Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
depresyon damarlarımıza işledi artıkBaşka türlü olmuyo zaten bol dua etmek gerek inşallah olacak du bakalım
aynı devam biraz depresyonel takılmaca modunda
Merhaba ,ben kullanıyorum 3.gun önce transfer oldum ondan 5gun öncede iğneye başlamıştım şuan kalçalarım çok acıyorKızlar bna bi cevap verin ya valla çok streslendm progestan iğnesi kullanan var mı
Tsh için ne ilaç verdi bende cuma kan verip bakıcam sonuçlarıma benimde o yüksek galiba bide şeker ilacım da bittş belki yenisini yazarlar yüksek çıkarsa oda eğerya doğal siklus deneyelim dedi ya bu sefer de onu araştırmaya başladım :) bir de tsh yüksekmiş ilaç verdi canım sıkıldı bu duruma ilaçlardan sonra oluyor mu diye araştırıyorum
Bugun anlatmak istedigim tamda buydu kaderimizde yoksa zaten olmayacak varsada zaten olacak bakmayin boyle rahat rahat konustuguma cok seyler yasadim bu benim 2. Evliligim 20 yasindaydim evlendigimde 8 yil evli kaldim esimin icki ve kumarini cektim cocugum olmuyodu cok isyan ettim tam dr a gideyim dedim randevu aldim o gun bir sorun cikti tam 3 kere oldu bu ama o zamanlar anlamamistim ve cok isyan ettim tabi hem esimi cekiyodum hemde kayinvalidemi. Kaynanam cok kiskancti oglunu cok kiskanirdi ve bizi ayirmak isterdi tabi cocugumda olmayinca cok laf etti bana en son ben oglumu kuru agacin altinda oturtmam dedi ve ben bosandim 9 yil bekar yasadim 1 bucuk yil oncede simdiki esim cikti karsima evlilik aklimda yoktu cunku cocugum olmuyodu bana evlilikten bahsettiginde ilk soyledigim sey benim cocugum olmuyor dedim ee dedi yani hani erkeksin soyun devam etmez dedim( cunku yasadiklarimdan dolayi oyle psikolojideydim) bana dedigi tek sey soyumun gecmiainden ne gorsumki geleceginden ne bekleyeyim belki benimde olmuyodur bende de vardir problem kim biliyor dedi. Ve sanki adamin icine dogmus gibi ondada problem cikti. 1.5 yillik evliyim simdi gecmise baktigimda ilk evliligimde 3. Kere dr kapisindan dondum demekki varmis yuce rabbimin bir bildigi hicbirsey sebebsiz deil varsa benim kaderimde bir evlat sahibi olmak olacaktir yoksada zaten olmayacak o yuzden kendimi yipratmiyorum herseyde bir hayir var rabbim bizim kaderimizi yazdi zatenGeçen bişe dinledim. Allah bi nimet veriyorsa şükret ama bir müsibet veriyorsa sabret o senin sınavın. Elinden giden bişe için üzülme zaten kaderinde yoktu. Ondan beri kafam rahatladı biraz ve ilk defa bu kadar çok yorulduğumu hissettim. Bu bebek olayları yüzünden panik atak geçirmeye başladım. O yüzden önce psikolojik destek almam lazım sonra midem için doktora gitmem lazım. Sonrada tüp bebek için devam etmem lazım.
Bende kullanmıştım evet çok ağrı yapıyor malesefKızlar bna bi cevap verin ya valla çok streslendm progestan iğnesi kullanan var mı
Birden kendim aklıma geldim geceleri yatamıyordum ağlayacak haddeye geliyordum bazen ağrılardanMerhaba ,ben kullanıyorum 3.gun önce transfer oldum ondan 5gun öncede iğneye başlamıştım şuan kalçalarım çok acıyor
Mrhba bende de biraz yükseklik vardı tedbir amaçlı tsh için euthyrox 25 kullanmaya basladimTsh için ne ilaç verdi bende cuma kan verip bakıcam sonuçlarıma benimde o yüksek galiba bide şeker ilacım da bittş belki yenisini yazarlar yüksek çıkarsa oda eğer
Bazen konuşmak iyidir... Anlattıkların ders olur akıl olur sabır olur birilerineBugun anlatmak istedigim tamda buydu kaderimizde yoksa zaten olmayacak varsada zaten olacak bakmayin boyle rahat rahat konustuguma cok seyler yasadim bu benim 2. Evliligim 20 yasindaydim evlendigimde 8 yil evli kaldim esimin icki ve kumarini cektim cocugum olmuyodu cok isyan ettim tam dr a gideyim dedim randevu aldim o gun bir sorun cikti tam 3 kere oldu bu ama o zamanlar anlamamistim ve cok isyan ettim tabi hem esimi cekiyodum hemde kayinvalidemi. Kaynanam cok kiskancti oglunu cok kiskanirdi ve bizi ayirmak isterdi tabi cocugumda olmayinca cok laf etti bana en son ben oglumu kuru agacin altinda oturtmam dedi ve ben bosandim 9 yil bekar yasadim 1 bucuk yil oncede simdiki esim cikti karsima evlilik aklimda yoktu cunku cocugum olmuyodu bana evlilikten bahsettiginde ilk soyledigim sey benim cocugum olmuyor dedim ee dedi yani hani erkeksin soyun devam etmez dedim( cunku yasadiklarimdan dolayi oyle psikolojideydim) bana dedigi tek sey soyumun gecmiainden ne gorsumki geleceginden ne bekleyeyim belki benimde olmuyodur bende de vardir problem kim biliyor dedi. Ve sanki adamin icine dogmus gibi ondada problem cikti. 1.5 yillik evliyim simdi gecmise baktigimda ilk evliligimde 3. Kere dr kapisindan dondum demekki varmis yuce rabbimin bir bildigi hicbirsey sebebsiz deil varsa benim kaderimde bir evlat sahibi olmak olacaktir yoksada zaten olmayacak o yuzden kendimi yipratmiyorum herseyde bir hayir var rabbim bizim kaderimizi yazdi zaten
Uff gece gece ne cok konustum kusura bakmayin ama sanki icimi dokunce rahatladim
e ile başlayan bir ilaç verdi 50 mg. ama değeri söylemediler tekrar arayacağım. kan verip baktırmakla en iyisini yapıyorsunTsh için ne ilaç verdi bende cuma kan verip bakıcam sonuçlarıma benimde o yüksek galiba bide şeker ilacım da bittş belki yenisini yazarlar yüksek çıkarsa oda eğer
Bunu gebelikte veriyorlar sanırım ben dha önce öyle bir ilaç kullandım lavotrin diye bi ilaç kullandım önceden sabahları aç karna 1 olarak triodler yavaş çalışıyormuş benim birdeMrhba bende de biraz yükseklik vardı tedbir amaçlı tsh için euthyrox 25 kullanmaya basladim
Aynen öyle geceleri sabaha kadar sürekli uyanıp duruyorum ne tarafa dönsem otaraf ağrıyor bunun bı cozumu yok sanirimBende kullanmıştım evet çok ağrı yapıyor malesef
Birden kendim aklıma geldim geceleri yatamıyordum ağlayacak haddeye geliyordum bazen ağrılardan
hah bendeki de bu ilaç bana 50 mg verdi demek benim daha yüksek :)Mrhba bende de biraz yükseklik vardı tedbir amaçlı tsh için euthyrox 25 kullanmaya basladim
Benim var malesef hem şeker hem triod hemde kilo en büyük sorunuö diyebilirim ama işte nasip de var demekki dahae ile başlayan bir ilaç verdi 50 mg. ama değeri söylemediler tekrar arayacağım. kan verip baktırmakla en iyisini yapıyorsun
ben söylemesem bakmayacaktı çünkü acayip üşüyorum heralde demir düştü yine diye düşündüm meğer tsh yüksekmiş o da üşüme yapıyormuş. ben hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum böyle bir sorunum yoktu çünkü
Ben bu ilacı yaklaşık bir senedir kullanıyorum sabah aç karna 1 tane benimde gebelik istediğim için endokrin doktorum sürekli kullanmamı söyledi benimde tiroidler az çalışmaya meyimliymis oyuzden kullaniyorum bendeBunu gebelikte veriyorlar sanırım ben dha önce öyle bir ilaç kullandım lavotrin diye bi ilaç kullandım önceden sabahları aç karna 1 olarak triodler yavaş çalışıyormuş benim birde
Emin ol ki çok var çözüm demek isterdim ama benimde bildiğim kadarıyla yok çok tecrübeli değilim henüz ama vuran kişi yavaş kurursa çok ağrınız almaz hızlı vurulan iğneler çok can yakıyorAynen öyle geceleri sabaha kadar sürekli uyanıp duruyorum ne tarafa dönsem otaraf ağrıyor bunun bı cozumu yok sanirim
Hayırlısı olur inşallah pozitif sonuç alırsın ben unuttum listeye seni eklemeyi şimdi fark ettimBen bu ilacı yaklaşık bir senedir kullanıyorum sabah aç karna 1 tane benimde gebelik istediğim için endokrin doktorum sürekli kullanmamı söyledi benimde tiroidler az çalışmaya meyimliymis oyuzden kullaniyorum bende
Olabilir en düşük dozunu veriyorum demisti endokrin doktorum benim TSH sınırıni asmamisti sizin belki sınırı geçmiş olabilir şuan zatenn benim.degerim 1leredeydi ama hala kullanmaya devam ediyorum halahah bendeki de bu ilaç bana 50 mg verdi demek benim daha yüksek :)
insülin direncine bakalım dedi bana da ben de çok şaşırdım demekki varya bu ilaçlar bazı değerleri değiştiriyor biliyorlar bize söyleyemiyorlar :) tiroidle ilgili bir sorunum yoktu şok oldum eski tahlilleri karıştırdım hep normal çıkmışBenim var malesef hem şeker hem triod hemde kilo en büyük sorunuö diyebilirim ama işte nasip de var demekki daha
İnşallah hakimizda hayırlısı olsun hepimizin29ocak test günüm benimdeHayırlısı olur inşallah pozitif sonuç alırsın ben unuttum listeye seni eklemeyi şimdi fark ettim
Karnından mı kalçadan mı yapılacakKızlar bna bi cevap verin ya valla çok streslendm progestan iğnesi kullanan var mı