikirdeyim şimdi sebeb yok diyoruz ama elde ettiğimiz hiç birşey yok ben çok umutlanmıştım sebebimiz yoksa ilk deneme olurum hamile diye ama olmadı şimdi 2.ci hakkım var onda bile şüphem var devlet diye özelde yapılan işlemleri yaptıramıyorsun da ya tutacak ya tutmayacak diye ilerliyorum sürekli özelle gitsen nereye gideceksin nasıl yapacaksın bilmiyorsun herkesde ki düşünce özel para tuzağı devlet sorumsuz sonuç nerden gelecek bilmiyorsun Allah çaresiz bırakmasın kimseyi
AminSanırım bende artık hatırlamak istemem resmen işgence gibi birşeyi hem ağrılar hem parçalar vs. Allah'ım daha beterlerinden korusun