En genç benim çokmu erken acabaCanim benim yaşım 26 yanlış yazılmış sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En genç benim çokmu erken acabaCanim benim yaşım 26 yanlış yazılmış sanırım
Benim de test günüm pazartesi hadi inşallah Çifter Çifter müjdeli haberi veririz Benim transferden sonra kasık ve bel ağrım oldu hala belim çok ağrıyor ara sıra da kasıklarımda batma oluyor . Bu süreçte çok ilaç kullanıyoruz aslında adet belirtisi sandığımız ağrıları yaşamamız normal . Erken gebelik testinde en erken ne zaman çıkar acabaEvet benimde öyle çıkmassa moralim çok bozulacak en iyisi pazar günü yapacağım testi pazartesi de kan vermeye gideceğim insalah ikimizde olumlu sonuç alırız inşallah rabbim büyüktür benim ağrılarım var korkuyorum adet göreceğim diye inşallah olmamam doktoruma sordum normal ağrılar diyor
Kızlaaaaaarrrr
Napıyosunuz
Çay içiyorum sen napıyosunKızlaaaaaarrrr
Napıyosunuz
Aynı benim gibi ağrılar var bilmiyorum inşalalh güzel haber alırız rabbim bebislerimizimucagimiza almaya nasip etsin açıkçası teste ne zamn çıktığını bilmiyorum bir yandanda korkuyorum❤Benim de test günüm pazartesi hadi inşallah Çifter Çifter müjdeli haberi veririz Benim transferden sonra kasık ve bel ağrım oldu hala belim çok ağrıyor ara sıra da kasıklarımda batma oluyor . Bu süreçte çok ilaç kullanıyoruz aslında adet belirtisi sandığımız ağrıları yaşamamız normal . Erken gebelik testinde en erken ne zaman çıkar acaba
Ben de erken yaşta başladım canım ama sonuç alamadımEn genç benim çokmu erken acaba
Çok amin çok aminBenim de test günüm pazartesi hadi inşallah Çifter Çifter müjdeli haberi veririz Benim transferden sonra kasık ve bel ağrım oldu hala belim çok ağrıyor ara sıra da kasıklarımda batma oluyor . Bu süreçte çok ilaç kullanıyoruz aslında adet belirtisi sandığımız ağrıları yaşamamız normal . Erken gebelik testinde en erken ne zaman çıkar acaba
Bende hadi gel karşılıklı içelim yanında bolda koyu sohbetÇay içiyorum sen napıyosun
Aahh ne güzel olurdu . insan rahat rahat konuşacak birini arıyorBen de erken yaşta başladım canım ama sonuç alamadım
Çok amin çok amin
Bende hadi gel karşılıklı içelim yanında bolda koyu sohbet
Benim transferi bekletmeyecek doktorum. İkna ettim bugün transfer hazırlığına başladıkKızlaaaaaarrrr
Napıyosunuz
Kesinlikle heleki bu zamanlarda ve süreçlerde oluncaAahh ne güzel olurdu . insan rahat rahat konuşacak birini arıyor
Amiiin hepimiz anne grubu da kurarız inşallah sizin sıkıntınız neydi ?Aynı benim gibi ağrılar var bilmiyorum inşalalh güzel haber alırız rabbim bebislerimizimucagimiza almaya nasip etsin açıkçası teste ne zamn çıktığını bilmiyorum bir yandanda korkuyorum❤
Aaaaaa neeeee inşallah hakkında hayırlısı olur yaaaa çok sevindim senin adına inşallah güzel sonuçlar alırsınBenim transferi bekletmeyecek doktorum. İkna ettim bugün transfer hazırlığına başladık
Bebisime bakarakKızlaaaaaarrrr
Napıyosunuz
Sag tup tıkalı. Pko var . Hipotiroit var . Eşimde sıkıntı yok sorun be de yani inşalalh rabbim o günleri nasip etsinAmiiin hepimiz anne grubu da kurarız inşallah sizin sıkıntınız neydi ?
Çok teşekkür ederim canm. Insallah hayırlısıyla seninkide belirlenir. Asla yapmam diyordu benim ki. Muayene edince fikrini değiştirdi hayret hersey yolunda dedi bende şaşırdım inşallah vaktidir bu sefer yaa hem heyecan hem korku dolu içimAaaaaa neeeee inşallah hakkında hayırlısı olur yaaaa çok sevindim senin adına inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bebisime bakarakKızlaaaaaarrrr
Napıyosunuz
Peki iğne kullaniyormusunuz ben progestan dex iğne kullaniyorumBenim de test günüm pazartesi hadi inşallah Çifter Çifter müjdeli haberi veririz Benim transferden sonra kasık ve bel ağrım oldu hala belim çok ağrıyor ara sıra da kasıklarımda batma oluyor . Bu süreçte çok ilaç kullanıyoruz aslında adet belirtisi sandığımız ağrıları yaşamamız normal . Erken gebelik testinde en erken ne zaman çıkar acaba
Bebisime bakarak
Sag tup tıkalı. Pko var . Hipotiroit var . Eşimde sıkıntı yok sorun be de yani inşalalh rabbim o günleri nasip etsin
Amin gülüm amin Allah nasip etsin bizleredeÇok teşekkür ederim canm. Insallah hayırlısıyla seninkide belirlenir. Asla yapmam diyordu benim ki. Muayene edince fikrini değiştirdi hayret hersey yolunda dedi bende şaşırdım inşallah vaktidir bu sefer yaa hem heyecan hem korku dolu içim
Bebisime bakarak
Peki iğne kullaniyormusunuz ben progestan dex iğne kullaniyorum
Evet ultrason resmi benim bebegimm inşallah bana tutunmustur
Transfer günü cekildiEvet ultrason resmi benim bebegimm inşallah bana tutunmustur
Sen test mi yaptın kafam karıştı benim transfer sonrası ulrtason mu?Evet ultrason resmi benim bebegimm inşallah bana tutunmustur
Beynim yandı kız dedim Allah AllahTransfer günü cekildi