2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Rabbim çok süper allahım aldım cnm sırayı duanındı eksik etmeyin lütfen sizin dualarınız benim çok önemli sizleri cooookkkkkk severemm
Dualarımız seninle inşallah güzel artış olmuştur değerinde canım 🥰 hadi hayırlı haberler

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Çok donuk bir haldeyim ne hissedeyim ne düşüneyim bilmiyorum. Dondurulmuslar var ama tekrar ne zaman başlarım bilmiyorum. Çok zormuş gerçekten.

Inşallah canimmmm
Aldın mı sonuç canım kaçta çıkacak belli mi
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Çok donuk bir haldeyim ne hissedeyim ne düşüneyim bilmiyorum. Dondurulmuslar var ama tekrar ne zaman başlarım bilmiyorum. Çok zormuş gerçekten.
Hayır asla zorda olsa pes etmek yok gelecek o bebek Allah'ın izni keremi ile inşallah ben çok negatif olan bir insanım ben pes etmediysem ilk denemeyle ki helede o kadar umutlandırıldım.... Siz siz olun asla pes etmeyin yıkılın ağlayın zorlayın ama yine ayağa kalıp lütfen yolunuza devam edin bakın dondurulmuşnuz yine varmış bekletmeyin onu belki nasibimiz odur ve sizi bekliyordur bilemezsiniz ne olacak nasıl olacak nasıl olacak ama pes etmek yok yolunuza Allah'a inanarak devam edin yıkıla yıkıla kavuşacağız belkide miniklerimize 🥲🥲🥲🥲🥰🥰 lütfen umut dolu olalım

Öğleden sonra çıkıcam cnm muhtemelen vardır dedi ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz icin
Amin canım inşallah ümitsiz olmak yok hamd olsun bizi yaradana ve yoktan var edene inşallah bizimde yüzümüz güler güldürür mevlam

Kızlar transfer sonrası bugün 8. Günüm dün gece ve bu sabah vajinal kapsül attıktan sonra şiddetli sancım olduğunu farkettim bi müddet sonra geçiyor ama tam adet döneminde yaşadığım sancı gibi ağır bi sancı oldu benim gibi sorun yaşayan varmı acaba transferden önce kullanmaya başladım transfer sonrası bir kutu bitmek üzere sancı daha yeni olmaya başladı çok garip 🤭

Kızlar transfer sonrası bugün 8. Günüm dün gece ve bu sabah vajinal kapsül attıktan sonra şiddetli sancım olduğunu farkettim bi müddet sonra geçiyor ama tam adet döneminde yaşadığım sancı gibi ağır bi sancı oldu benim gibi sorun yaşayan varmı acaba transferden önce kullanmaya başladım transfer sonrası bir kutu bitmek üzere sancı daha yeni olmaya başladı çok garip 🤭
Ben hiç böyle ağrılar yaşamadım canım ama inşallah senin için sürpriz olur bu ağrılar ve çok ağrım sızın olmadan atlatırsın bu süreci 🤗🤗🤗🤗

Ben hiç böyle ağrılar yaşamadım canım ama inşallah senin için sürpriz olur bu ağrılar ve çok ağrım sızın olmadan atlatırsın bu süreci 🤗🤗🤗🤗
Amin amin canım üşüyorum sürekli sonra ateş basıyor terliyorum adetime yakın böyle olurdu günüm yaklaştıkça belirtiler çoğalıyor sanki herşeyin Hayırlısı olsun hakkımızda canım 🤲🥰

Amin amin canım üşüyorum sürekli sonra ateş basıyor terliyorum adetime yakın böyle olurdu günüm yaklaştıkça belirtiler çoğalıyor sanki herşeyin Hayırlısı olsun hakkımızda canım 🤲🥰
Çoğumuzun dönemi adet yakın oldu zaten canım ayrıcalık falan değil hani benim adet sancım beşbeterdi sanki düşük yapar gibi sancı çektim gözümü hastanede açtım sonra Rabbim sizlere yaşatmasın bunları inşallah hep sevinin mutlu okun pozitf olup pozitif görmek nasip olsun inşallah cümlemize 🌺

Üzülme pes etmek yok nasip bu işler belki daha zamanı vardır.🥺 eşinle güzel vakit geçirin gezin sanki birşey olmamış gibi 🙏 kendini hazır hissetiğinde ikinciye başla. Ben stresli olduğum zaman Kadir ezildi gibi dip köşe temizlik yaparım çok iyi geliyor 😊 belki bir mucize olur tüpbebek sonrası doğal yoldan gebe kalan da oluyor bir ihtimal ama umudun hep var olsun🙏

Öğleden sonra çıkıcam cnm muhtemelen vardır dedi ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz icin
Acile gidin bu tür durumlarda kan vermem gerekiyor tüpbebek transferim oldu diye umarım çok güzel bir değer çıkar. 🙏E nabıza erken düşüyor istersen ordan bakabilirsin. gözün Aydın umarım sağlıkla ilerler hayırlı olsun 🙏

Gunaydinnnnn 2 arkadas vardi bugun kan verecek biri airasini almis muhtemel ogleden aonra ogrenicez diger arkadas ne yapti ?
Iron Butterfly Iron Butterfly sehir derken canim oturdugumuz sehirmi tedavi gorsugumuz sehirmi
Günaydın canım dün bi arkadaşımız negatif aldı bi arkdaşımızda eve test yaptı pozitif ama evet öğleden sonra çıkıcakmış kan sonu beklemedeyiz🤗🤗🤗🤗 yaşadığın şehir canım sen farklı şehire mi gidiyorsun tedavi için
Üzülme pes etmek yok nasip bu işler belki daha zamanı vardır.🥺 eşinle güzel vakit geçirin gezin sanki birşey olmamış gibi 🙏 kendini hazır hissetiğinde ikinciye başla. Ben stresli olduğum zaman Kadir ezildi gibi dip köşe temizlik yaparım çok iyi geliyor 😊 belki bir mucize olur tüpbebek sonrası doğal yoldan gebe kalan da oluyor bir ihtimal ama umudun hep var olsun🙏
Kesinlikle katılıyorum ilk umudumuz heyecanımız nasılsa kötü de olsak devam etmek zorundayız eğer ki anne olmayı çok istiyorsak bize pes etmek yakışmaz ki pes etmemeliyiz bu beni düşüncem ama 😘😘😘😘

X