2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Kı ben sizin grubun hepsini hamiş sanıyodum ya bende 2022 yılını komple kaplıcak şekilde grup açtım o sebeple Loya-Kiana Loya-Kiana da bir geldi sonra orası da sarmadı bıraktı herhal esk tadı tuzu kalmadı gari buraların :)) noldu kim ne durumda şimdi ?

Kı ben sizin grubun hepsini hamiş sanıyodum ya bende 2022 yılını komple kaplıcak şekilde grup açtım o sebeple Loya-Kiana Loya-Kiana da bir geldi sonra orası da sarmadı bıraktı herhal esk tadı tuzu kalmadı gari buraların :)) noldu kim ne durumda şimdi ?
Benim negatif sonuç oldu canım diğer grup nerdeyse yarısı hamiş bende 2022 için açtım diğer arkadaşlarda bu o gruptan negatif sonuç alanlarla devam ediyoruz bizlerde yolumuza 🥰🥰🥰🥰

Kesinlikle umidimizi kesmeknumudumuzu kaybetmek tabiiki yok kabullenip oturmakta yok ben elimden geleni yapayim ki sonra pisman olmayayim neden denemedim yapmadim demeyeyim icimi soracak olursan bana ait olan bir bebegi emzirmek hayal kadar uzak 🙁🙁
Aynen öyle bi gün herşey yoluna girerse bide üstüne çocuğum olursa varya kendimi düşünemiyorum 😅 çokta güzel olur inşallah olsun amin 🤲🏻

Alla alla ben kendimi bir listede görmüştüm burası orası sanmıştım sanki :KK70::KK70::KK70: Benim transfer günü yarın belli olacak belli olsun öyle eklersin canım :p
Vallaha bende ekledim seni sanıyordum diğer aralık ayında mı vardın acaba bende şimdi farkettim işte olmadığını 🤭🤭🤭
o zaman beni de ekle
deneme:2
5. gün embriyosu
transfer belli değil
Tabikisi hoşgeldin abla 🥰🥰🥰
Yazdım aslında daha önce 32 yaş 2.transfer 3.gün embriyosu
Diğer yerde vardı gülüm listede sorun çıktı orda da sadece adın kalmıştı 🤦🏼‍♀️

Vallaha bende ekledim seni sanıyordum diğer aralık ayında mı vardın acaba bende şimdi farkettim işte olmadığını 🤭🤭🤭

Tabikisi hoşgeldin abla 🥰🥰🥰

Diğer yerde vardı gülüm listede sorun çıktı orda da sadece adın kalmıştı 🤦🏼‍♀️
Evet Aralık ayında vardım 03.01.2022 ta doktora gittim estrofem başlattı yarın gideceğim bakalım :) bu arada tsh 1 tsh 3 ve tsh 4 kaç olması gerekiyor ? Sen en son yaptırdığında kaçtı mesela ? D vitaminin kaç gelmişti ? 15 gün sonra 2.ampul kullan demişti onu ekmeğe sürüp yedim bugün inş. yükselmiştir.

Evet Aralık ayında vardım 03.01.2022 ta doktora gittim estrofem başlattı yarın gideceğim bakalım :) bu arada tsh 1 tsh 3 ve tsh 4 kaç olması gerekiyor ? Sen en son yaptırdığında kaçtı mesela ? D vitaminin kaç gelmişti ? 15 gün sonra 2.ampul kullan demişti onu ekmeğe sürüp yedim bugün inş. yükselmiştir.
Hiç hatırlamıyorum desem sadece TSH değerim 3.2 çıkmıştı o aklımda başka ne desem yalan olur

anne olma yolunda savaşçı kadınlarım benim aslında asıl sorum şu ben prpgestan dex diye bi ilaç kullanıyorum karından henüz transferim olmadı pazar günü progestan testi vericem
Soru kısmım şu Doktor sabah 9-11 arası ver dedi bn bu iğneyi sabah akşam yapıyorum sabah gitmeden iğnemi yapmalı mıyım sonucumu etkiler mi

anne olma yolunda savaşçı kadınlarım benim aslında asıl sorum şu ben prpgestan dex diye bi ilaç kullanıyorum karından henüz transferim olmadı pazar günü progestan testi vericem
Soru kısmım şu Doktor sabah 9-11 arası ver dedi bn bu iğneyi sabah akşam yapıyorum sabah gitmeden iğnemi yapmalı mıyım sonucumu etkiler mi
Bunu mutlaka doktoruna sor canım, .bazen bize sormadan kullanım yapmayın diyorlar sağlıklı bilgi için sor mutlaka.

Havalar burada kar yağışlı olduğu için evde durduğum yok 🙈 nasip olursa önümüzdeki ay transfer ee ful evde yatış dedim bu yağışları değerlendireyim 😅😅
En güzeli canım
Iron Butterfly Iron Butterfly allah seni isim değiştirmişsin 😂 bende diyorum bu kim hatırlayamadım
🤭🤭🤭🤭🤭
Bunu mutlaka doktoruna sor canım, .bazen bize sormadan kullanım yapmayın diyorlar sağlıklı bilgi için sor mutlaka.
Bencede buna sebep bende yorum yapamadım ne olur ne olmaz insan bazen bilmeden yanlışa sebep olabilir en mantıklısı doktora sormak

X