cnm ben transfer günü fotoğrafını çekip verdiler o kadar çok duygulandım ki anlatan çünkü ilk defa bebisimigördümBeynim yandı kız dedim Allah Allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben transfer günü fotoğrafını çekip verdiler o kadar çok duygulandım ki anlatan çünkü ilk defa bebisimigördümBeynim yandı kız dedim Allah Allah
Aaa embriyo hali mi ocnm ben transfer günü fotoğrafını çekip verdiler o kadar çok duygulandım ki anlatan çünkü ilk defa bebisimigördüm
Aaa embriyo hali mi o
Evet rahme biraktiklari an çektiler onunla yatıp onunla kalkıyorum ❤Aaa embriyo hali mi o
cnm ben transfer günü fotoğrafını çekip verdiler o kadar çok duygulandım ki anlatan çünkü ilk defa bebisimigördüm
Benlmde vardı duygulandım kız Allah seni inşallah sana sımsıkı tutunur ve sen çok güzel anne olursun evladınaEvet rahme biraktiklari an çektiler onunla yatıp onunla kalkıyorum ❤
Amin inşallah cnm hepimiz inanıyorum ki çok güzel anne olacağız. Bazen annelerin evlatlarını çöpe atarken gördüm zaman isyan ediyorum oturup ağlıyorum rabbim diyorum ona niye verdin ama rabbim hayırlısını bilir onun bir tek saçının telini bile yapam her zaman hayırlısı olsun inşallahBenlmde vardı duygulandım kız Allah seni inşallah sana sımsıkı tutunur ve sen çok güzel anne olursun evladına
Aynen insan baktıkça duygulaniyorBöyleydi benimde o zaman o kadar çok ağladım ki anlatılamaz duygu resmen
Yaa benimde pazartesi aynı belirtiler bende de var Drum demişti ilaçlara bağlı olabilir belirti değil diye başından.. Ben erken yapmak istemiyorum bir kaç kişi de idrarda silik çıktı ama kanda negatif çıktı iyice çekindim. Neyse test günü o zamana kadar beklicemBenim de test günüm pazartesi hadi inşallah Çifter Çifter müjdeli haberi veririz Benim transferden sonra kasık ve bel ağrım oldu hala belim çok ağrıyor ara sıra da kasıklarımda batma oluyor . Bu süreçte çok ilaç kullanıyoruz aslında adet belirtisi sandığımız ağrıları yaşamamız normal . Erken gebelik testinde en erken ne zaman çıkar acaba
En iyisiYaa benimde pazartesi aynı belirtiler bende de var Drum demişti ilaçlara bağlı olabilir belirti değil diye başından.. Ben erken yapmak istemiyorum bir kaç kişi de idrarda silik çıktı ama kanda negatif çıktı iyice çekindim. Neyse test günü o zamana kadar beklicem
OşsınBebisime bakarak
Sag tup tıkalı. Pko var . Hipotiroit var . Eşimde sıkıntı yok sorun be de yani inşalalh rabbim o günleri nasip etsin
inşallah tüm sıkıntılar sorunlar geride kalırBebisime bakarak
Sag tup tıkalı. Pko var . Hipotiroit var . Eşimde sıkıntı yok sorun be de yani inşalalh rabbim o günleri nasip etsin
Inşallah cnm hepimizin inslaalh ❤Oşsın
inşallah tüm sıkıntılar sorunlar geride kalır
Benim proluton adında haftalık iğnem var . Onun dışında da günlük haplarım ve vajinal fitil var . Arkadaşlar da yazmışlar ama bana o iğneden vermedi doktorBebisime bakarak
Peki iğne kullaniyormusunuz ben progestan dex iğne kullaniyorum
Ben de idrarda sürekli negatif gördüğümden yapmak istemiyorum . Pazartesi bekleyip kan testi vercem. Eğer cesaretimi toplarsam pazar sabah idrar testi yaparım 9. Gün oluyor ama çıkar heraldeYaa benimde pazartesi aynı belirtiler bende de var Drum demişti ilaçlara bağlı olabilir belirti değil diye başından.. Ben erken yapmak istemiyorum bir kaç kişi de idrarda silik çıktı ama kanda negatif çıktı iyice çekindim. Neyse test günü o zamana kadar beklicem
Ay çok guzel birşey inşallah sıkı sıkı tutunur sizeEvet rahme biraktiklari an çektiler onunla yatıp onunla kalkıyorum ❤
Bence test gününü bekle canım üzülüp stres yapma kendine ya hayyy inşallah sımsıkı tutunur sana pozitif olursun canımMerhaba, 11 ocakta 2 adet iyi kalite 3.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün idrar testi yaptım negatif aslında pazar günü 12.gün ve test günüm. Pozitife döner mi hala?
Bence ümidini kesme belki yukselmemistir kanda daha ner daha güvenilir sonuç alirsinMerhaba, 11 ocakta 2 adet iyi kalite 3.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün idrar testi yaptım negatif aslında pazar günü 12.gün ve test günüm. Pozitife döner mi hala?
Yok canım ben hiç öyle bişey duyamadımkızlar ya doğurganlık bilekliğini duydunuz mu