2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Evet öyle kesinlikle. Aslnda bırakınca da adetin gelmesi lazm ama ya kendince stres oldun kafaya taktın ondan gecikiyor yada kendiliğinden geç gelecektir. Ben kullanıyorken adet olmstm

Evet öyle kesinlikle. Aslnda bırakınca da adetin gelmesi lazm ama ya kendince stres oldun kafaya taktın ondan gecikiyor yada kendiliğinden geç gelecektir. Ben kullanıyorken adet olmstm
Valla işte bilemiyorum ben ilaç kullandığım zaman doktorun beklediği şekilde gelişmeler olmuyor iğne ile başlamıştık istediği gelişmeyi göremeyince durdurdu bi sonraki ay klomen ile başlayalım dedi fazla yüklendik galiba çünkü yaş olunca iğneler fazla uyardığı için zaten zayıf olan yumurtalık tepki vermedi bi ay boş geçtik estrofem le başlıyoruz dedi oda olmadı bakalım bekliyoruz öyle stres bi insan da değilim ama ya ilaçlarla dahi şansım çok zayıf yada aksilikler denk geldi böyle

Ozaman dediğin gibi ilaçlarla fazla yüklenilmiş. Zaten hormon ilaçları hep bunlar hormonlarla oynuyoruz sürekli vucüt da şaşırıyor. Şimdi olmasa bile ilerde bu ilaçların etkisi hastalık olarak çıkacak bizlerden. Ama napalm mecbur kalıyoruz. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bnde 3 kez tüp bebek tedavisi görüp üçünde de aynı sonucu alıp bıraktm smdi ara verdm doğal yöntemlere döndüm.

Amin inşallah Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkartmasın aslında ben ameliyat oldum ondan sonra adetim düzene de girdi gibi bişeydi yani onda sorun yoktu hiç bu ilaçları nezaman kullansam başlıyoruz deyip böyle saçma sapan bişeyler oluyor bakalım doktor bi yolunu bulur diye düşünüyorum Allah izin verirse kısmet bakalım

Doğal yöntemler deneyin bide bu şekilde de hamile kalan çok. 10 defa tüp bebek denemiş biri bile doğal yöntem denediği ay hamile kaldı. Hacamat yapıyorlar sırttan rahminde tıkanıklık olabilir Bi dene derim. İnsanlar böyle seye biraz uzak bakıyor ama vesile allahtan gerçekten

Arkadaslar pts gunu dondurulmus embriyo ttansferim oldu sukur. O gunden beri alt kadigimda sanci var cekilme kasilma gibi boyle bir durum yaşayan varmi

merhaba bende tüp bebek sürecene başlıyorum
ve günde 1 paket sigara içiyorum
anestezi daha önce hiç almadım sizde bi sıkıntı oldumu çok korkuyorum ve sırf bu yüzden tedaviyi erteliyorum

merhaba bende tüp bebek sürecene başlıyorum
ve günde 1 paket sigara içiyorum
anestezi daha önce hiç almadım sizde bi sıkıntı oldumu çok korkuyorum ve sırf bu yüzden tedaviyi erteliyorum
Merhaba sürecin hayırla sonuçlandı inşallah canım. Ben günde 4 5 tane içiyordum en fazla 1 2 taneye düşürdüm onu ve transfer sonrası hiç kullanmadım. Daha önce iki kez ameliyat olmuştum sıkıntı çıkmadı bende ama zaten tedavi öncesinde ben devlette olduğum için dahiliye ve anestezi onayı alındı. Bence sıkıntı olmaz anestezi açısından ama azaltmaya hatta bırakmaya calis bu dönemde

selamlar, tüp bebekde kalp atışı ne zaman duyulur?

Ah ah ben o iki üç taneyi 1 saatte içiyorum
Hem sigarayı bırakmak hep bu süreç bana çok çok ağır geliyo nereden başlıcam bilmiyorum

Ah ah ben o iki üç taneyi 1 saatte içiyorum
Hem sigarayı bırakmak hep bu süreç bana çok çok ağır geliyo nereden başlıcam bilmiyorum
Bebişini düşün birde sigarayı tarafını seç çok kolay olacak o zaman sonucun pozitif olunca o kalp atışını duymak ve görmek hiç bir sigara ile eş değer değil. Basaracaksin sende inşallah

Rıca ederim cnm benmm kafana takılanı sor benmde eakıden cok kafam karısırdı ama aslnda kafa patlatacak seyler değilmiş
Merhaba, lh fsh oranı nasıl olmalı, E2 yi yukseltme şansımız olabilir mi? Adetliyken 20 küsürlerdeydi.
Yumurta dolu olması, boş olmaması için nasıl yemeli yapmalı?

Bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

Mfk mı?

Hayırlı bı gelisme var mı?

Merhaba canım gorumcebiz bir tedavi goruyormu bizimde sorun aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…