- 19 Ocak 2021
- 371
- 361
- 25
Hadi bakalım Rabbim sağlıkla tutunmalarını nasip etsinBugün benimde transfer günümdü beklemiyordum ama 2 tane transfer edildi. İlk tüp bebek deneyimi. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah sağlıkla tutunmalarını nasip etsinİsteyen herkes sağ Salim kucağına alabilsin evlatlarını
İnşallah canımAyy sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah canım
Amin amin inşallah canım
Ben yaşamadım ama Allah kolaylık versin inşaallah Rabbimin izniyle seninledir kendini korkutma bize iyi sonuçlarla gel demeye geldimArkadaşlar merhaba ben çok stresliyim şuan
10 Şubatta transfer oldum 18 inde hafif lekelenme oldu tek seferlik doktorum test istedi yaptırdım 8.71 çıktı doktor biyokimyasal gözüküyor çok düşük dedi ilaçları bıraktırdı sonra 2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım yine 17.41 çıktı doktorum yine de çok düşük dedi 2 gün sonra tekrar test istedi sadece progestan iğneye başla tekrar dedi böyle sıkıntı yaşayan oldu mu lütfen umut olun biraz rahatlamak istiyorum. Belirsizlik beni mahvetti
Doktorun sorunlu biri bence. Kaçıncı gün embriyosuyduArkadaşlar merhaba ben çok stresliyim şuan
10 Şubatta transfer oldum 18 inde hafif lekelenme oldu tek seferlik doktorum test istedi yaptırdım 8.71 çıktı doktor biyokimyasal gözüküyor çok düşük dedi ilaçları bıraktırdı sonra 2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım yine 17.41 çıktı doktorum yine de çok düşük dedi 2 gün sonra tekrar test istedi sadece progestan iğneye başla tekrar dedi böyle sıkıntı yaşayan oldu mu lütfen umut olun biraz rahatlamak istiyorum. Belirsizlik beni mahvetti
Hayırlı olsun pozitif sonuç bekliyoruz inşallah hayırlısı ile. Çok dikkat et kendine2 tane embriyo transfer yapıldı bana
İnşallahHayırlı olsun pozitif sonuç bekliyoruz inşallah hayırlısı ile. Çok dikkat et kendine
Et canım et. ye iç yat keyfine bakİnşallahElimden geldiğince psikolojimin yettiğince ediyorum
İnşallah inşallahEt canım et. ye iç yat keyfine bakgüzel haberler al inşallah
Değerler kişiden kişiye değişiyor diyorlar şayet benim 8. Günde öyle bi değerim çıksa doktor ilaçları bırak desede bırakmam çünkü çok denk geldim burada düşük ilerleyip ortalama1 hafta gibi Günderde yükselişe geçenleriArkadaşlar merhaba ben çok stresliyim şuan
Hayırlı olsun testin pozitif bayaKızlar 16şubatta 5.gün embriyosundan 2 adet transfer edildi bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. Bakarmısınız ikinci çizği silik şekilde var gibi
Cuma günü randevum var doktora ama gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimiHayırlı olsun testin pozitif baya
Maşallah bayağ belli inşAllah sıkı sıkı tutunur sizeKızlar 16şubatta 5.gün embriyosundan 2 adet transfer edildi bugün 5.günüm dayanamadım evde idrar testi yaptım. Bakarmısınız ikinci çizği silik şekilde var gibi
Teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır. Benim doktorum uğraş uçar malatya daMaşallah bayağ belli inşAllah sıkı sıkı tutunur sizedoktorunuz nerdeydi sizin
Aleyküm selam nerelerde gelmeyecek miKızlar Şeyda’nın hepinize selamı var
Doktorun sorunlu biri bence. Kaçıncı gün embriyosuydu
5.gün embriyosuydu. 2 tane sağlıklı embriyom vardı İlk transferim hiç tutmadı değerim 12.gün 2.0 dı. Doktorum çok kesin konuştu ilaçları bıraktırdı biraz yükseldi diye tekrar progestan iğne yap dedi ama yine de olumsuz gözüküyor dedi. Yarın yine test yaptıracağım bakalım yarın çok önemli benim için yükselirse çok iyi olacağız.Doktorun sorunlu biri bence. Kaçıncı gün embriyosuydu
Aslında kararsız gelebilir de gelmeyebilir de. Daha huzurlu gibi bakalım zamanla aramıza katılır diye düşünüyorumAleyküm selam nerelerde gelmeyecek mi