2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Kızlar regli oldum bende aradım hastaneyi yarın geldi alttan bakalım durum nasıl ona göre hareket edelim dediler dua edin bana da 😕 yarın için
Kiz ben olmadim daha 3 gun gecikti cumartesi olmam gerekiyodu diyodum kendi kendime 2-3 gun daha gecikirse seydayla ayni zamanda islemlerimiz olur diyodum ama ben olmadim hala yaaa 😪😪😪😪

Kiz ben olmadim daha 3 gun gecikti cumartesi olmam gerekiyodu diyodum kendi kendime 2-3 gun daha gecikirse seydayla ayni zamanda islemlerimiz olur diyodum ama ben olmadim hala yaaa 😪😪😪😪
Ben regli olsam da hastanede ne olacağı belli değilmiş kurt düşürdüler içime nedensiz

evet , rahim filmim temiz çıktı ama polip var dedi. Başka bir doktora daha mı görünsem bilemedim.
Benimde aynı senin gibiydi canım rahim filmim temizdi ama opu aşamasında polip gördü doktor çok küçükmüş boyutu sonra eğer transferde gözümüze gozukurse transferin iptal olur rahim içine bakıp bı degerlendirelim dedi olelik mecbur kabul ettim opu sonrası ilk adette histeroskopi oldum polip alınmış rahme cizikte attığını söyledi sonraki adette transfer oldum sizin nerde oluyor tedaviniz ben bahcecide olmuştum

Nasil ne olacagi belli deilmisss oooo nasil oluyomus o
Muayne olacakmısım alttan kist falan var mı bakılacakmış yada her hangi sıkıntı ilerleme ona göre olcakmış gecen hiç kontrol edilmeden ilaçlara başladık şimdi tedirgin oldum

Muayne olacakmısım alttan kist falan var mı bakılacakmış yada her hangi sıkıntı ilerleme ona göre olcakmış gecen hiç kontrol edilmeden ilaçlara başladık şimdi tedirgin oldum
Hic tedirgin olma kafanada takma bizbozel hastanede deil devletteyiz devlet hastaneleri prosedur geregi olumlu konusmayip en kotusunu konuauyorlar umutlandirmamak icin en azindan benim gozlemlerim bu haa egerki birbsikinti cijarsada hersey en basindan hallolsun icini ferah tut

Delircem valla alt üat ettik heryeri yok yok yok
Ben eşime söyledim eğer akşam alır gelirse bende gönderebilirim sana istersen sakin olmaya çalış
Kar yağdı yollarda sefil olduk, üstüne birde transferimden bir gün önce hastane test istediği için testim pozitif çıktı ve transferim 3 ay ertelendi maalesef :KK43: Ne yapalım hayırlısı böyleymiş :KK43:
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Hic tedirgin olma kafanada takma bizbozel hastanede deil devletteyiz devlet hastaneleri prosedur geregi olumlu konusmayip en kotusunu konuauyorlar umutlandirmamak icin en azindan benim gozlemlerim bu haa egerki birbsikinti cijarsada hersey en basindan hallolsun icini ferah tut
Ne desem bilemedim yaaaa ansızın korku girdi içime değişik bişey gibi
Dualarimiz seninle canımm hakkında en hayırlısı olur inşallah rabbim bütün işlerini kolaylastirsin🤲
Amin inşallah Allah razı olsun cümlemizden🥺

X