2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Herkesin olaylara bakış açısı farklı herkesin duygu durumu ve kaldırma kapasitesi farklı. Hepimizin yolculukları farklı ve kendine has. 10 kere negatif görsende emek verip tüp bebekte 1 kere negatif görmek hepsine bedel oluyor. Tüp bebekten daha üst bir yöntem yok çünkü. Oda negatif yada olumsuz sonuçlanınca. İnsanın haleti ruhiyesi bir süre bozuluyor normal olarak. Hemen anında kabule geçilmiyor. Farklı duygusal süreçlerden geçiliyor toparlanana kadar.

Bunu kabullenmek bi olay işte tam olarak kabullendiğinde iş değişiyor sakinlik geliyor. Nasip yaa napalım ama kader gayrete aşıktır diyerek yine de yola devam Allahtan ümidi kesmek yok. Bakalım nolacak sonumuz

Öyle gerçekten ilaçlar tamamen alt üst ediyor bizleri
Bu ths istenilen günde verilşyor değil mi belirli bir zamanı yok bende cuma günü baktıravağım ona hadi hayırlı haberler inşallah
Hayır yapmadım korkuyorum pazar günü denicem bakalım hayirlisi
Bencede bekle canım hayırlısı ile sana sımsıkı tutunmuş olur bebişin Allah'ım yüzünü güldürdü

İnşallah cnm hepimizin gülsün yüzü inslh

C Cmcm yaş deneme embriyo transfer tarih yazarmısın listeye eklemem için bunlar olunca yeni gelen arkadaşlar bakıp daha çok bilgi sahibi oluyormuş aslında benimde çok işime yarıyor ki sizler açısından da iyi yapılan araştırmalar sonuç buluyor bazen

Bunu kabullenmek bi olay işte tam olarak kabullendiğinde iş değişiyor sakinlik geliyor. Nasip yaa napalım ama kader gayrete aşıktır diyerek yine de yola devam Allahtan ümidi kesmek yok. Bakalım nolacak sonumuz
Kesinlikle umidimizi kesmeknumudumuzu kaybetmek tabiiki yok kabullenip oturmakta yok ben elimden geleni yapayim ki sonra pisman olmayayim neden denemedim yapmadim demeyeyim icimi soracak olursan bana ait olan bir bebegi emzirmek hayal kadar uzak

Ayın 04 ünde yaptırmıştım bana 05 Ocakta ilaç yazdı kullan testleri 20 Ocakta tekrarla demişti. O yüzden şimdi tekrar test yaptırdım canım. Transfer sürecinde hem refekatçıdan hem de sizlerden pcr test sonucu istiyorlar mı ? Şimdiye kadar bütün operasyonlarda eşimden de benden de istemişlerdi oraya gelenlere baktığımızda herkesten istediklerini görmüştük. Tedbir amaçlı sanırım :)

Benden bu süreçte hep istendi canım kovid testi
Beni de eklermisn?
Tabiki
Embriyo
Transfer tarihi yazmann yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…