2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Evet benimde öyle çıkmassa moralim çok bozulacak en iyisi pazar günü yapacağım testi pazartesi de kan vermeye gideceğim insalah ikimizde olumlu sonuç alırız inşallah rabbim büyüktür benim ağrılarım var korkuyorum adet göreceğim diye inşallah olmamam doktoruma sordum normal ağrılar diyor
Benim de test günüm pazartesi hadi inşallah Çifter Çifter müjdeli haberi veririz ❤️ Benim transferden sonra kasık ve bel ağrım oldu hala belim çok ağrıyor ara sıra da kasıklarımda batma oluyor . Bu süreçte çok ilaç kullanıyoruz aslında adet belirtisi sandığımız ağrıları yaşamamız normal . Erken gebelik testinde en erken ne zaman çıkar acaba 😁😁😁

Eklentiler

• 16427033278612216744888473380954.jpg
    16427033278612216744888473380954.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 34
Benim de test günüm pazartesi hadi inşallah Çifter Çifter müjdeli haberi veririz ❤️ Benim transferden sonra kasık ve bel ağrım oldu hala belim çok ağrıyor ara sıra da kasıklarımda batma oluyor . Bu süreçte çok ilaç kullanıyoruz aslında adet belirtisi sandığımız ağrıları yaşamamız normal . Erken gebelik testinde en erken ne zaman çıkar acaba 😁😁😁
Aynı benim gibi ağrılar var bilmiyorum inşalalh güzel haber alırız rabbim bebislerimizimucagimiza almaya nasip etsin açıkçası teste ne zamn çıktığını bilmiyorum bir yandanda korkuyorum❤😘🤩

En genç benim 🤔çokmu erken acaba
Ben de erken yaşta başladım canım ama sonuç alamadım
Çok amin çok amin

Çay içiyorum sen napıyosun ☺️
Bende hadi gel karşılıklı içelim yanında bolda koyu sohbet 🤗

Aynı benim gibi ağrılar var bilmiyorum inşalalh güzel haber alırız rabbim bebislerimizimucagimiza almaya nasip etsin açıkçası teste ne zamn çıktığını bilmiyorum bir yandanda korkuyorum❤😘🤩
Amiiin hepimiz anne grubu da kurarız inşallah 🙏 sizin sıkıntınız neydi ?

Aaaaaa neeeee inşallah hakkında hayırlısı olur yaaaa çok sevindim senin adına inşallah güzel sonuçlar alırsın 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Çok teşekkür ederim canm. Insallah hayırlısıyla seninkide belirlenir. Asla yapmam diyordu benim ki. Muayene edince fikrini değiştirdi hayret hersey yolunda dedi bende şaşırdım 🤗 inşallah vaktidir bu sefer yaa🙈 hem heyecan hem korku dolu içim

Kızlaaaaaarrrr💃💃💃💃💃💃💃

Napıyosunuz
Bebisime bakarak 🤩🤔
Peki iğne kullaniyormusunuz ben progestan dex iğne kullaniyorum

Bebisime bakarak 🤩🤔

Sag tup tıkalı. Pko var . Hipotiroit var . Eşimde sıkıntı yok sorun be de yani 😭😥inşalalh rabbim o günleri nasip etsin

Çok teşekkür ederim canm. Insallah hayırlısıyla seninkide belirlenir. Asla yapmam diyordu benim ki. Muayene edince fikrini değiştirdi hayret hersey yolunda dedi bende şaşırdım 🤗 inşallah vaktidir bu sefer yaa🙈 hem heyecan hem korku dolu içim
Amin gülüm amin Allah nasip etsin bizlerede 😘😘😘😘
Bebisime bakarak 🤩🤔

Peki iğne kullaniyormusunuz ben progestan dex iğne kullaniyorum

X