Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim test günüm adet gunumden 1gun sonrasına denk geliyor canimKızlar sizin test gününüz adet gününüzmü
Benim test günüm adetime 3 gün kalaKızlar sizin test gününüz adet gününüzmü
Hayırlı mübarek olsun canım sağlıkla afiyetle keseyi ve kalp atışınıda duyarsınız inşKızlar 224 çıkmış sonuç pozitif darısı sizlere
Hayırlıı olsun canımm burda pozitif çıkanları kendimize çıkmış kadar mutlu oluyoruz valla ya darısıı başımızaKızlar hamileyim 224 çıkmış sonuç
Çook sevindimm kuşum darısıı bize inşallah Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar hamileyimmm 304 çıkmış sonucum darısı sizlere olsun inşallah ❤
Canım biraz erken yapmışsın bence kan için bile 3 gün öncesiyse 5gün öncesi idrar testi için çok erken.. sonuçta önce kana sonrada idrara geçiyor.. inşallah bir mucize olur da pozitif sonuç alırsınnBenimse 3 gün öncesinde test günüm adetime 5 gün kala yapmış oluyorum testi acaba ondanmı negatif çıktı
Amin canım Allah razı olsun umarım herkes beklediğine kAvuşur transfer den sonra 11 gün ama. Adetimede 4 gün kalmış oluyorCanım biraz erken yapmışsın bence kan için bile 3 gün öncesiyse 5gün öncesi idrar testi için çok erken.. sonuçta önce kana sonrada idrara geçiyor.. inşallah bir mucize olur da pozitif sonuç alırsınn
Hakkında hayırlısı olsun cnm isteğini anlayabiliyorum nasibin nerdeyse Rabbim oraya yönlendirsin tez zmnda olsunBende bugün kaset test yaptım ama benimki transfer sonrası değil öbür ay başlıcam tedaviye bu ay gecikti birde kasık ağrım vardı tek taraflı zaten sizede büyük ihtimalle yumurtlama demiştim pcos olunca 2-3 ayda bir 15 günlük gecikmek oluyo negatif çıktı test bi an önce regl olup diğer aya tüp bebeğe geçmek istiyorum bende
Amiinnn hepimizin inşallah sen nerde tedavi görüyorsunHakkında hayırlısı olsun cnm isteğini anlayabiliyorum nasibin nerdeyse Rabbim oraya yönlendirsin tez zmnda olsun
Amin canım inşallah rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallahÇook sevindimm kuşum darısıı bize inşallah Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah Allah çok ilginç.. Belki referans değeri yüksektir.. erken gebelik testleri 2 yi bile algılıyor..Herkese günaydın . Size müjdeli bir haber vermek isterdim ama maalesef kan testi sonucum negatif çıktı . Hala şoku atlatamadım. Sabah kalktım idrar testi yaptım onda pozitif çıktı . Biliyorum en net olan kan sonucu ama neden idrar testi pozitif çıktı ki ? Kan testini yarın tekrar yapcam doktorum öyle istedi . Çok mutsuzum ve bütün hayallerim yıkıldı
Allah razı olsun canım dualarım hep sizinleHayırlı olsun canımmm sağlıkla büyüsün gelişsin bebeğin çok sevindim adına bizlerede dua et grubumuzda tazecik annemiz
Inslalh sağlıklı bir ge olursun canimKızlar hamileyim 224 çıkmış sonuç
Test insanın moralini bozuyor sen bilirsin ama bekle derinSizce idrar testinde çıkar mı bugün 10. günüm . Korkuyorum negatif çıkacak diye . Acaba erken gebelik testi mi yapsam normal kaset test mi ? Çok heyecanlıyım