2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Aman Allah korusun valla zaten süreçlerimiz zor daha da zorlaşıyor bilgisiz olunca insan da
Günaydın cnm geldim hastanedeyim rahim kalınlığı iyi dediler yine kan verdim e2 için 3.gün embiriyosu mu 5.gün mü diye sordular ben 3.gün embiriyosu dedim isterseniz hepsini çözüp 5.güne gidenleri de seçebiliriz ama hiç gidemeyen olabilir falan dedi o yüzden 3.gün embiriyosu tercih ettim

Bana kalırsa iyi yapmışsın 3.cü gün tercih ederek inşallah güzel sonuç alırsın
Transfer tarihim belli oldu 26 Ocak
Hayırlısı olsun inşallah
Günaaydın. Bi kaç gündür işler yoğun pek okuyamadım nabersiniz kızlar
Günaydın canım Allah kolaylık versin inşallah bizler aynı bildiğin gibi kimilerimiz beklemeye devam kimilerimiz tatlı telaşlar içinde

İnş. bir dünya ilaçlar verildi birde kalçadan iğne verdi 2 şer gün arayla bu ne için acaba kendimiz de vurulamıyormuşuz sağlık kuruluşunda vurulun dendi bir de gebelik aşısı oldum aynı transfer süreci gibi ameliyathanede yapılıyormuş keşke bu süreci de baştan bilgi verselermiş insan o odaya girince biraz garip oluyor

Bu senin ilk denemen mi olacaktı canım tüp bebek için

Kizlar merhaba size bir sey danisacagim belki bilginiz vardir simdi benin gorumcemin esinde genetik testi 46 xx çıkmış. Gorumcemin testide 46 xx çıkmış. Erkeklerde bunun xy olması geriyormuş doktorlar evlatlık alın demişler çok uzuldulduler nereye bilgilerse hepsi öyle demiş doktorların bunun sadece kıbrısta tedavisi var demişler bizde kıbrisi aradık dediler ki 55 bin sadece tup bebek ve sperm bankadan olucak dendiben anlamadım orasına da neyse sordun eşinden sperm alinabilirmi imkansız dendi bilgisi olana varsa dönebilir mi sperm testide hepsi 0 cikmis

herhangi bir sorunu olmayan insanın DNAsı 46 kromozomdan oluşur. DNA da cinsiyeti belirleyen iki kromozom vardır. Eğer XX ise cinsiyet kız, XY dizilimi varsa cinsiyet erkektir. Sanıyorum erkekte genetik bir sorun var kromozomsal bir sıkıntı. Cinsiyet kadın çıkmış. Yani çok da yorum yapmamak lazım garip, zor, çok sıkıntılı bir durum. Tahminimce sperm üretimi de yoktur. Allah yardımcıları olsun

Cintiyeti jinokolji olarak erkek ama genetik olacak bir durum yok cunku ailede ilk birde başkasının spermi ile tup bebek yapılıyor mu acaba ben evlatlık alın diyorum ama onlar ısrar ediyor çünkü zina yerine geciyor spermi bankadan alirsaniniz dediler ?

genetik derken dna olarak bir sıkıntı var. genetik derken aileden gelen bir şey demek istemedim. bilim dalı.
Benim anladığım ve yorumladığım bu kişide sperm üretimi yoktur. Sperm bankasına yönlendirme sebepleri budur zaten. Yumurta kadından alınacak ama eşinde sperm yok illa ki başkasından alınacak eğer benim çocuğum olsun derse. Genetik olarak kişi, kadın.

Aynen öyle diyorlar ama kendi istekleri durumlari da o kadar iyi değil biraz kendilerini toparladıktan sonra öyle yapmayı düşünüyorlar bende evlatlık almasını tavsiye ettim ama ısınamam ona diyor kendi bileceği bir iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…