- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.326
Kaç mm söylemedi. Hersey gayet iyiydi süper iş yaptık dedi.baya kalındı benim gördüğüm. göre göre ultrasonda anlıyoz artık. Ben diyorum günde 3 mü kullansam fitili ama bilmiyorum ki fazlasının da zararı varmıdırcanm her doktr frklı bir protokol yazıo.ama bu işin temelinde gunlk 50mg progesteron alımı yeterli.endometrium kaç mm idi ?fitilde kaç mg? 200lük mü
Progestanın fazlasının bir zararı olmaz azının zararı olur cnm. Gunde 9tane kullananlarda vr .Kaç mm söylemedi. Hersey gayet iyiydi süper iş yaptık dedi.baya kalındı benim gördüğüm. göre göre ultrasonda anlıyoz artık. Ben diyorum günde 3 mü kullansam fitili ama bilmiyorum ki fazlasının da zararı varmıdır
3 adette ben bıuldum şimdilik yeter artık:)Evt bende baya zor buldm ocagın 3.haftası gelecekmıs.ozamana kdr zormus ben stoklarımı yaptm oyuzden 3gundr
Bence kullanmayın sonuçta internetten okuduklarımız birbirimize söyledijlermizle doktor olmuyoruz kimisinin bünyesine iyi gelen kimisini yerle bir edebiliyor doktorunuz ne derse onu yapın haa diyeceksiniz bazen doktordan iyi biliyoruz bazı şeyleri ama o bazı şeyler işte malesef yanlışlar yapılarak öğrenilen doğrular en azından şimdi doktor ne diyosa onu yapıyorum dersiniz öbür türlü keşke içmeseydim kullanmasaydıma dönmesin iş inşaallahKaç mm söylemedi. Hersey gayet iyiydi süper iş yaptık dedi.baya kalındı benim gördüğüm. göre göre ultrasonda anlıyoz artık. Ben diyorum günde 3 mü kullansam fitili ama bilmiyorum ki fazlasının da zararı varmıdır
Evet oyle olmus acikcasi benmde gozum korkmustu ama kisiye göre tedavi olunca fiyatta ona gore oluyor ben opu boyunca 150 doz kullaninca ekstra ilac masrafi cikmadi 2 kutu tek almistim 900ıu 1i tam bitmedi bileGayet makul fiyatı çevrem de bi kaç kişi tedavi sırasında 5 6 bin ilaç parası ödedik dediler
Ben gnde 6tane içtiğim için hap dayanmıyr:)3 adette ben bıuldum şimdilik yeter artık:)
Progestanın fazlasının bir zararı olmaz azının zararı olur cnm. Gunde 9tane kullananlard
ben 4 ğün,günde 2 tane 4 ğün 4 tane sonra kontrol var ,gerisi gelir sanırım:)Ben gnde 6tane içtiğim için hap dayanmıyr:)
Canım dondurulmuşların vardı onların kalitelerini öğren yeni gideceğin yere yaşıma yapabilirsinBen bugün bi umut gittim hastaneye aslında çokta sevinerek gitmedim ağrım olduğu için.... Şimdi ne desem ne düşünsem bilmiyorum doktordan yana sorunum yoktu hatta hep övdüm ki hala bilry demek ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bugün ben başka şeyler çıkar önüme derken ummadığım yerden vuruldum resmen desem yeridirma pes etmicem hastane araştırmaya başlamıştım haftaya salı günü başka bir doktorla görüşmeye gideceğim herşey ya sil baştan başlanılacak yada nasıl yol izlenilecek karar vereveğim buna göre inşallah mevlam hepimize güzel kapılar açılır imkansız da olsa bilemeden fark etmeden gebe kalalım bu güzel gecede güzel dualarda buluşalım inşallah hepiniz Allah'a emanet hayırlı gecelerimiz olsun kızlar selam ve dua ile olsun hayırlı kandiller inşallah
Canım dondurulmuşların vardı onların kalitelerini öğren yeni gideceğin yere yaşıma yapabilirsin
Dr endometrıum durumuna göre doz ayarlıo.transferden sonrada progestan ilacını ne kdr verıosa ona göre estrofem ayarlıo benm fazla progesteron ilaç alımım oldugu için estrofemı 6yaptı.kalp atısına kdr devamben 4 ğün,günde 2 tane 4 ğün 4 tane sonra kontrol var ,gerisi gelir sanırım:)
çok sevindm canım hayırlııs olsun inş ilk transfermi?Dr endometrıum durumuna göre doz ayarlıo.transferden sonrada progestan ilacını ne kdr verıosa ona göre estrofem ayarlıo benm fazla progesteron ilaç alımım oldugu için estrofemı 6yaptı.kalp atısına kdr devam
Benm 3.cnm ilkinde 17haftalk bebegımı kaybetmıstm bu 3.pozitif değerim hayrlısıyla 9gun snra muayene vrçok sevindm canım hayırlııs olsun inş ilk transfermi?
Allah gönlüne göre versin canım benim de 3 olcak 2 düşükte benim olduBenm 3.cnm ilkinde 17haftalk bebegımı kaybetmıstm bu 3.pozitif değerim hayrlısıyla 9gun snra muayene vr
Üzüldüm cnm;(senin düşük nedenin ne? Benmkisi ağır bir enfeksıyon geçirmemdiAllah gönlüne göre versin canım benim de 3 olcak 2 düşükte benim oldu
bilmiyorum ki canım ya yani genetik test yaptırdık eşimle ben bende pıhtılaşma çıktı,ve çölyak çıktı 4 ay önce ,çölyak da düşük yapamıyormuş diyete uymayıncaÜzüldüm cnm;(senin düşük nedenin ne? Benmkisi ağır bir enfeksıyon geçirmemdi
Ya valla Allah türlü türlü dert veriyor yeterki dermansız olmasın.herşey iyide olsa Allah alacaksa bir sebep verıyor gene alıyor.inşallh bu sefer sağlıkla alırsn kucağına cnmbilmiyorum ki canım ya yani genetik test yaptırdık eşimle ben bende pıhtılaşma çıktı,ve çölyak çıktı 4 ay önce ,çölyak da düşük yapamıyormuş diyete uymayınca
Korkma cnm benmde 3iğneydi 10gun sürdü bu iğne işlemi snra opu olmustmBende doktor görüşmesinden geldim şimdi 3 gün gonal f yapmıştım yumurtalar yavaş gelişiyor sanırım. Cetrotide (çatlatma önceyici) bir de menopur verdi( farklı bir hormon) tek seferde 3 iğne olacağım gözüm korktu açıkçası