2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Iron Butterfly Iron Butterfly Katre_g Katre_g @Dfn1903 ve diğer yazamadıklarım gızlar siz ayrıca vitamin falan almaya başladınız mı ben hiç bişi yapmıyorum
Bende adet olmamla birlikte günde 3tane estrofeme başladım decavit positive diye vitamin ilacı yazdı doktorum içinde birden çok vitamin çeşidi var folik asitte var içinde hepsi biarada tek bi hapta olması iyi bişi bence , coraspin de kullanıyorum bugün transfer günüme karar verilmesiyle 17ocak ins, progestan fitil günde 3tane ,2gunde 1de progestan iğne olucam transfere kadar ayrıca prednol ve tetradox anbytkte başladım okadar çok ilaç kullanıyorum ki şuan 🙄 özelde tedavi görüyorum bu kadar ilaçla inşallah güzel sonuç alırım🤲hepimizin Allah yardımcısı olsun i

arkadaşlar burada biliyorum ki hepimiz bebiş istiyoruz..bikaçımızında ilk transferi negatif oldu.. geride kalan dondurulmuş embriyolarla yolumuza devam ediyoruz😊ama dondurulmuş embriyoda genetik testi pek önermiyorlar ama aklımda soru işareti se kalmaması için ben az önce doktorumla konuştum.. anne ve baba adayında da genetik test yapılabiliyormuş.. ücretsiz bi şekilde üniversiteden randevu aldım genetik test için.. belki sizler de yaptırmak istersiniz diye bilgi vereyim dedim.. bu test sonucuna göre embriyolarıma genetik test yaptıracağım..testlerimizde sıkıntı çıkmazsa yaptırmayacağım.. genetik faktör tutunmayı çok etkiliyormuş..
Evet biz de yaptırıcaz eşimle ama tembellik ediyorum randevu almak için 🤭 çok geç bi tarihe mi veriliyor randevu yoksa erken oluyor mu 🤷🏻‍♀️

Ne yazsam nasıl başlasam bilemedim 2018 de başlayan tüp bebek sürecim bu zamana kadar sürdü ve hala sürmekte doktorların demesine göre bende de eşimde de sorun yok sıkıntı da ama 3 aşılama denedim negatif sonuç aldım geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ve oda olmadı 2.ci denemem Şubat'ta ama gün belli değil inşallah bizlerde sabırla bekleyip hayırlı kapılarla yavrularımıza kavuşuruz ne dersiniz bu yolda yine birlikte yürüyelim mi bakarsınız bu senemiz dolmadan bizlerde minik mucizelerimize kavuruz🥰🥰🥰🥰🥰 hadi gelin bekliyorum yeni topiğimize🤭 hayırlısı olsun da alırız artık dimi @bebiii 'kimmmmmmm🤩
Yeni topiğin hayırlı olsun şans getirsin inşallah. Benim beta 1500den 75 e düştü bir anda çok kötüyüm. Kızlar nasıl toparladınız kendinizi. Tekrar denemeye nasıl güç buldunuz 😭😭😭

Niyeki napıyo😳 nasıl bi etkisi var

aynen bide ekstra psikolojik destek almaya başlayacam çünkü başka türlü yapamam sanırım kafamın rahat olması lazım
Vücut ağrıları stres sinir baya etkiliyor beni estrofem.

Z Zecmel ha bu arada benim doktorum gıda takviyeleri için de aynı yorumu yapıyor. Kazanç kapısı onlar sadece, sperm ve yumurta sayısı ile kalitesine etki edebilecek hiçbir takviye yoktur diyor. Ben yine de arı sütü polen aldım her gün ondan tüketiyorum. Yumurtalara yararı olmasa da en azından kışın hastalıklardan korur di mi 🤭
Aynen doktorunuza katılıyorum. Yumurta kalitesi sperm kalitesine hatta amh a etki edip düzeltecek bir ilaç bir yöntem yok. Hep palavra.

Ben fakültede [Erciyes üniversitesi] genetik test yaptırmıştım eşimle birlikte biraz geç çıkıyor sonucu hemen test vermeye bakın kanımda pıhtılaşma çıktı ilk tüp bebek denemem tuttu şimdi 14 ocakta ikinci denemem olacak inşallah sağlıkla hayırla olur
Bugün arayacağım hastaneyi teiekkğr ederim bilginiz için
Hahahshahjdndkdnf kimler gelmiş❣️❣️❣️🙈
Yeni topiğin hayırlı olsun şans getirsin inşallah. Benim beta 1500den 75 e düştü bir anda çok kötüyüm. Kızlar nasıl toparladınız kendinizi. Tekrar denemeye nasıl güç buldunuz 😭😭😭
Teşekkür ederim canım hoşgeldin ben hiç gebelik yaşamadım ilk denememdi ilk 2 3 gün çok üzüldüm ama ilk deneme olduğu için umudumu kaybetmeden yeniden denemek istedim hayırlısı Allah'tan bakalım 😟 üzüldüm senin adına gelmiş geçmiş olsun zor olsada sende umudunu kaybetme bak ne güzel hamile kalabilmişsin umudun olsun sırf bunun için
Semra hanımın bana çok yararı dokundu durumumu görmek açısından. Sana da yardımcı olacaktır eminim.
Teşekkür ederim canım Dr araştırması yapacağım en kısa zaman da inşallah aklımda her biri

Gittiğimde adetin 5. Günüydü canım. Yarın 8. Gün olacak. Kolay gelsin canım hepimize. Aslında benim rahim her seferinde son anda gayet iyi kalınlığı yakalıyor ama Aret kamar benim rahim kalınlığındaki sorundan dolayı düşük yaptığımı söyledi. Böyle düşünüyormuş.
Olabilir canım aşırı kalın olması yada çok ince olması da etken tabi. Adet süren 5 gün mü sürüyor * Hayırlısı olsun inş. Düşükten sonra aslında senin histeroskopi ameliyatı ile iyice temizlenmesi gerekiyordu diye düşünüyorum çünkü rahimde yapışıklık vs. oluyormuş o da düşüğe sebep oluyor diyorlar. Allah yardımcımız olsun bol bol dua et canım sürekli hayırlısıyla inş. bu sefer hepimizin olacak :) 2022 yılı hepimize uğurlu gelsin inş.

Hiç birini duymadım canım 😅 devlet hastanesine gidiyorum da sanmıyorum bunların olduğunu hep aynı yöntem 3. Deneme hep aynıydı 😊
Devlette hiç yaptırmadım, biz en baştan direk özele gittik canım, ilk ikisinde evet hep aynı yöntem sadece ilaç dozları farklı olmuştu ama hastane değiştirince bütün tedavi süreci bambaşka oldu farklı ilaçlar ameliyatlar vs. inş. bu defa hayırlısıyla hepimizin olur inş.

Transferde eşin bulunmasının zorunlu olduğunu bilmiyordum ama her türlü yanımızda olmaları iyi olur psikolojik destek için de ☺️ Sizin transfer ne zaman olacak ? Hayırlısıyla inşallah
Sağ olsun eşim tüm muayenelerde bile hep yanımdaydı destek verdi. ilaç kullanımlarımda iğnelerimin doz ayarlamalarını vs. bile hep o hazırladı ben yaptım. 21 Ocak ta gel dediler o gün transfer günüm belli olacak. sanırım ay sonu gibi olacak diye düşünüyorum.

Çok rezil bir ilaç. Bugüne kadar kullandığım ilaçlar bir yana, o bir yana. Yan etkisiyle ters orantılı görünüşlü bir hap. 🤪
Ne gibi yan etkisi oldu canım ? Ben daha önce de kullanmıştım herhangi bir yan etkisi görmedim, şuan da 8 gündür kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı olmadı. Bunun saatleri var doktorum sakın saatlerini ve dozlarını aksatma dedi alarm kurdum eşimde hatırlatıyor mutlaka yine , sabah öğle ve gece 12 de ayın 16 sından sonra sabah 8 , 2 adet akşam 8 2 adet olarak içeceğim 21 ocakta da sabah 8 de 2 adet daha içip kontrole gideceğim.

Yaa baya iyi gidiyordu hemde ☹️ Ben çok zorlandım ne yalan diyim çok kötüydü ama alıştım sonra

Vücut ağrıları stres sinir baya etkiliyor beni estrofem.

Aynen doktorunuza katılıyorum. Yumurta kalitesi sperm kalitesine hatta amh a etki edip düzeltecek bir ilaç bir yöntem yok. Hep palavra.
Bence de öyle yaa. Bu konu suistimal edilmeye çok uygun bir konu zaten. Doktorum diyor ki bu değerler her seferinde dalgalanır zaten. 70 milyon spermin varken bine düşmesini beklemeyiz ama onun dışında hep değişecektir. İnsanlar takviyeleri kullandığı sırada yaptırdığı test, değerlerin yükseldiği ana denk gelirse işe yaradığını düşünüyorlardır diyor. Ki bunları kullanıp değerim düştü diyenler de var.

İnşallah yaa şuan hiç mutlu değilim bu durumdan 😔
Sağlık olsun canım, valla herkeste çıkıyor ben alerjime şükrediyorum iyi ki varmış, onun sayesinde şükür bulaşmadı, daha 1.dozu bile kaç doktor (iç hastalıkları, göğüs hastalıkları en son immünoloji bölümü ) sevk edildim bir sürü kan test yaptılar da ancak onu da aşı olmadan önce damar yolu açıldı aşı oldum 45 dk göndermediler de öyle oldum. ikinci dozu daha bekliyorum.

Sağlık olsun canım, valla herkeste çıkıyor ben alerjime şükrediyorum iyi ki varmış, onun sayesinde şükür bulaşmadı, daha 1.dozu bile kaç doktor (iç hastalıkları, göğüs hastalıkları en son immünoloji bölümü ) sevk edildim bir sürü kan test yaptılar da ancak onu da aşı olmadan önce damar yolu açıldı aşı oldum 45 dk göndermediler de öyle oldum. ikinci dozu daha bekliyorum.
İnşallah iyileşirimde hayırlısıyla geçer hemen bugün 4.günüm bitsin istiyorum

X