- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
kızlar transferden sonra size bant vermişler miydi popoya yapıştırılan?
Oooooo isim değişmişAhh ben bi transfer olabilsem cvp veririmde iste daha olmadim o duyguyu bile tatmadim dahaa
Anaaaaaa en küçüğünüz benimYaş 31 3.gün embriyosu 2.transfer olcak
Ne için o bant ? İlk defa duyuyorumkızlar transferden sonra size bant vermişler miydi popoya yapıştırılan?
Eski liste güzeldi
Aleyküm selamSelam söyle güzel memlekete.
Aa transfer olmuşsunuz ne güzel…Hemen başlıyorum inşallah Uğur getirir de hepimiz pozitifi görür sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız
Yaş 30
Deneme 1
Embriyo günü 5
Transfer tarihi 14.01.2022
Bana verdiler Allah o bantı bildiği gibi yapsınkızlar transferden sonra size bant vermişler miydi popoya yapıştırılan?
BİZMİLLAH
yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;
Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım
Teşekkür ederim hepimizin güzel sonuçlanır inşallahA
Aa transfer olmuşsunuz ne güzel…
güzel sonuçlarsonız inşallah
İnş cnm benim.. ama hissediyorum bu sefer senin de tutacak benim deBirlikte de sonumuz güzel olur inşallah hem bizim hemde bütün arkadaşlarımızın
Ne işe yarıyor acaba??ilk kez duydumBana verdiler Allah o bantı bildiği gibi yapsınondan çektiğimi iğnelerden çekmiyorum
ya ben negatifi görünce hemen çıkardım 1 hafta- 10 gün oldu neredeyse anlamadığım bir şekilde şişti popom kabardı kızardı kaşınıyor. bant duruyorken böyle bir sorun yoktu çıkardım kızardı şişmeye başladı. aradım soğuk kompres yap diyor. çıkardıktan sonra böyle bir şey olması normal mi sence?Bana verdiler Allah o bantı bildiği gibi yapsınondan çektiğimi iğnelerden çekmiyorum
östrojen salgılıyormuş galiba transferden hemen sonra hemşire yapıştırdı 7 günde 1 değişecek dediNe işe yarıyor acaba??ilk kez duydum
östrojen salgılıyormuş galiba transferden hemen sonra yapıştırdı 7 günde 1 değişecek dedi. climara adı. flaster bant diye geçiyorNe için o bant ? İlk defa duyuyorum
AA ilk kez duydum.. çok geçmiş olsun size de..östrojen salgılıyormuş galiba transferden hemen sonra yapıştırdı 7 günde 1 değişecek dedi. climara adı. flaster bant diye geçiyor