2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Önce doktoruna sor tabi ama bende kullanıyordum sabah akşam aynı saatte bana özellikle progestan testi ver demedi ama her gittiğimde muayene ptosyestan için kan veriyordum hiç yapmadan gelme demedi bana bir dahakinr bende soracam

Tamamdır kızlar teşekkür ettimm cevaplarınız için Allah ayağımıza taş gözümüze yaş değdirmesin aminnnnn hepimizin bebeleri sağlıklı sıhhatli bi an önce gelsin inşaallah

Kendime kafa toparlamak adına altarnstifler arıyorum sizce neler olabilir kızlar yardımcı olurmusunuz
Bence kendini hiçbir şey için mecbur hissetme . Bu sorumluluk da insanı yorar . Mesela sürekli evde olmak daha çok düşünmene sebep olur . Çalışınca insan bu psikolojiden biraz olsun çıkıyor . Akraba çevrenden de biraz uzak durabilirsin çünkü laf gidip gelip bebeğe dönüyor . İç huzurun için kendini iyi hissedeceğin yerlere git ve sevdiğin insanlarla daha çok zaman geçir . Kendine uğraş bulabilirsin. Amigurumi yapmak , spora başlamak , kitabını alıp kahve eşliğinde okumak , gerekirse kısa bir tatile gitmek ( Kapadokya olabilir ) .

Test için henüz erken gibi geldi bana umudunuzu kaybetmeyin

Aslında en çok gitmek istediğim yerlerden biri orası ama eşim çalışıyor 2gün içinde gidip gelmek bize pahalıya patlıyor canısı.... Full evdeyim bazen sadece kendi ailmle vakit geçiriyorum yüzüm gülüyor onlarla az da olsa eşimşn tarafıyla biraz kısıtladım kendimi en son 3 hafta önce falan görüşüp gördüm kendilerini düşünce olarak ta nerede olursa olsun insan düşünmeden yapamıyor malesef ma nasip herşeyin hayırlısı hakkımızda inşallah

Evet bazen çevremizdeki insanları seçemiyoruz maalesef . Nerede yaşıyorsun bu arada

Evet bazen çevremizdeki insanları seçemiyoruz maalesef . Nerede yaşıyorsun bu arada
İstanbul canım aynen öyle hep maaleselerle dolu hayatımız
Kız Şeyda sen misin benim tedavi başlangıcım net değil canım beni ekleme istersen. Covidden dolayı öyeleyebilirim gibime geliyor. Ben başlarsam mutlaka haber veririm
Şiiiiiii herkescikler fark etmesin kim olduğumu bi müddet böyle biz sana hep açığızzz gülo ne zaman istersen yazabilirsin sıkıntı tınne görende Kürtçe bilir sanacak beni

Benim de 5. Gün embriyosu ve 6. Günüm . Hem meraktan ölüyorum hem de test yapmaya çok korkuyorum . Benim için zaten erken ama hiç test yapasım yok
Evet benimde öyle çıkmassa moralim çok bozulacak en iyisi pazar günü yapacağım testi pazartesi de kan vermeye gideceğim insalah ikimizde olumlu sonuç alırız inşallah rabbim büyüktür benim ağrılarım var korkuyorum adet göreceğim diye inşallah olmamam doktoruma sordum normal ağrılar diyor

Ben bıraktım bebek işini dedim ya sana da ne diyim ne konusiyim dil kursuna falan kayit oldum üni bitti onlarla uğraşıyorum 🖐

Ben bıraktım bebek işini dedim ya sana da ne diyim ne konusiyim dil kursuna falan kayit oldum üni bitti onlarla uğraşıyorum 🖐
Ayy bir süre dedin ya dedim belki geri dönüş yapmıştır sahalara .benim de son sanşım zati oldu oldu olmadı bende yüksek kovalayacagm yurtdışında zaten olmuyor cocuk bari kendimizi kurtaralım

Canim benim yaşım 26 yanlış yazılmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…