2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Aynen öyle diyorlar ama kendi istekleri durumlari da o kadar iyi değil biraz kendilerini toparladıktan sonra öyle yapmayı düşünüyorlar bende evlatlık almasını tavsiye ettim ama ısınamam ona diyor kendi bileceği bir iş 😍
Rabbim halimize bin şükür bize yine olur diyorlar rabbim çıkmaz sokağa sokmasın kimseyi

Ya biliyorum dondurulmus mu taze mi doktor bilir ama okuduklarım hep dondurulmus daha basarılı diyor.

Sizler nasıl ilerleyeceksiniz ?

Ben soyleyeyimde yanlista yonlendirmek istemem instagramdan bi dr u takop ediyordum onun urunlerini kullandim daha dogrusu kullandik faydali oldugunu dusunuyorum esimin ileri hareketi cok azdi kullandiktan sonra 75 e ciktigini gorduk benden de cok az yumurta toplaniyodu hepsi olgundu ama her seferinde 1 tane dolleniyodu
Merhaba hangi dr o kişi banada söylermisiniz benim yumurtalarımda hep boş çıkıyor anca birtane bulabiliyorlar. O ürüne benimde cok ihtiyacım var söylermisiniz rica etsem

Yok test günü gelen yapınca hamişim desin inşallah pazartesi testim var sonuç ne çıkacak merak ediyorum ilk kızımda 9. Günde çok çok silik çıkmıştı kaset teste bu sefer yapmıycam kaset test
Yapma gülüm yapma sabırla duayla bekle gününü test yapıpta kendine heba etme mutlu günlerini bende eğer nasip okursa 2.ci denememde evde test yapmayacağım bekleyip kande göreceğim gerçeği oda beni çok etkiledi olumsuz sonuç aldım

Kızlar bence sizlere karışmak gibi olmasın ama LÜTFEN evde kaset test yapmayın güzel geçen günlerinizi kendinize ziyan etmeyin mevlam nasip etmişse bekleyerek öğrenmek daha güzel yada belki pozitif olacak sonucunuz idrarda negatif görüp tutunanada mani olabilirsiniz belki yanlışım ama artık böyle düşünceye veriyorum kendimi ve asla evde test yapmayacağım ben bir daha 🌺

X