- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
ay yok hala cihazda gözüküyor delirecem bendebsra61 sonucun çıktımı canım seni merak ediyorum bende hayırlı haberleri ver bize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yok hala cihazda gözüküyor delirecem bendebsra61 sonucun çıktımı canım seni merak ediyorum bende hayırlı haberleri ver bize inşallah
Hadi bakalım güzel haberler gelicek inanıyorumay yok hala cihazda gözüküyor delirecem bende
Ya ben de çok isterdim ikiz olmasını ne güzel 32 yaşımda bir oğlan bir kız olsa tadından yenmez ben damlatınca hiçbir şey çıkmadı üstelik erken gebelikti biri o yüzden sordum hem de 9.gün neyse hayırlısı bakalım zaman gösterecek var mı yok mu diye çünkü böyle silik çizgiyle bi sürü olmayan hamile varmış okuduklarımdan gördüklerimden hatta yüksek progestan ve adet dönemi yaklaşınca böyle çıkabiliyormuş yazmışlar ne enteresan senin adına çok mutluyum gerçekten inşallah sağlıkla kucağına alacağın ikizlerin olurAy kesin yazınca kalbim hızlanıyor nasıl emin oluyorsunuz Eğer ikiz olursa kapatırım bebek defterini çok güzel olur çok teşekkür ederim cumartesi kese için gitçem içimizde korku olmaya devam ediyor belli olur inşallah bebeğim
6.günden itibaren yapmıştım hep damlatır damlatmaz çıkmıştı ama yükseklikle alakası yok bence çıkma hızının çünkü daha önceki kimyasal gebeliğimde 50-60civarlarındaydı onda da damlattığım anda çıkmıştı. Bu daha koyu çıkıyordu. Erken test yapmadım kaset test hepsi
Sisteme işlenmemiştir henüz çıkmıştır muhtemelenay yok hala cihazda gözüküyor delirecem bende
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Bu sefer ki negatif olsa bile bi sonrakinde istediğin gibi olur inşallah ve henüz negatif bir şey görmediniz kan verene kadar modunuzu düşürmeyin bence.Ya ben de çok isterdim ikiz olmasını ne güzel 32 yaşımda bir oğlan bir kız olsa tadından yenmez ben damlatınca hiçbir şey çıkmadı üstelik erken gebelikti biri o yüzden sordum hem de 9.gün neyse hayırlısı bakalım zaman gösterecek var mı yok mu diye çünkü böyle silik çizgiyle bi sürü olmayan hamile varmış okuduklarımdan gördüklerimden hatta yüksek progestan ve adet dönemi yaklaşınca böyle çıkabiliyormuş yazmışlar ne enteresan senin adına çok mutluyum gerçekten inşallah sağlıkla kucağına alacağın ikizlerin olur
İnşallahHadi bakalım güzel haberler gelicek inanıyorum
Bencede bir cihazda bı kadar durmasıSisteme işlenmemiştir henüz çıkmıştır muhtemelen
Aa gerçekten mi? İnş pozitif görürsün… Senin adına çok seviniyorumBeni de güncelle canım bugün transfer oluyorum yarım saate bebişimi alıyorum inşallah
hadi gözümüz aydınnn çok sevindim canım hadi hayırlı olsunÇıktıııı 656.1
Onca endişeye değdi mi bak ne güzel sonuçlar bunlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımÇıktıııı 656.1
Maşallah sizinde mi çift embryoÇıktıııı 656.1
Çok teşekkür ederim rabbim bekleyen herkese nasip etsinhadi gözümüz aydınnn çok sevindim canım hadi hayırlı olsun
Amin canım valla değmedi galibaOnca endişeye değdi mi bak ne güzel sonuçlar bunlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Evet çiftMaşallah sizinde mi çift embryo
Daha önceki değerleriniz kaçtı kaça katlayarak arttıCanım benim de 11.gün 1455 çıktı. Bidaha kan istemediler şimdilik
eee ne dedim sanaaa ikiz geliyor ikizzzzÇıktıııı 656.1
İnşallaheee ne dedim sanaaa ikiz geliyor ikizzzz
MaşallahÇıktıııı 656.1