- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 35
Gebelik olma ihtimali var mı ? Sanmıyorum gecikme yüzünden erteleneceğini adet olduğunuz tarih baz alınıyor sonuçta
Gebeliği bilemiyorum yoktur heraldeGayet normal benimde 10gün gecikmişti. Çoğumuzda gecikiyoruz. İlaçlar vs etkiliyor ertelenmez merak etmeyin
Yok olmadı ama hep görüyoruz duyuyoruz ya tüp bebek tedavi sürecinde sürpriz gebelik diye aklıma öyle geldiGebeliği bilemiyorum yoktur heraldebunca sene olmayıp olmayıp şimdi olma durumu?? Konu bensem böyle bişey olmaz kist falan olma ihtimali beni daha çok korkutuyor açıkçası. Sizin böyle bi durumunuz oldu mu
Canım ben de senin gibi bekliyorum.benim adetim gecikmemişti ama çok uzun sürdü 8-9 gün kadar sürdüArkadaşlar merhaba ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.yumurta toplama işleminden sonra transfer için doktorum ara vermeyi önerdi.2. Adetimi bekliyorum ama 3 gün geciktim. Bu gecikme normal mi ilk tüp bebek denemem.dolayısıyla tecrübesizim. Bu gecikmeden dolayı transfer tekrar ertelenir mi ?
Keşke öyle bişey olsaYok olmadı ama hep görüyoruz duyuyoruz ya tüp bebek tedavi sürecinde sürpriz gebelik diye aklıma öyle geldi
Allah güzel haberler almayı hepimize nasip etsin. Değişik bir süreç.normalde hastalanmayı hiç istemem şimdi dört gözle bekliyorum olmadı.vardır herşeyde bir hayır normal bir durumdur inşallah.transferi etkileyecek bir durum olmasın inşallahCanım ben de senin gibi bekliyorum.benim adetim gecikmemişti ama çok uzun sürdü 8-9 gün kadar sürdü
Yok canım etkileyeceğini sanmıyorum.ben de adet olup gittim doktor bu sefer de bir ay daha bekleyelim ilaçlar iyice atılsın dedi.zaten zaman zor geçiyor şimdi bi sonraki adeti bekliyorum 2,5 hafta var dahaAllah güzel haberler almayı hepimize nasip etsin. Değişik bir süreç.normalde hastalanmayı hiç istemem şimdi dört gözle bekliyorum olmadı.vardır herşeyde bir hayır normal bir durumdur inşallah.transferi etkileyecek bir durum olmasın inşallah
En hayırlı en güzel zamanda gelsin inşallahYok canım etkileyeceğini sanmıyorum.ben de adet olup gittim doktor bu sefer de bir ay daha bekleyelim ilaçlar iyice atılsın dedi.zaten zaman zor geçiyor şimdi bi sonraki adeti bekliyorum 2,5 hafta var daha
109.3 11.gunKim kim vermişti sonuç ne çıkmıştı tekrar yazın kız
Dün akşam yazdım listeye109.3 11.gun
Kaçıncı gününüz tebriklerMaşallah gözünüz aydın
Kaçıncı gündü bugün güncelliym2.ci verdim 360.3 oldu benim
Beni de güncelle canım bugün transfer oluyorum yarım saate bebişimi alıyorum inşallahKaçıncı gündü bugün güncelliymtebrikler katlanarak artsın devamı da inşallah
Canım benim de 11.gün 1455 çıktı. Bidaha kan istemediler şimdilikKaçıncı gündü bugün güncelliymtebrikler katlanarak artsın devamı da inşallah
Çok tebrikler senin kesin ikizCanım benim de 11.gün 1455 çıktı. Bidaha kan istemediler şimdilik
Dualarımız seninleBeni de güncelle canım bugün transfer oluyorum yarım saate bebişimi alıyorum inşallah
Ay kesin yazınca kalbim hızlanıyor nasıl emin oluyorsunuzÇok tebrikler senin kesin ikizmalum sorumla geleyim evde kaset test kaçıncı gün yapmıştın ve nasıl çıkmıştı
İnşallah canım çok sağolDualarımız seninleİnşallah sağlıkla sımsımkı tutunur sana bebeğin