Dondurulmuş planlanıyorBenimde dün opu işlemim oldu . Bekliyorum bakalım çok heyecanlıyım.
İlk adetimle bakıcak sanırım benimde histeroskopi olmam gerekecek
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canını mevlam güzel kapılar açsın önüneSelam kızlar negatif sonuç sonrası adetimi oldum. Çok ağrılı ve sancılı geçiyor maalesef. Drum adet sonunda görüşelim dedi. Hemen başlar miyiz, aynı yerde mi kalsak farklı merkez mi denesek, histeroskopi ise yarar mı yaptirsak mi, genetige gerek var mı denesek mi... Kafamda o kadar çok soru var ki ne yapsam bilmiyorum.
Iron Butterfly
Canım bende pco var sebepsiz infertilite olarak söylüyor drlar Bursa'dayim
Neden üzgünsün his korkulacak bir opersyon değil tabi işlem nasıl olur bilemem ama inşallah gerek kalmaz opu içinde inşallah güzel haber alırsınBenimde dün opu işlemim oldu . Bekliyorum bakalım çok heyecanlıyım.
Donmuş transfer daha güzel ve sağlıklı değil mi aslındaDondurulmuş planlanıyor
İnşallah sıkmayın canınızı hayırlısı Allah'tan dinlenip transfer yapılması en uygunu benceBende dondurulmuşun daha iyi olduğunu duydum zaten opu sonrası rahim hemen kendini toplayamaz sanırım . İnş herkes emeklerinin karşılığını alır
Günaydın gülümAgrıdan stresten bi uyuyamadım bu gece
Günaydın kızlar
Çok stres yapmayın ondan olmamış olabilir adetiniz inşallah sökülür rahatlarsınızkızlar herkese şimdi den hayırlı olsun,bende adetimi bekliyorum ğünüm geçti transfer olacağım
Ayni dertten muzdaribiz bende adetimi bekliyorum 3 gun geciktikızlar herkese şimdi den hayırlı olsun,bende adetimi bekliyorum ğünüm geçti transfer olacağım
Kiz seninde regl gunun bu hafta sonu dimi bendeki bu gecikmeyle hemen hemrn ayni gunler oluruz transferi ayy beraber beklerizGünaydın gülüm
Çok stres yapmayın ondan olmamış olabilir adetiniz inşallah sökülür rahatlarsınız
Banada sadece antibiyotik verilmistiOpu sonrası sadece antibiyotik verildi bana , dondurullmus olunca farklı bir ilaç verilmiyor mu ?
test yaptınmı canım,benim gögüslerim ,her yerim şişti ha oldum olacağım kısmetse de adet sonrası 3 trasfer inş sizdemi olacaksınızAyni dertten muzdaribiz bende adetimi bekliyorum 3 gun gecikti
Test yapmadim ihtimal vermiyorum ilk transferim olacak insallah gecen sefer 3 gun gecikti yine transfer icin bekliyodum ama tekrar yumurta toplayalim demisti dr yumurta toplamiatik insallah simdi transfer olucamtest yaptınmı canım,benim gögüslerim ,her yerim şişti ha oldum olacağım kısmetse de adet sonrası 3 trasfer inş sizdemi olacaksınız
hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin,dondurulmuş yokmuydu?Test yapmadim ihtimal vermiyorum ilk transferim olacak insallah gecen sefer 3 gun gecikti yine transfer icin bekliyodum ama tekrar yumurta toplayalim demisti dr yumurta toplamiatik insallah simdi transfer olucam
Amin canim saol vardi 1 tane ama orta kaliteydi biz kaliteli aradik o yuzden tekrar opu yaptikhayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin,dondurulmuş yokmuydu?
İyi yapmışsınız canım hayırlı olsun şimdidenAmin canim saol vardi 1 tane ama orta kaliteydi biz kaliteli aradik o yuzden tekrar opu yaptik
Aaa birşey mi gördü ?Benimde dün opu işlemim oldu . Bekliyorum bakalım çok heyecanlıyım.
Ben çok sıkıntı yaşadım bu konuda inşallah başka kimse yaşamazkızlarrr hiçbir eczanede estrofem yok. Zam geleck die depolar ilaç vermiyrmus eczanelere size tavsıyem transfer olan ve olacak arkdslar biraz stoklu alın ilaçlarınızı snra hem bulmak zor oluyor hemde daha pahalı olacak bilginize