Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben develette tedavi görüyorum raporlu halimle 3700 TL tuttu ilk işlemim şimdi 2.ci için de 2300 vereceğimBu arada arkadaşlar sadece dondurulmuş embriyo transfere kaç TL ödediniz maliyetler nasıl oldu bilgi verir misiniz
Özelde rapor nasıl çıkıyo ki ben şuan devlette 2.aşılamama geçtim rapor şartı olduğu İçin rapor çıkarıp özele geçmek istyrmÖzelde rapor çıkarıp özelde tedavi gören bir arkadaşım var canım
Günaydın canım maşallah çoğalmışızGünaydın güzelliklerimmmm mutlu sabahlar
@lightbrown
@1nbahar
Dfn1903
G Gzd0138
@Ufktugba
@bebiii
@minnos patates
@bsra61
@BSli16
karadenizkizi1982
@Aslanb22
@Yabanc
C Cmcm
@altnekn
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
@sengulll
@Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
Aynen gülüm transfer olanlarla ilerliyoruz hayırlıdı bakalım darısı bizlerde pozitif olsun herkese deGünaydın canım maşallah çoğalmışız
Amin kuzucum inşallahAynen gülüm transfer olanlarla ilerliyoruz hayırlıdı bakalım darısı bizlerde pozitif olsun herkese de
Merhaba canım ,ben devlette 2asilama sonrası rapor çıkarttım şuan özelde tedavi görüyorumArkadaşlar merhaba aramızda devletten rapor çıkartıp özelde tedavi gören var mı acaba
Rica etsem süreci anlatablrmsnz Bnde aynı yoldayım şuan bilgi sahibi olmak istyrmMerhaba canım ,ben devlette 2asilama sonrası rapor çıkarttım şuan özelde tedavi görüyorum
Tabikide yardımcı olurum öncelikle Allah yolunuzu açık etsin inşallah kolayca olur her işlemleriniz. İlk olarak infertilite bölümünden dosyanizi alıp tüp bebek bölümüne gidiyorsunuz tabi bu dönemde adetli olmanız gerekiyor 2veya 3. Gün olacak sabah tüp bebek bolumunde kan veriyorsunuz, ve EKG , akciger flimi cektiryorsunuz sonra tüp bebek doktoru dosyanıza bakıp eksik olan veya tarihi geçmiş tahlillerinizi söyleyip onları yeniliyorsunuz elinize bı kağıt verecek bunda dahiliye ,genel cerrahi , psikiyatri , anestezi, gibi bölüm adları yazan teker teker hepsine randevu alıp imza attiyorsunuz onlar ekstra bişi istemiyor sadece tüp bebek için olduğunu söyleyince yardımcı oluyorlar.bunlari yaptırdıktan sonra dosyani kurula teslim ediyorsun 10gun içinde falanda raporunun çıkmış oluyor. Şimdilik aklıma bukadar geliyor eğer başka sormak istediğin bişi varsa sorabilirsin herzamanRica etsem süreci anlatablrmsnz Bnde aynı yoldayım şuan bilgi sahibi olmak istyrm
Çok teşekkür ederim rapor çıkınca direk özele gitsem bi problem olmaz demi 2 aşılamayı da aynı doktor yapck ondan biraz çekiniyorum açıkçası onun imza atıp onay vereceği bişey varsa neden burada yaptrmıyosun der felan diye tedirginimTabikide yardımcı olurum öncelikle Allah yolunuzu açık etsin inşallah kolayca olur her işlemleriniz. İlk olarak infertilite bölümünden dosyanizi alıp tüp bebek bölümüne gidiyorsunuz tabi bu dönemde adetli olmanız gerekiyor 2veya 3. Gün olacak sabah tüp bebek bolumunde kan veriyorsunuz, ve EKG , akciger flimi cektiryorsunuz sonra tüp bebek doktoru dosyanıza bakıp eksik olan veya tarihi geçmiş tahlillerinizi söyleyip onları yeniliyorsunuz elinize bı kağıt verecek bunda dahiliye ,genel cerrahi , psikiyatri , anestezi, gibi bölüm adları yazan teker teker hepsine randevu alıp imza attiyorsunuz onlar ekstra bişi istemiyor sadece tüp bebek için olduğunu söyleyince yardımcı oluyorlar.bunlari yaptırdıktan sonra dosyani kurula teslim ediyorsun 10gun içinde falanda raporunun çıkmış oluyor. Şimdilik aklıma bukadar geliyor eğer başka sormak istediğin bişi varsa sorabilirsin herzaman
Rica ederim sizin daha aşılama olmadı mı ? Yok hiç bı doktor sıkıntı çıkarmıyor asilamani oluyorsun 2kez başarısız olunca zaten direk tüp bebek için rapor alma hakkın çıkıyor onu alınca soruyorlar ozeldemi devlettemi devam etcen diye özel diyorsun tamam diyorlar raporun gerçeğini veriyorlar onuda özele veriyorsun orda işlemlerin başlıyor,yani aşılama yapan doktorların onayını almıyorsun heyet raporu alana kadar kimse sormuyor nerde yaptiracaginiÇok teşekkür ederim rapor çıkınca direk özele gitsem bi problem olmaz demi 2 aşılamayı da aynı doktor yapck ondan biraz çekiniyorum açıkçası onun imza atıp onay vereceği bişey varsa neden burada yaptrmıyosun der felan diye tedirginim
İlki oldu negatif 2.aşılamaya başladım bu da bitsin tüp bebeğe geçicem cnmRica ederim sizin daha aşılama olmadı mı ? Yok hiç bı doktor sıkıntı çıkarmıyor asilamani oluyorsun 2kez başarısız olunca zaten direk tüp bebek için rapor alma hakkın çıkıyor onu alınca soruyorlar ozeldemi devlettemi devam etcen diye özel diyorsun tamam diyorlar raporun gerçeğini veriyorlar onuda özele veriyorsun orda işlemlerin başlıyor,yani aşılama yapan doktorların onayını almıyorsun heyet raporu alana kadar kimse sormuyor nerde yaptiracagini
Nerde tedavi görüyorsunuzİlki oldu negatif 2.aşılamaya başladım bu da bitsin tüp bebeğe geçicem cnm
tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamanız tutar inşallahİlki oldu negatif 2.aşılamaya başladım bu da bitsin tüp bebeğe geçicem cnm
Akdeniz üniversite tıp fakültesi Antalya daNerde tedavi görüyorsunuz
Zor cnm doktor çok umutsuz konuşuyor ve uygulama olarakta hiç yatırmıyor çünkü aşılamaya inanmıyor o sebeple tutacağına inanmıyorumtüp bebeğe gerek kalmadan aşılamanız tutar inşallah
Özel değilse sıkıtınız ne neden aşılamada umutsuzsunuz kiAkdeniz üniversite tıp fakültesi Antalya da
Yine de nasip diyelim Allah'ın işi belli olmaz canım bende İstanbul'dayım bende burdada doktor aşılamadan sonra 10dk yatırıp kaldırıyordu çünkü devlette çok bekeleyen oluyor seni yatırması gibi bı seçeneği olmuyor malesef . Aşılamanın normal ilişkiden farkı olmadigini normalde olmuyorsa asilamaylada olma ihtimali çok düşük demişti bı arakadsim onada doktoru demiş oyuzden benimde hiç aşılama yaptırırken umudum yoktu olmadida zaten sırf rapor alabilmek için yaptırmıştım bakalım tüp bebekte şansımız olur inşallahZor cnm doktor çok umutsuz konuşuyor ve uygulama olarakta hiç yatırmıyor çünkü aşılamaya inanmıyor o sebeple tutacağına inanmıyorum