- 16 Kasım 2020
- 253
- 143
- 26
Evet öyle kesinlikle. Aslnda bırakınca da adetin gelmesi lazm ama ya kendince stres oldun kafaya taktın ondan gecikiyor yada kendiliğinden geç gelecektir. Ben kullanıyorken adet olmstmAynen sonuçta östrojen hormonu yani onu kullanırken nasıl adet olacağım dedim kendi kendime ama dedim doktor böyle söylüyorsa olacağım demekki dedim ama olmadım hatta bırakalı bugün bir hafta oldu hala olmadım doktora gittim ilaç vermeyeceğim kendisi olsun dedi bekliyoruz artık neyi neden yaptığını onlar biliyorlar bakalım kolay değil sonuçta bu işler
Valla işte bilemiyorum ben ilaç kullandığım zaman doktorun beklediği şekilde gelişmeler olmuyor iğne ile başlamıştık istediği gelişmeyi göremeyince durdurdu bi sonraki ay klomen ile başlayalım dedi fazla yüklendik galiba çünkü yaş olunca iğneler fazla uyardığı için zaten zayıf olan yumurtalık tepki vermedi bi ay boş geçtik estrofem le başlıyoruz dedi oda olmadı bakalım bekliyoruz öyle stres bi insan da değilim ama ya ilaçlarla dahi şansım çok zayıf yada aksilikler denk geldi böyleEvet öyle kesinlikle. Aslnda bırakınca da adetin gelmesi lazm ama ya kendince stres oldun kafaya taktın ondan gecikiyor yada kendiliğinden geç gelecektir. Ben kullanıyorken adet olmstm
Ozaman dediğin gibi ilaçlarla fazla yüklenilmiş. Zaten hormon ilaçları hep bunlar hormonlarla oynuyoruz sürekli vucüt da şaşırıyor. Şimdi olmasa bile ilerde bu ilaçların etkisi hastalık olarak çıkacak bizlerden. Ama napalm mecbur kalıyoruz. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bnde 3 kez tüp bebek tedavisi görüp üçünde de aynı sonucu alıp bıraktm smdi ara verdm doğal yöntemlere döndüm.Valla işte bilemiyorum ben ilaç kullandığım zaman doktorun beklediği şekilde gelişmeler olmuyor iğne ile başlamıştık istediği gelişmeyi göremeyince durdurdu bi sonraki ay klomen ile başlayalım dedi fazla yüklendik galiba çünkü yaş olunca iğneler fazla uyardığı için zaten zayıf olan yumurtalık tepki vermedi bi ay boş geçtik estrofem le başlıyoruz dedi oda olmadı bakalım bekliyoruz öyle stres bi insan da değilim ama ya ilaçlarla dahi şansım çok zayıf yada aksilikler denk geldi böyle
Amin inşallahOzaman dediğin gibi ilaçlarla fazla yüklenilmiş. Zaten hormon ilaçları hep bunlar hormonlarla oynuyoruz sürekli vucüt da şaşırıyor. Şimdi olmasa bile ilerde bu ilaçların etkisi hastalık olarak çıkacak bizlerden. Ama napalm mecbur kalıyoruz. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bnde 3 kez tüp bebek tedavisi görüp üçünde de aynı sonucu alıp bıraktm smdi ara verdm doğal yöntemlere döndüm.
Doğal yöntemler deneyin bide bu şekilde de hamile kalan çok. 10 defa tüp bebek denemiş biri bile doğal yöntem denediği ay hamile kaldı. Hacamat yapıyorlar sırttan rahminde tıkanıklık olabilir Bi dene derim. İnsanlar böyle seye biraz uzak bakıyor ama vesile allahtan gerçektenAmin inşallahAllah hiç birimizin emeğini boşa çıkartmasın aslında ben ameliyat oldum ondan sonra adetim düzene de girdi gibi bişeydi yani onda sorun yoktu hiç bu ilaçları nezaman kullansam başlıyoruz deyip böyle saçma sapan bişeyler oluyor bakalım doktor bi yolunu bulur diye düşünüyorum Allah izin verirse kısmet bakalım
merhaba bende tüp bebek sürecene başlıyorumBen yumurta toplama öncesi herhangi birşey yapmamıştım canım. Sadce su içmeye özen gösterdim ve sigara kullanıyordum onu azaltmaya calıştım. onun dışında alkol paketli yiyecekler vs. bunlarda etkiliyormuş. Sağlıklı beslenme yani senin anlayacağın yapman gereken. Birde ben yumurta toplamdan sonra hergün yarım avokado çiğ kabak çekirdeği ve kuru dut yedim tutunmayı kolaylatırsın diye. Tabi eğer taze transfer olacaksa. Başkad pek dikkat ettiğim bir şey olmadı. İnşallah sürecinin sonu güzel olur:))))
Merhaba sürecin hayırla sonuçlandı inşallah canım. Ben günde 4 5 tane içiyordum en fazla 1 2 taneye düşürdüm onu ve transfer sonrası hiç kullanmadım. Daha önce iki kez ameliyat olmuştum sıkıntı çıkmadı bende ama zaten tedavi öncesinde ben devlette olduğum için dahiliye ve anestezi onayı alındı. Bence sıkıntı olmaz anestezi açısından ama azaltmaya hatta bırakmaya calis bu dönemdemerhaba bende tüp bebek sürecene başlıyorum
ve günde 1 paket sigara içiyorum
anestezi daha önce hiç almadım sizde bi sıkıntı oldumu çok korkuyorum ve sırf bu yüzden tedaviyi erteliyorum
Merhaba sürecin hayırla sonuçlandı inşallah canım. Ben günde 4 5 tane içiyordum en fazla 1 2 taneye düşürdüm onu ve transfer sonrası hiç kullanmadım. Daha önce iki kez ameliyat olmuştum sıkıntı çıkmadı bende ama zaten tedavi öncesinde ben devlette olduğum için dahiliye ve anestezi onayı alındı. Bence sıkıntı olmaz anestezi açısından ama azaltmaya hatta bırakmaya calis bu dönemde
Benim 7+1 yada 7+2 di yanlış hatırlamıyorsam canımselamlar, tüp bebekde kalp atışı ne zaman duyulur?
Ah ah ben o iki üç taneyi 1 saatte içiyorumMerhaba sürecin hayırla sonuçlandı inşallah canım. Ben günde 4 5 tane içiyordum en fazla 1 2 taneye düşürdüm onu ve transfer sonrası hiç kullanmadım. Daha önce iki kez ameliyat olmuştum sıkıntı çıkmadı bende ama zaten tedavi öncesinde ben devlette olduğum için dahiliye ve anestezi onayı alındı. Bence sıkıntı olmaz anestezi açısından ama azaltmaya hatta bırakmaya calis bu dönemde
Bebişini düşün birde sigarayı tarafını seç çok kolay olacak o zamanAh ah ben o iki üç taneyi 1 saatte içiyorum
Hem sigarayı bırakmak hep bu süreç bana çok çok ağır geliyo nereden başlıcam bilmiyorum
benim 25 mart transfer günüm. Kaçıncı haftada oluorum :)Benim 7+1 yada 7+2 di yanlış hatırlamıyorsam canım
Merhaba ben ilk cocugumda 6. Hafta da duymustum tup bebektiselamlar, tüp bebekde kalp atışı ne zaman duyulur?
Tüp Bebek gebelik hesaplama var Google da oradan hesapladım ben ve ultrason ile aynı çıkıyor. seninde 5+1 galiba transfer tarihine gorebenim 25 mart transfer günüm. Kaçıncı haftada oluorum :)
Merhaba, lh fsh oranı nasıl olmalı, E2 yi yukseltme şansımız olabilir mi? Adetliyken 20 küsürlerdeydi.Rıca ederim cnm benmm kafana takılanı sor benmde eakıden cok kafam karısırdı ama aslnda kafa patlatacak seyler değilmiş
Mfk mı?Ben soyleyeyimde yanlista yonlendirmek istemem instagramdan bi dr u takop ediyordum onun urunlerini kullandim daha dogrusu kullandik faydali oldugunu dusunuyorum esimin ileri hareketi cok azdi kullandiktan sonra 75 e ciktigini gorduk benden de cok az yumurta toplaniyodu hepsi olgundu ama her seferinde 1 tane dolleniyodu
Kizlar merhaba size bir sey danisacagim belki bilginiz vardir simdi benin gorumcemin esinde genetik testi 46 xx çıkmış. Gorumcemin testide 46 xx çıkmış. Erkeklerde bunun xy olması geriyormuş doktorlar evlatlık alın demişler çok uzuldulduler nereye bilgilerse hepsi öyle demiş doktorların bunun sadece kıbrısta tedavisi var demişler bizde kıbrisi aradık dediler ki 55 bin sadece tup bebek ve sperm bankadan olucak dendiben anlamadım orasına da neyse sordun eşinden sperm alinabilirmi imkansız dendi bilgisi olana varsa dönebilir misperm testide hepsi 0 cikmis
Merhaba canım gorumcebiz bir tedavi goruyormu bizimde sorun aynıKizlar merhaba size bir sey danisacagim belki bilginiz vardir simdi benin gorumcemin esinde genetik testi 46 xx çıkmış. Gorumcemin testide 46 xx çıkmış. Erkeklerde bunun xy olması geriyormuş doktorlar evlatlık alın demişler çok uzuldulduler nereye bilgilerse hepsi öyle demiş doktorların bunun sadece kıbrısta tedavisi var demişler bizde kıbrisi aradık dediler ki 55 bin sadece tup bebek ve sperm bankadan olucak dendiben anlamadım orasına da neyse sordun eşinden sperm alinabilirmi imkansız dendi bilgisi olana varsa dönebilir misperm testide hepsi 0 cikmis