2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Arkadaşlar merhaba ben çok stresliyim şuan
10 Şubatta transfer oldum 18 inde hafif lekelenme oldu tek seferlik doktorum test istedi yaptırdım 8.71 çıktı doktor biyokimyasal gözüküyor çok düşük dedi ilaçları bıraktırdı sonra 2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım yine 17.41 çıktı doktorum yine de çok düşük dedi 2 gün sonra tekrar test istedi sadece progestan iğneye başla tekrar dedi böyle sıkıntı yaşayan oldu mu lütfen umut olun biraz rahatlamak istiyorum. Belirsizlik beni mahvetti

10 Şubatta transfer oldum 18 inde hafif lekelenme oldu tek seferlik doktorum test istedi yaptırdım 8.71 çıktı doktor biyokimyasal gözüküyor çok düşük dedi ilaçları bıraktırdı sonra 2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım yine 17.41 çıktı doktorum yine de çok düşük dedi 2 gün sonra tekrar test istedi sadece progestan iğneye başla tekrar dedi böyle sıkıntı yaşayan oldu mu lütfen umut olun biraz rahatlamak istiyorum. Belirsizlik beni mahvetti
Ben yaşamadım ama Allah kolaylık versin inşaallah Rabbimin izniyle seninledir kendini korkutma bize iyi sonuçlarla gel demeye geldim

Doktorun sorunlu biri bence. Kaçıncı gün embriyosuydu

Değerler kişiden kişiye değişiyor diyorlar şayet benim 8. Günde öyle bi değerim çıksa doktor ilaçları bırak desede bırakmam çünkü çok denk geldim burada düşük ilerleyip ortalama1 hafta gibi Günderde yükselişe geçenleri
Moralini yüksek tut inşallah tutunur sana sıkıca 🤲🏼🤲🏼

Kızlar 16şubatta 5.gün embriyosundan 2 adet transfer edildi bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. Bakarmısınız ikinci çizği silik şekilde var gibi

Eklentiler

• 60935A0C-FD2C-4A2A-B5E6-F34DF87E1924.jpeg
    60935A0C-FD2C-4A2A-B5E6-F34DF87E1924.jpeg
    263,4 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar 16şubatta 5.gün embriyosundan 2 adet transfer edildi bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. Bakarmısınız ikinci çizği silik şekilde var gibi
Maşallah bayağ belli inşAllah sıkı sıkı tutunur size😍 doktorunuz nerdeydi sizin

5.gün embriyosuydu. 2 tane sağlıklı embriyom vardı İlk transferim hiç tutmadı değerim 12.gün 2.0 dı. Doktorum çok kesin konuştu ilaçları bıraktırdı biraz yükseldi diye tekrar progestan iğne yap dedi ama yine de olumsuz gözüküyor dedi. Yarın yine test yaptıracağım bakalım yarın çok önemli benim için yükselirse çok iyi olacağız.

X