2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Şimdi doktordan çıktım bu ay ilaçsız devam edecekmişiz doğal sirkülasyon mu bir şey dedi bakalım haftaya pazartesi randevu verdiPeki dedim kendiliğinden oluşmazsa transfer hazırlığımız tamamlanmazsa iptal mi edeceğiz yok zaten dedi kontrollere geliyorsun o zaman onu anlamış oluruz ve hemen ilaç ve iğne takviyesi alırız dedi bakalım hadi hayırlısı bir de bunu deneyelim

MaviSasa234 Semra hoca'da estrofem veriyor mu ?

benim transfer sanırım martta olacak . Birde zamlı mı alıcaz

ne kadar suan bu ilaç?

Merhaba benimde kasımda bir negatifim oldu. 2 transfer öncesi histereskopi oldum. Şubat adetimde 2.transfere gidicem. Rabbım emeklerimizi boşa cikarmasin

evet , rahim filmim temiz çıktı ama polip var dedi. Başka bir doktora daha mı görünsem bilemedim.
İstersen görün.. ama polip gibi birşey varsa genelde ilaçlar ile beraber rahim kalınlaştığı için görünür hale geliyormuş... HSG de rahim yeni döküldüğü için görünmeyebiliyormuş... Yerleri belli mi?

Hakkında hayırlısı olsun canım
MaviSasa234 Semra hoca'da estrofem veriyor mu ?

benim transfer sanırım martta olacak . Birde zamlı mı alıcaz

ne kadar suan bu ilaç?
Estrofem herkese veriliyor diye biliyorum ama farklı bir uygulama olur mu diye düşündüm
Yarin transferim var aksilik olmaz ise
Karar verdim mi canım neden üzgünsün hakkında hayırlısı olsun üzülme
Çok teşekkürlerr. Transfer oldum. 2embriyo transfer edildi. Hayırlısı bakalım
Aaaaaa hayırlı olsun hiç demedin haberimşzde yok dua ederdik.... İnşallah sana sımsıkı tutunur canım
Merhaba benimde kasımda bir negatifim oldu. 2 transfer öncesi histereskopi oldum. Şubat adetimde 2.transfere gidicem. Rabbım emeklerimizi boşa cikarmasin
Merhaba hoşgeldiniz aramıza inşallah bu sene hepimize hayırlı olur Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün

Hosbuldum canım 2022 bizim senemiz olsun

Hosbuldum canım 2022 bizim senemiz olsun
Çok amin inşallah bilgilerinizi yazarsanız sizide yazabilirim listeye
Canim herseyin hakkinda hayirlisi olsun bak hafta sonuna gelirse falan diyodun demekki neymis stres yok hersey guzel olacakkkk
Ben hiç beklemiyordum ama bir umud
30eczaneye sordk yok kafayı yicem son 1kutu kaldı subatn 3.haftasına kdrda estrofem yokmus
Şimdi eşimi arayıp 4 5 tane bulup alsın yoksa bende çok zorlanacağım bulmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…