Genetik testi nerde yaptırdınız acaba. Benimde eşime yapılması lazım da. Hiç bir fikrim yok bu konuyla alakalıAmiinn inşallah canım. Bizim de eşimin genetik testin de problem çıktı sperm sayımız falanda baya düşüktü normal gebelik oldukça düşük genetik de de problem çıkınca direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Teşekkür ederim bu arada
Bebeğim günlerdir yatıyorum hep korona ,bulantılar derken halsizlikten bittimPlutonMerkez abla nasılsın
Devlet hastanesinde yaptırdık canım bizi direk üroloji doktorumuz yönlendirmişti. 3 4 aya çıktı sonuçlarımız o arada da tabi bazı aksilikler çıkmıştı o sebepten ötürü o kadar sürdü çıkmasıGenetik testi nerde yaptırdınız acaba. Benimde eşime yapılması lazım da. Hiç bir fikrim yok bu konuyla alakalı
Canım bu fiyatlar düşmez artık Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBenim illa ki yollamam gerekecek ilk denemem olacak ama eşimin kromozom sorunu var Allah yardımcımız olsun fiyatlar böyleyken biraz daha mı beklesek acaba diye aklımdan geçiyor da bakalım nasip kısmet
Kız ucuz mu bu embriyo başına fiyat bu. Benim tek embriyom kalmıştı mesela 5 tane yollasak *5 fiyat çıkacakBen çok daha pahalı bir şey bekliyordum fiyat sormaya bile çekindiminşallah olmaz ama bı transfer negatif olursa bende düşünüyorum
2 kere dış gebelik oldu ilkinin nerde olduğunu göremedik 40gün kanama vardı hep. İkinci çok zordu 2aydan fazla sürdü sol yumurtalığımda tutunmuş iğneyle düştü ama bütün yaz onla uğraştık ne kanaması bitti ne sancısı bitti sonra zaten hemen tüp bebeğe geçtikİnşallah canım Allah tez zamanda nasip etsindış gebelik mi geçti senin başından
Evet canım haklısın bilmiyorlarmış evli çiftlere sma olayını. Dün sağlık ocağına gittim hekimler grevde diye doktorla görüşemedim. Ordaki görevliye de "Yaptırılıyormuş, yaptıran arkadaşlarım var" falan diyince "Pazartesi doktor beyle görüşün bir" dedi. Pazartesi bir daha gidicem. Öğrendiğim çok iyi oldu ya bu detayı, haftaya tüp bebek tedavisine de başlıcam, aynı zamanda bu testi de yaptırmayı planlıyoruz. Zaten uğraşımız bize yetiyor, Allah korusun böyle bir sorun varsa da tespit etmiş önlemini almış oluruz. Çok teşekkürler bilgiler içinYok canım hiçbir belge istemedi zaten istese de sistemden göremezdi özelde tedavi oluyorum sözüme güvendi bence. Dedim iki olumsuz denememiz oldu tüp bebek doktorum yolladı beni dedim . Ama benim doktorum bir kağıda yapılacak kromozom testin adını yazmıştı karyotip mi ne öyle bir şey adı. Onu imzaladı o kağıdı bile vermeye gerek kalmadan kan testlerini girdi genetikçi gerek kalmadı yani ona bile.
SMA testi ise yeni bir olay evli çiftlere yapılması herkes bilmiyor. Biz bu süreçte zaten bekliyoruz yaptırabilir herkes ücretsiz güzel bir uygulama olmuş
Sağol canım doktora yazdım adet değildir o beklemeye devam dedi. Zaten adet olsa bekleyelim bi ay daha diyecektim ya çok erken çünküEvet canım haklısın bilmiyorlarmış evli çiftlere sma olayını. Dün sağlık ocağına gittim hekimler grevde diye doktorla görüşemedim. Ordaki görevliye de "Yaptırılıyormuş, yaptıran arkadaşlarım var" falan diyince "Pazartesi doktor beyle görüşün bir" dedi. Pazartesi bir daha gidicem. Öğrendiğim çok iyi oldu ya bu detayı, haftaya tüp bebek tedavisine de başlıcam, aynı zamanda bu testi de yaptırmayı planlıyoruz. Zaten uğraşımız bize yetiyor, Allah korusun böyle bir sorun varsa da tespit etmiş önlemini almış oluruz. Çok teşekkürler bilgiler için
Kürtaj sorunla ilgili benim bilgim yok maalesef, bir şey diyemicemGeçmiş olsun tekrardan
Öylr tabi canım düşmez hazır para lazım normal tedavi için tamam da embriyoyu genetiğe yollama çıkınca işler değişiyor ya.. Amiinn kuzum hepimizin inşallahCanım bu fiyatlar düşmez artık Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ne zaman bitiyor karantinaBebeğim günlerdir yatıyorum hep korona ,bulantılar derken halsizlikten bittimsen nasılsınn minnoşum benim
Ucuz demek istemedim ama ben gerçekten daha faiş fiyatlar bekliyordumKız ucuz mu bu embriyo başına fiyat bu. Benim tek embriyom kalmıştı mesela 5 tane yollasak *5 fiyat çıkacak
Coronadan mı bilmem ama bende histeroskopidem sonra 1 ay boyunca lekelenme olmuştu transferim 3 gün kala iptal etmişti benimde doktorumKızlar bu lekelenmelerden dolayı doktora haber verdim. Hem transfer sonrası hemde korona geçirdiğim için normalmiş. Ama transfer birdahaki aya kaldı maalesef
Çok kötü birsey gerçekten bende 2 kere yaşadım dış gebelik2 kere dış gebelik oldu ilkinin nerde olduğunu göremedik 40gün kanama vardı hep. İkinci çok zordu 2aydan fazla sürdü sol yumurtalığımda tutunmuş iğneyle düştü ama bütün yaz onla uğraştık ne kanaması bitti ne sancısı bitti sonra zaten hemen tüp bebeğe geçtik
Aaaa canım hadi hakkında hayırlısı olsun inşallahNe zaman bitiyor karantina
Ben heyecanlıyarın sabah 7.30 da transferim var
En doğru zaman ne zamansa o zaman olsun canım. Geç olsun güç olmasınKızlar bu lekelenmelerden dolayı doktora haber verdim. Hem transfer sonrası hemde korona geçirdiğim için normalmiş. Ama transfer birdahaki aya kaldı maalesef
aa ne güzel inşalllah çok güzel geçer canmm ve hayırlı haberlerinide alırızNe zaman bitiyor karantina
Ben heyecanlıyarın sabah 7.30 da transferim var
Ya bilmiyorum neden ama gecenin bi saatinde uyandım sol kasığım ağrıyo niye bilmiyorumCoronadan mı bilmem ama bende histeroskopidem sonra 1 ay boyunca lekelenme olmuştu transferim 3 gün kala iptal etmişti benimde doktorum
Ay hemde nasıl Allah bidaha yaşatmasın beterinden korusun çok zorduÇok kötü birsey gerçekten bende 2 kere yaşadım dış gebelik
Amiiiinn ama biraz moralim bozuldu ben transferi bekliyordum yaaEn doğru zaman ne zamansa o zaman olsun canım. Geç olsun güç olmasın
İnşallah canımAaaa canım hadi hakkında hayırlısı olsun inşallahGüzel haberlerini duyalım hep birlikte