kızlarrr hiçbir eczanede estrofem yok. Zam geleck die depolar ilaç vermiyrmus eczanelere size tavsıyem transfer olan ve olacak arkdslar biraz stoklu alın ilaçlarınızı snra hem bulmak zor oluyor hemde daha pahalı olacak bilginize
Aaa birşey mi gördü ?
Çok teşekkürlerr. Transfer oldum. 2embriyo transfer edildi. Hayırlısı bakalımBu gece dualarımız seninle nilinşallah çok güzel geçer transferin
Yarin transferim var aksilik olmaz isebol şa
çok teşekkürler, Allah razı olsun. 2 embriyo transfer edildi bu sefer. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırımDualarım seninle inşallah NilRabbim yardımcın olsun
İnşallah sım sıkı tutunur sana bebişlerinÇok teşekkürlerr. Transfer oldum. 2embriyo transfer edildi. Hayırlısı bakalım
Karar versin yani vardir herseyde bi hayir caninmYarin transferim var aksilik olmaz ise
Merhaba benimde kasımda bir negatifim oldu. 2 transfer öncesi histereskopi oldum. Şubat adetimde 2.transfere gidicem. Rabbım emeklerimizi boşa cikarmasin“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün @Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün @Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak U Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 Konya 2. Sebepsiz infertilite 3. gün bsra61 28 Trabzon 2. Çikolata kisti polikislikover sendromu 5. gün @BSli16 26 Bursa 1. Pco ve sebepsiz infertilite 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 Kocaeli 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak @Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak @altnekn 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün @Zecmel 32 2. 3. gün in_cim 34 1. Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak @Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak MaviSasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak @Esrakcshn 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel @sweetpeaa 29 Ankara 1. Erkek infertilitesi @serapyanlak 26 1. DantelKiz 28 Ankara 5. Tüp tıkanıklığı pco 5. gün 24 Ocak PlutonMerkez 36 3. 5. gün 18 Ocak @ozmut 31 İstanbul 1. Varikosel hız düşük @ShiningLife 32 Isparta 3. Sebepsiz infertilite 3/5. gün
İstersen görün.. ama polip gibi birşey varsa genelde ilaçlar ile beraber rahim kalınlaştığı için görünür hale geliyormuş... HSG de rahim yeni döküldüğü için görünmeyebiliyormuş... Yerleri belli mi?evet , rahim filmim temiz çıktı ama polip var dedi. Başka bir doktora daha mı görünsem bilemedim.
Hayırlısı ile embryonu al gel inş.. Hiç zihnine endişeleneceğin şeyler koyma.. suyu yolda içmeye başla.. Evde içip sıkışmanın anlamı da yok :)Yarin transferim var aksilik olmaz ise
Hakkında hayırlısı olsun canımŞimdi doktordan çıktım bu ay ilaçsız devam edecekmişiz doğal sirkülasyon mu bir şey dedi bakalım haftaya pazartesi randevu verdiPeki dedim kendiliğinden oluşmazsa transfer hazırlığımız tamamlanmazsa iptal mi edeceğiz yok zaten dedi kontrollere geliyorsun o zaman onu anlamış oluruz ve hemen ilaç ve iğne takviyesi alırız dedi bakalım hadi hayırlısı bir de bunu deneyelim
Estrofem herkese veriliyor diye biliyorum ama farklı bir uygulama olur mu diye düşündümMaviSasa234 Semra hoca'da estrofem veriyor mu ?
benim transfer sanırım martta olacak . Birde zamlı mı alıcaz
ne kadar suan bu ilaç?
Karar verdim mi canım neden üzgünsün hakkında hayırlısı olsun üzülmeYarin transferim var aksilik olmaz ise
Aaaaaa hayırlı olsun hiç demedin haberimşzde yok dua ederdik.... İnşallah sana sımsıkı tutunur canımÇok teşekkürlerr. Transfer oldum. 2embriyo transfer edildi. Hayırlısı bakalım
Merhaba hoşgeldiniz aramıza inşallah bu sene hepimize hayırlı olur Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsünMerhaba benimde kasımda bir negatifim oldu. 2 transfer öncesi histereskopi oldum. Şubat adetimde 2.transfere gidicem. Rabbım emeklerimizi boşa cikarmasin
Hosbuldum canım 2022 bizim senemiz olsunHakkında hayırlısı olsun canım
Estrofem herkese veriliyor diye biliyorum ama farklı bir uygulama olur mu diye düşündüm
Karar verdim mi canım neden üzgünsün hakkında hayırlısı olsun üzülme
Aaaaaa hayırlı olsun hiç demedin haberimşzde yok dua ederdik.... İnşallah sana sımsıkı tutunur canım
Merhaba hoşgeldiniz aramıza inşallah bu sene hepimize hayırlı olur Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün
Canim herseyin hakkinda hayirlisi olsun bak hafta sonuna gelirse falan diyodun demekki neymis stres yok hersey guzel olacakkkkKızlar regli oldum bende aradım hastaneyi yarın geldi alttan bakalım durum nasıl ona göre hareket edelim dediler dua edin bana dayarın için
Dr unu arasan olmazmi sorsan muadili falan yokmu bu ilacin30eczaneye sordk yok kafayı yicem son 1kutu kaldı subatn 3.haftasına kdrda estrofem yokmus
Hadi hakkında hayırlısı canımKızlar regli oldum bende aradım hastaneyi yarın geldi alttan bakalım durum nasıl ona göre hareket edelim dediler dua edin bana dayarın için
Çok amin inşallah bilgilerinizi yazarsanız sizide yazabilirim listeyeHosbuldum canım 2022 bizim senemiz olsun
Ben hiç beklemiyordum ama bir umudCanim herseyin hakkinda hayirlisi olsun bak hafta sonuna gelirse falan diyodun demekki neymis stres yok hersey guzel olacakkkk
Şimdi eşimi arayıp 4 5 tane bulup alsın yoksa bende çok zorlanacağım bulmakta30eczaneye sordk yok kafayı yicem son 1kutu kaldı subatn 3.haftasına kdrda estrofem yokmus