2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Kız sen nerdesin yaaaaaa? Nerelere gittin, kaçtın yine? İyi misin?
Bi ara kaçtım geri geldim kızzz valla yine grip oldum bende ama ilaçlara başladım
Senin yokluğunda bir de kistim oldu o kadar transfer olamadım o yüzden
Allah yardım etsin gülüm yaaaa inşallah başka sıkıntı yaşamazsın

Bi ara kaçtım geri geldim kızzz valla yine grip oldum bende ama ilaçlara başladım

Allah yardım etsin gülüm yaaaa inşallah başka sıkıntı yaşamazsın
İlaç kullanıyorum işte şimdilik lekelenmem vardı geçti çok şükür 5gün sonra da ilaç bitiyo nasipse sonra adet olmayı beklicem. Adet olunca kist gittimi diye kontrol edilecek gittiyse transfer hazırlığı yapılacak napalım nasip boyuna bi sebepten erteleniyor hayırlısı bu demekki

Valla bende aynı ki benim sebepsiz ocakta başladım marta geldim bende dün başladım ilaçlara haftaya cuma kontrol sonra transfer belli olur sanırım

Valla bende aynı ki benim sebepsiz ocakta başladım marta geldim bende dün başladım ilaçlara haftaya cuma kontrol sonra transfer belli olur sanırım
Hayırlısı olsun canım İnşallah bu sefer pozitifi göreceksin

Amin teşekkür ederim taze transfer olamayacağım progesteron ve estradiol hormonum yüksek olunca ne zaman düşerse o zmn inşallah
Merhaba progesterin kaç çıkmıştı acaba yumurta toplamadan önce taze transfer neden yapmadı doktorunuz teşekkür ederim

Progesteron 2.50 çıktı TSH de 6 çıkınca olmadı iki aydır bekliyorum yarın muayenem var bakalım
Sizin baya yüksek çıkmış benimki 1.16 cıktı yarın toplamam var 5. Gün-de transfer yapacak inş bakalım sizin tsh da baya yüksek çıkmış şimdi doktorum yazdı bakalım normal cıktı stres yapma diye inş güzel olacak her sey rabbimin izniyle sizde inş güzel haberler alın allahın izniyle

Sizinde güzel geçer süreciniz hayırlı pozitifli bir şekilde sonuçlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…