2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

😅😅😅cnm ben transfer günü fotoğrafını çekip verdiler o kadar çok duygulandım ki anlatan çünkü ilk defa bebisimigördüm 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍

Evet rahme biraktiklari an çektiler onunla yatıp onunla kalkıyorum 😊😍
Benlmde vardı 😢😢😢 duygulandım kız Allah seni inşallah sana sımsıkı tutunur ve sen çok güzel anne olursun evladına 😘😘😘

Böyleydi benimde 🥺🥺🥺🥺 o zaman o kadar çok ağladım ki anlatılamaz duygu resmen

Eklentiler

• IMG_20211220_191914.jpg
    IMG_20211220_191914.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 39
Benlmde vardı 😢😢😢 duygulandım kız Allah seni inşallah sana sımsıkı tutunur ve sen çok güzel anne olursun evladına 😘😘😘
Amin inşallah cnm hepimiz inanıyorum ki çok güzel anne olacağız. Bazen annelerin evlatlarını çöpe atarken gördüm zaman isyan ediyorum oturup ağlıyorum rabbim diyorum ona niye verdin ama rabbim hayırlısını bilir onun bir tek saçının telini bile yapam her zaman hayırlısı olsun inşallah 😥😪😢

Benim de test günüm pazartesi hadi inşallah Çifter Çifter müjdeli haberi veririz ❤️ Benim transferden sonra kasık ve bel ağrım oldu hala belim çok ağrıyor ara sıra da kasıklarımda batma oluyor . Bu süreçte çok ilaç kullanıyoruz aslında adet belirtisi sandığımız ağrıları yaşamamız normal . Erken gebelik testinde en erken ne zaman çıkar acaba 😁😁😁
Yaa benimde pazartesi aynı belirtiler bende de var Drum demişti ilaçlara bağlı olabilir belirti değil diye başından.. Ben erken yapmak istemiyorum bir kaç kişi de idrarda silik çıktı ama kanda negatif çıktı iyice çekindim. Neyse test günü o zamana kadar beklicem

Bebisime bakarak 🤩🤔

Sag tup tıkalı. Pko var . Hipotiroit var . Eşimde sıkıntı yok sorun be de yani 😭😥inşalalh rabbim o günleri nasip etsin
Oşsın
Bebisime bakarak 🤩🤔

Sag tup tıkalı. Pko var . Hipotiroit var . Eşimde sıkıntı yok sorun be de yani 😭😥inşalalh rabbim o günleri nasip etsin
inşallah tüm sıkıntılar sorunlar geride kalır ☺️🙏

Yaa benimde pazartesi aynı belirtiler bende de var Drum demişti ilaçlara bağlı olabilir belirti değil diye başından.. Ben erken yapmak istemiyorum bir kaç kişi de idrarda silik çıktı ama kanda negatif çıktı iyice çekindim. Neyse test günü o zamana kadar beklicem
Ben de idrarda sürekli negatif gördüğümden yapmak istemiyorum . Pazartesi bekleyip kan testi vercem. Eğer cesaretimi toplarsam pazar sabah idrar testi yaparım 😁 9. Gün oluyor ama çıkar heralde

Merhaba, 11 ocakta 2 adet iyi kalite 3.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün idrar testi yaptım negatif:KK43: aslında pazar günü 12.gün ve test günüm. Pozitife döner mi hala?

Merhaba, 11 ocakta 2 adet iyi kalite 3.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün idrar testi yaptım negatif:KK43: aslında pazar günü 12.gün ve test günüm. Pozitife döner mi hala?
Bence test gününü bekle canım üzülüp stres yapma kendine ya hayyy inşallah sımsıkı tutunur sana pozitif olursun canım 🥰🥰🥰🥰

X