- 13 Ekim 2021
- 376
- 387
- 33
Merhaba öncelikle tebrik ederimBenimki 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi dondurulmuş embriyoydu.evde 4.günden itibaren test yapmaya başladım bu şekildeydi
Hadi inşallah pozitif sonuçlarBeni de güncelle canım bugün transfer oluyorum yarım saate bebişimi alıyorum inşallah
Canımm tebrik ederim rabbim sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin insallahİnşallahgünlerdir dua ediyorum burada sizlere kendime bugün o hastanede hiç tanımadığım kadına insan yaraları bir olunca yürekten anlıyor karşısındakini hiç tanımadan. Dilerim hepiniz yaşayın bu sevinci inşallah yolunda ilerler herşey çok sağolun kızlar bu topik buradaki msjlar sizler çok iyi geldiniz bana. Allahım tek tek razı olsun hepimizin kucakları dolsun inşallah
Ooo değerin güzelliğiCanım benim de 11.gün 1455 çıktı. Bidaha kan istemediler şimdilik
Ben 1 litre içmiştim, bi de beklerken bir bardak çayKızlar yarın 11de transfer3. Gün olmuş olacak. Sizce ne kadar su içerek gireyim?
Oooo çok iyi hadi gözün aydınÇıktıııı 656.1
Çok idrara sıkışık olma ki transferden hemen sonra tuvalete gitme ihtiyacı olmasın. Sen çok su içmesende heyecandan çişin geliyor zatenKızlar yarın 11de transfer3. Gün olmuş olacak. Sizce ne kadar su içerek gireyim?
Benim de gayet şişti o da ilaçtan bence ben alaturka kullanıyorum işte maalesef ve su içtiğim için çok sık gidiyorumAlaturka wc kullanan var mı aranızda? Bugün işe gelince onu kullanmamak için aşağı kata iniyorum. Niye korktum bilmemBir de bi tek benim göbeğim böyle şişmiş olamaz değil mi yaa Daha ortada bişey yok karın çevremde şişlik var hareketlerimi kısıtlıyor
Aynen 3 lt ye yakın su içiyorum wc den çıkamıyorum böyle olunca daBenim de gayet şişti o da ilaçtan bence ben alaturka kullanıyorum işte maalesef ve su içtiğim için çok sık gidiyorum
ben 500 ml içtim yetti sabah kalkınca evden çıkmadan da bir bardak içmiştim yürüyüş yap geliyor zatenKızlar yarın 11de transfer3. Gün olmuş olacak. Sizce ne kadar su içerek gireyim?
Ben kullandımAlaturka wc kullanan var mı aranızda? Bugün işe gelince onu kullanmamak için aşağı kata iniyorum. Niye korktum bilmemBir de bi tek benim göbeğim böyle şişmiş olamaz değil mi yaa Daha ortada bişey yok karın çevremde şişlik var hareketlerimi kısıtlıyor
Maşallah biz buradayız diyorlarEvet çift
3.üz gibi hissediyorumCanım benim de 11.gün 1455 çıktı. Bidaha kan istemediler şimdilik