Rabbim halimize bin şükür bize yine olur diyorlar rabbim çıkmaz sokağa sokmasın kimseyiAynen öyle diyorlar ama kendi istekleri durumlari da o kadar iyi değil biraz kendilerini toparladıktan sonra öyle yapmayı düşünüyorlar bende evlatlık almasını tavsiye ettim ama ısınamam ona diyor kendi bileceği bir iş❤
çok zor bir durum Allah yardım etsinAynen öyle diyorlar ama kendi istekleri durumlari da o kadar iyi değil biraz kendilerini toparladıktan sonra öyle yapmayı düşünüyorlar bende evlatlık almasını tavsiye ettim ama ısınamam ona diyor kendi bileceği bir iş❤
Amin gerçekten çok yıkıldılarçok zor bir durum Allah yardım etsin
Hayırlı olsun canım konun uğurlu gelsin inşallah ikinci denemede bebişine kavuşursun
Yanlış hatırlamıyorsamsizi hatırlıyorum , gözünüz aydın. Sağlıkla kucagınıza alın İnşAllah.
taze trasnsfer mi ? Donduurlmus mu ? Suan bu konuyu arastırıyorum da.
Benimde ilk denemem dondurulmuş oldu 2.cide öyle inşallah hayırlısı olurYa biliyorum dondurulmus mu taze mi doktor bilir ama okuduklarım hep dondurulmus daha basarılı diyor.
Sizler nasıl ilerleyeceksiniz ?
Tabiki hoşgeldinizbeni de ekler misiniz ? İlk denemem olacak 3.iğnemi vurdum çok basındaym sürecin
34Tabiki hoşgeldiniz
Yaşınızı
Yazarsanız ekleme yapabilirim listeye
Yeni başladınız tüp bebek sürecine ? Nerde tedavi görüyorsunuz?
Cok tesekkurler cevap icinBenim adetin 2. Günü saymıştı. Belki önce de görüyor olabilirlerultrasonun kalitesi iyiyse ufacıkken görünüyordur belki. Ama adetin 2. Günü yumurtalıklar uyarılmaya başlıyor diye biliyorum ben
Merhaba hangi dr o kişi banada söylermisiniz benim yumurtalarımda hep boş çıkıyor anca birtane bulabiliyorlar. O ürüne benimde cok ihtiyacım var söylermisiniz rica etsemBen soyleyeyimde yanlista yonlendirmek istemem instagramdan bi dr u takop ediyordum onun urunlerini kullandim daha dogrusu kullandik faydali oldugunu dusunuyorum esimin ileri hareketi cok azdi kullandiktan sonra 75 e ciktigini gorduk benden de cok az yumurta toplaniyodu hepsi olgundu ama her seferinde 1 tane dolleniyodu
Birileri testimi pozitif hamişim desin diye bekliyoruzKızlaaaaaarrrr
Napıyosunuz
NeeeeeeyyyyyyyyyBirileri testimi pozitif hamişim desin diye bekliyoruz
İğne popoda kaşıntı ve sertlik yaptımı sizdedeBenim proluton adında haftalık iğnem var . Onun dışında da günlük haplarım ve vajinal fitil var . Arkadaşlar da yazmışlar ama bana o iğneden vermedi doktor
Yok test günü gelen yapınca hamişim desin inşallah pazartesi testim var sonuç ne çıkacak merak ediyorum ilk kızımda 9. Günde çok çok silik çıkmıştı kaset teste bu sefer yapmıycam kaset testNeeeeeeyyyyyyyyy
Test mi yaptın yoksaaaaaaaa
Yapma gülüm yapma sabırla duayla bekle gününü test yapıpta kendine heba etme mutlu günlerini bende eğer nasip okursa 2.ci denememde evde test yapmayacağım bekleyip kande göreceğim gerçeği oda beni çok etkiledi olumsuz sonuç aldımYok test günü gelen yapınca hamişim desin inşallah pazartesi testim var sonuç ne çıkacak merak ediyorum ilk kızımda 9. Günde çok çok silik çıkmıştı kaset teste bu sefer yapmıycam kaset test