İnşallah abla gidiyorum şimdi bakalım bir şey yiyip içmedim vallaaa ne güzel inşalllah çok güzel geçer canmm ve hayırlı haberlerinide alırızUykunu alıp dinlenmiş git sabahta sıcak bişeler iç hayırlı olsun
Belki ilaçların yan etkisindendirYa bilmiyorum neden ama gecenin bi saatinde uyandım sol kasığım ağrıyo niye bilmiyorumEn son dış gebelikte böyle ağrı olmuştu ama hamile değilim kesin.
Ay hemde nasıl Allah bidaha yaşatmasın beterinden korusun çok zordu
Amiiiinn ama biraz moralim bozuldu ben transferi bekliyordum yaa
Rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsiin canım inşAllah bol bol salavat getirİnşallah canım
Amin inşallah çıktım şimdi yatıyorum bakalım hayırlısı inşallahRabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsiin canım inşAllah bol bol salavat getir
Sıkı sıkı tutunsunlar inşAllah2 tane embriyo transfer yapıldı bana
Maşallah tutunsunlar inş2 tane embriyo transfer yapıldı bana
İnşallah abla gidiyorum şimdi bakalım bir şey yiyip içmedim vallabu saatte bir şey yiyemem arkadaş poğaca yapmıştı onu yedim işte su içe bilmek için
Gözün aydın cnmm hayırlı olsun inşallah şimdi bekleme süreci en heyecanlı zamanAmin inşallah çıktım şimdi yatıyorum bakalım hayırlısı inşallah
Evet abla beklemeye geldikGözün aydın cnmm hayırlı olsun inşallah şimdi bekleme süreci en heyecanlı zaman
Sağlıkla tutunsun inşBugün benimde transfer günümdü beklemiyordum ama 2 tane transfer edildi. İlk tüp bebek deneyimi. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah sağlıkla tutunmalarını nasip etsinİsteyen herkes sağ Salim kucağına alabilsin evlatlarını
Doğru zaman değilmiş demek ki canım. Bozma moralini herşey güzel olacak inşallahYa bilmiyorum neden ama gecenin bi saatinde uyandım sol kasığım ağrıyo niye bilmiyorumEn son dış gebelikte böyle ağrı olmuştu ama hamile değilim kesin.
Ay hemde nasıl Allah bidaha yaşatmasın beterinden korusun çok zordu
Amiiiinn ama biraz moralim bozuldu ben transferi bekliyordum yaa
Sıkıca tutunsunlar sana inşallah canımAmin inşallah çıktım şimdi yatıyorum bakalım hayırlısı inşallah
Sağlıcakla tutunsunlar inşallahBugün benimde transfer günümdü beklemiyordum ama 2 tane transfer edildi. İlk tüp bebek deneyimi. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah sağlıkla tutunmalarını nasip etsinİsteyen herkes sağ Salim kucağına alabilsin evlatlarını
Ayy sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah canım2 tane embriyo transfer yapıldı bana