2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Merhabalar bir şey soracaktım. Şuanda yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum. Tüp bebek aşamasında ilişki yasağı var mı doktora sormak da hiç aklıma gelmedi
Doktora sormanız daha sağlıklı olacaktır kullandığını süreçi bilemeyebiliriz
Bize yasak dememişti ama yine de doktorunuza danışın

İnşallah abla
Crp ne bu arada
Doğal sulkılasyon mu ne diyorlar ondan deniyoruz bu ay 2 günde bir muayeneye gidiyorum cumartesi tekrar gidecem büyük ihtimal önümüzdeki hafta içi olacak transfer
Cok güzel ilaçsız transfer çok konforlu ve daha sağlıklı inşallah hayırlı ve güzel olur💐💖 crp kandaki enfeksiyon varlığını gösteren bir kan testi.

Merhabalar bir şey soracaktım. Şuanda yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum. Tüp bebek aşamasında ilişki yasağı var mı doktora sormak da hiç aklıma gelmedi
Benm dr um yasaklamıstı.yumurtaların erken çatlamasına neden olabiliyor diye.yinede druna danış.drlar her konuda zaten fikir ayrılığı yaşıyor.

Cok güzel ilaçsız transfer çok konforlu ve daha sağlıklı inşallah hayırlı ve güzel olur💐💖 crp kandaki enfeksiyon varlığını gösteren bir kan testi.
Bakalım ilk kez deniyoruz bu yolu zaten ikinci transfer 🙈 inşallah bu sefer bende zafere ulaşırım 🥰
Bir şey saha öğrendim teşekkürler. ❤️

Bakalım ilk kez deniyoruz bu yolu zaten ikinci transfer 🙈 inşallah bu sefer bende zafere ulaşırım 🥰
Bir şey saha öğrendim teşekkürler. ❤️
doğal siklüs le birde pozitifi görürsen cok rahat ederin ilaç yok iğne yok💖🥰 sadece fitil veriyor dr . Ve ilaçlıya göre gebeliğin devam etme oranı daha yüksek.inşallah tutunur sana yaşın genç 2.deneme moralin motivasyonun yüksek olaun elbet olacaktır 🧿

Suan bir şikayetım kalmadı aygülüm🥰 ama testi tekrarlamam gerekiyor salı günü sabah tekrar kan vercem inşallah 0 lanmıştır. Sen ne yaptın transfer?
Sevindim canım🌷. Niye tekrarlıyor acaba. Sen gebelik öncesinde de oluyormuydun. Ben cumartesi gidiyorum doktora. Reglimin ikinci günü olacak. Rahimi hazırlamak için ilaçlara başlatacak. Kaç gün sürerse işte. Hiç dondurulmuş olmamıştım.

Sevindim canım🌷. Niye tekrarlıyor acaba. Sen gebelik öncesinde de oluyormuydun. Ben cumartesi gidiyorum doktora. Reglimin ikinci günü olacak. Rahimi hazırlamak için ilaçlara başlatacak. Kaç gün sürerse işte. Hiç dondurulmuş olmamıştım.
İnşallah bu sefer güzel olacak🥰 hadi hayırlı olsun.
Benm gebelk dısı tüm degerlerm nrmal düzenli de baktırdım hep.kronık değil yazınki gebelıgımde toxoplazma virüsü yüzünden olmus öncesinde enfekte yada bagısıklıgım olmadıgı ıcın gebelkte buldu beni.suan neden yükseldi bilmiyorum sonuc gene yuksek cıkarsa eğitim arastırmaya gidecem hayırlısı artık canm dert bitmiyorki

İnşallah bu sefer güzel olacak🥰 hadi hayırlı olsun.
Benm gebelk dısı tüm degerlerm nrmal düzenli de baktırdım hep.kronık değil yazınki gebelıgımde toxoplazma virüsü yüzünden olmus öncesinde enfekte yada bagısıklıgım olmadıgı ıcın gebelkte buldu beni.suan neden yükseldi bilmiyorum sonuc gene yuksek cıkarsa eğitim arastırmaya gidecem hayırlısı artık canm dert bitmiyorki
Onuda o zaman ilk sende duymuştum. Nasıl bir illetse nelere mal oldu😔 hep diken üstündeyiz zaten. Sonucunu yazarsın buraya takipteyim 😉

doğal siklüs le birde pozitifi görürsen cok rahat ederin ilaç yok iğne yok💖🥰 sadece fitil veriyor dr . Ve ilaçlıya göre gebeliğin devam etme oranı daha yüksek.inşallah tutunur sana yaşın genç 2.deneme moralin motivasyonun yüksek olaun elbet olacaktır 🧿
Transferden sonrada iğne kullanmayacak mıyım bunu bilmiyordum
Motivasyon tavan 😁😁 ama kendimi bu sefer hiç negatife hazırlamadım pozitif pozitif pozitif 🤲🏼🤲🏼
Negatif olursa mahvoldum 😬

Testlerine baktım sende idrar yolu enfeksiyonu var canm dr lar normalde bu dönemde ilaç kullanımını uygun bulmuyorlar.günde muhakkak 3 litre su iç sürekli idrar yapman gerek.hergün probiyotikli kefir yada yoğurt ye tok karnına (bu bağışıklıgını kuvvetlendirip probiyetik dengesini sağlar ve mikrop öldrür) 1.5 litre suya 1çay bardağı elma sirkesi koyup onunla günde 2defa tahretlen orayı.ütülü sık çamasır değiştir.asla günlk ped kullanma.ayagını sıcak tut 2günde bir duşa gir orayı kurulamadan günün geçmesin.doğal yollarla sana yazabileceğim tavsıyelerm bunlar.en kısa zamanda eğitim arastırma hastanesine gidip sonuclarını göster ve teslerini tekrarlat gerekli görürlerse tüp bebek dr unun onayıyla şase verirler.ihmal etme geçmiş olsun
Sogol cnm Allah razı olsun daha doktora gitmedim 2 hafta sonra gidicem tüp bebeği özel hastanede yaptırdım kontrollerin için devlet Hastanesi'ne gidiyorum durumum olmadigi için insallh bı sıkıntı yaşamam çok teşekkür ederim

Sogol cnm Allah razı olsun daha doktora gitmedim 2 hafta sonra gidicem tüp bebeği özel hastanede yaptırdım kontrollerin için devlet Hastanesi'ne gidiyorum durumum olmadigi için insallh bı sıkıntı yaşamam çok teşekkür ederim
geçmiş olsun cnm.acil şifalar dilerim🥰 zaten devlet arastırmaya gitmek daha mantıklı bende öyle yapıyorum detaylı inceliyorlar onlar

Listeye benı de ekleyebılır mısınız
İsim Zmrtpbbk70
Şehir manisa
2. Deneme
PCOS sebebı
3. Gün embrıyosu 2 adet
31 Ocak transfer tarıhı

Çok üzüldüm şuan bende kötü oldum😥 hayırlısı hakkımızda yaa birazdaha toparla yeniden başlarsın ve destek almak lazım benimde özellikle.

Bende aynı iyiyim diyorum iyiyim sanıyorum heryerim ağrıyo anksiyete panik atak ne varsa hepsi birden geldi😅 bide üstüne çocuk muhabbetleri arttı etrafımda🤷🏻‍♀️
Çok morallerim bozuldu ya. Bu sefer olmadığını da hissetmiştim zaten. Sonrasında kalan üzüntüyle baş etmek çok zor. O yüzden cesaret edemem diye düşünüyorum. Belki zaman değiştirir

X