2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Amiinn inşallah canım. Bizim de eşimin genetik testin de problem çıktı sperm sayımız falanda baya düşüktü normal gebelik oldukça düşük genetik de de problem çıkınca direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Teşekkür ederim bu arada
Genetik testi nerde yaptırdınız acaba. Benimde eşime yapılması lazım da. Hiç bir fikrim yok bu konuyla alakalı

Genetik testi nerde yaptırdınız acaba. Benimde eşime yapılması lazım da. Hiç bir fikrim yok bu konuyla alakalı
Devlet hastanesinde yaptırdık canım bizi direk üroloji doktorumuz yönlendirmişti. 3 4 aya çıktı sonuçlarımız o arada da tabi bazı aksilikler çıkmıştı o sebepten ötürü o kadar sürdü çıkması

Kızlar ya aranızda daha önce kürtaj olan var mi ? Doktora yazacağım da yazamadım henüz. Bugün kürtajın 13.günü. Kürtajtan 2-3 gün sonra kahve gibi baya koyu siyah gibi kan geldi düne kadar hep ama çok çok az akıntı gibiydi lavaboya falan girerken oluyordu ped kullanmıyordum bile peçeteyle geçiştiriyordum evde. Dünden beri kırmızıya döndü yine fazla yoğun degil ama acaba bu adet kanaması mi ? 30-40 gün içinde adet olursun dedi ama bu daha 13.gün bu kadar erken gelmiş olabilir mi ?

İnşallah canım Allah tez zamanda nasip etsin 🙏 dış gebelik mi geçti senin başından
2 kere dış gebelik oldu ilkinin nerde olduğunu göremedik 40gün kanama vardı hep. İkinci çok zordu 2aydan fazla sürdü sol yumurtalığımda tutunmuş iğneyle düştü ama bütün yaz onla uğraştık ne kanaması bitti ne sancısı bitti sonra zaten hemen tüp bebeğe geçtik

Yok canım hiçbir belge istemedi zaten istese de sistemden göremezdi özelde tedavi oluyorum sözüme güvendi bence. Dedim iki olumsuz denememiz oldu tüp bebek doktorum yolladı beni dedim . Ama benim doktorum bir kağıda yapılacak kromozom testin adını yazmıştı karyotip mi ne öyle bir şey adı. Onu imzaladı o kağıdı bile vermeye gerek kalmadan kan testlerini girdi genetikçi gerek kalmadı yani ona bile.

SMA testi ise yeni bir olay evli çiftlere yapılması herkes bilmiyor. Biz bu süreçte zaten bekliyoruz yaptırabilir herkes ücretsiz güzel bir uygulama olmuş
Evet canım haklısın bilmiyorlarmış evli çiftlere sma olayını. Dün sağlık ocağına gittim hekimler grevde diye doktorla görüşemedim. Ordaki görevliye de "Yaptırılıyormuş, yaptıran arkadaşlarım var" falan diyince "Pazartesi doktor beyle görüşün bir" dedi. Pazartesi bir daha gidicem. Öğrendiğim çok iyi oldu ya bu detayı, haftaya tüp bebek tedavisine de başlıcam, aynı zamanda bu testi de yaptırmayı planlıyoruz. Zaten uğraşımız bize yetiyor, Allah korusun böyle bir sorun varsa da tespit etmiş önlemini almış oluruz. Çok teşekkürler bilgiler için 💜

Kürtaj sorunla ilgili benim bilgim yok maalesef, bir şey diyemicem 🤷🏼‍♀️ Geçmiş olsun tekrardan 🙏🏻

Evet canım haklısın bilmiyorlarmış evli çiftlere sma olayını. Dün sağlık ocağına gittim hekimler grevde diye doktorla görüşemedim. Ordaki görevliye de "Yaptırılıyormuş, yaptıran arkadaşlarım var" falan diyince "Pazartesi doktor beyle görüşün bir" dedi. Pazartesi bir daha gidicem. Öğrendiğim çok iyi oldu ya bu detayı, haftaya tüp bebek tedavisine de başlıcam, aynı zamanda bu testi de yaptırmayı planlıyoruz. Zaten uğraşımız bize yetiyor, Allah korusun böyle bir sorun varsa da tespit etmiş önlemini almış oluruz. Çok teşekkürler bilgiler için 💜

Kürtaj sorunla ilgili benim bilgim yok maalesef, bir şey diyemicem 🤷🏼‍♀️ Geçmiş olsun tekrardan 🙏🏻
Sağol canım doktora yazdım adet değildir o beklemeye devam dedi. Zaten adet olsa bekleyelim bi ay daha diyecektim ya çok erken çünkü

Kızlar bu lekelenmelerden dolayı doktora haber verdim. Hem transfer sonrası hemde korona geçirdiğim için normalmiş. Ama transfer birdahaki aya kaldı maalesef 🤷🏻‍♀️

Kızlar bu lekelenmelerden dolayı doktora haber verdim. Hem transfer sonrası hemde korona geçirdiğim için normalmiş. Ama transfer birdahaki aya kaldı maalesef 🤷🏻‍♀️
Coronadan mı bilmem ama bende histeroskopidem sonra 1 ay boyunca lekelenme olmuştu transferim 3 gün kala iptal etmişti benimde doktorum

2 kere dış gebelik oldu ilkinin nerde olduğunu göremedik 40gün kanama vardı hep. İkinci çok zordu 2aydan fazla sürdü sol yumurtalığımda tutunmuş iğneyle düştü ama bütün yaz onla uğraştık ne kanaması bitti ne sancısı bitti sonra zaten hemen tüp bebeğe geçtik
Çok kötü birsey gerçekten bende 2 kere yaşadım dış gebelik

Coronadan mı bilmem ama bende histeroskopidem sonra 1 ay boyunca lekelenme olmuştu transferim 3 gün kala iptal etmişti benimde doktorum
Ya bilmiyorum neden ama gecenin bi saatinde uyandım sol kasığım ağrıyo niye bilmiyorum🤷🏻‍♀️ En son dış gebelikte böyle ağrı olmuştu ama hamile değilim kesin.
Çok kötü birsey gerçekten bende 2 kere yaşadım dış gebelik
Ay hemde nasıl Allah bidaha yaşatmasın beterinden korusun çok zordu 🤲🏻
En doğru zaman ne zamansa o zaman olsun canım. Geç olsun güç olmasın ❣️
Amiiiinn ama biraz moralim bozuldu ben transferi bekliyordum yaa 😔

X