- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.326
Hakkında hayırlısı olsun canım aralıktan beri herkese nasip oluyor yaaa inşallah mevlam bizlerede nasip eder sevindirir biziEvett inşaallah bu topik hepimize uğurlu gelcek hepimize dua ediyorum valla
Ooo holgeldinKızlaaaaaaarrrrrrruzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız bakalım herkesler dağılmış vayyyy vaayyyy vayyy
Keşke olsam yaaAhaha doğru demiş. Bizde stres kaynağı bitmez, o yüzden relax olucaz başka yapacak bir şey yoksülalem rahatgillerden olmamız lazım
Kız sen nerdesin yaaaaaa? Nerelere gittin, kaçtın yine? İyi misin?Hoşbulduk şekerim nasılsın
Senin yokluğunda bir de kistim oldu o kadarHoşbulduk şekerim nasılsın
Bi ara kaçtım geri geldim kızzz vallaKız sen nerdesin yaaaaaa? Nerelere gittin, kaçtın yine? İyi misin?
Allah yardım etsin gülüm yaaaaSenin yokluğunda bir de kistim oldu o kadartransfer olamadım o yüzden
İlaç kullanıyorum işte şimdilik lekelenmem vardı geçti çok şükür 5gün sonra da ilaç bitiyo nasipse sonra adet olmayı beklicem. Adet olunca kist gittimi diye kontrol edilecek gittiyse transfer hazırlığı yapılacakBi ara kaçtım geri geldim kızzz vallayine grip oldum bende ama ilaçlara başladım
Allah yardım etsin gülüm yaaaainşallah başka sıkıntı yaşamazsın
Valla bende aynı ki benim sebepsiz ocakta başladım marta geldim bende dün başladım ilaçlara haftaya cuma kontrol sonra transfer belli olur sanırımİlaç kullanıyorum işte şimdilik lekelenmem vardı geçti çok şükür 5gün sonra da ilaç bitiyo nasipse sonra adet olmayı beklicem. Adet olunca kist gittimi diye kontrol edilecek gittiyse transfer hazırlığı yapılacaknapalım nasip boyuna bi sebepten erteleniyor hayırlısı bu demekki
Nerde başladım tedaviyeValla bende aynı ki benim sebepsiz ocakta başladım marta geldim bende dün başladım ilaçlara haftaya cuma kontrol sonra transfer belli olur sanırım
Devlete devam gülüm onuda kullanıp başka bir yere gitmek istedim bakalım hayırlısıNerde başladım tedaviye
Hayırlısı olsun canımValla bende aynı ki benim sebepsiz ocakta başladım marta geldim bende dün başladım ilaçlara haftaya cuma kontrol sonra transfer belli olur sanırım
İnşallah canım Allah razı olsun hayırlısıyla nasip etsin RabbimHayırlısı olsun canımİnşallah bu sefer pozitifi göreceksin
Merhaba progesterin kaç çıkmıştı acaba yumurta toplamadan önce taze transfer neden yapmadı doktorunuz teşekkür ederimAmin teşekkür ederim taze transfer olamayacağım progesteron ve estradiol hormonum yüksek olunca ne zaman düşerse o zmn inşallah
Progesteron 2.50 çıktı TSH de 6 çıkınca olmadı iki aydır bekliyorum yarın muayenem var bakalımMerhaba progesterin kaç çıkmıştı acaba yumurta toplamadan önce taze transfer neden yapmadı doktorunuz teşekkür ederim
Sizin baya yüksek çıkmış benimki 1.16 cıktı yarın toplamam var 5. Gün-de transfer yapacak inş bakalım sizin tsh da baya yüksek çıkmış şimdi doktorum yazdı bakalım normal cıktı stres yapma diye inş güzel olacak her sey rabbimin izniyle sizde inş güzel haberler alın allahın izniyleProgesteron 2.50 çıktı TSH de 6 çıkınca olmadı iki aydır bekliyorum yarın muayenem var bakalım
Sizinde güzel geçer süreciniz hayırlı pozitifli bir şekilde sonuçlanır inşallahSizin baya yüksek çıkmış benimki 1.16 cıktı yarın toplamam var 5. Gün-de transfer yapacak inş bakalım sizin tsh da baya yüksek çıkmış şimdi doktorum yazdı bakalım normal cıktı stres yapma diye inş güzel olacak her sey rabbimin izniyle sizde inş güzel haberler alın allahın izniyle
Amin inş çok sağolun allah razı olsunSizinde güzel geçer süreciniz hayırlı pozitifli bir şekilde sonuçlanır inşallah