12.gündü amin hepimize inşallahKaçıncı gündü bugün güncelliym tebrikler katlanarak artsın devamı da inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.gündü amin hepimize inşallahKaçıncı gündü bugün güncelliym tebrikler katlanarak artsın devamı da inşallah
Ben de yarın geçiş yapayım bari böyle kurumda dikkat çeker Meraklılar hemen niye aşağı kata iniyon diye sorarBen kullandım
Ben yolda yudum yudum içtim. 750 ml yetti .. zaten 1-2 saat bekletiyorlar. Bana kesinlikle içip gelmeyin burada sıkıltıracağı dedilerKızlar yarın 11de transfer 3. Gün olmuş olacak. Sizce ne kadar su içerek gireyim?
İnşallah inşallahMaşallah biz buradayız diyorlar ultrasonda da güzel göz kırpsınlar
Yok cuma ikinci kanı verecem sonrabsra61 kese için çağırdı mııı??
Ben bu hafta hep gömlek kazak kombini yaptım süveter ya da gömleği üstüne salıp düğmemi açtımAynen 3 lt ye yakın su içiyorum wc den çıkamıyorum böyle olunca da Pantolonlarım sıkıyor yaa düğmelerini kapatmak eziyet
İlk günden itibaren alaturka kullandım klozeti sevmiyorum evime aslında sıfır taşındım kimsede kullanmıyor ama sevemşyorum hemşireme transferden çıktıktan sonraki ilk sorum o oldu bana sorun olmaz dediBen de yarın geçiş yapayım bari böyle kurumda dikkat çeker Meraklılar hemen niye aşağı kata iniyon diye sorar
Ben bir gün omegalı bi hap çok kötü kokuyor bir gün folik us kullanıyorum doktor önermiştiKızlar aranızda balık yağı hapı kullananlar var mı doktorunuz önerdi mi
Bana da direkt tuvalet türü bebeğin tutunmasını engellemez her iki tuvaleti de kullanabilirsiniz demiştiİlk günden itibaren alaturka kullandım klozeti sevmiyorum evime aslında sıfır taşındım kimsede kullanmıyor ama sevemşyorum hemşireme transferden çıktıktan sonraki ilk sorum o oldu bana sorun olmaz dedi
ayy hadi inşallah zaten o zaman net 2 mi tek mi anlaşılır şöyle 1500 falan direk keseye zaten ayy çok heyecanlııYok cuma ikinci kanı verecem sonra
Evet gerçekten çok heyecanlıayy hadi inşallah zaten o zaman net 2 mi tek mi anlaşılır şöyle 1500 falan direk keseye zaten ayy çok heyecanlıı
Maşallah canım gözün aydınÇıktıııı 656.1
Yaa elbise giydim belden lastikli o da beni iyice hamile gibi gösterdi mi Yarından sonraki kombinlerimi pantolon etek neyse üzerine kesinlikle uzun bişey Açık kullancam ben deBen bu hafta hep gömlek kazak kombini yaptım süveter ya da gömleği üstüne salıp düğmemi açtım
Yok o mümkün değil dondurulmuş 2embriyo koyuldu3.üz gibi hissediyorum
Teşekkür ederimMaşallah canım gözün aydın
Ayy iyi ki sormuşsunuz ben de öğrenmiş oldum böylece, rahatça kullanırım artıkİlk günden itibaren alaturka kullandım klozeti sevmiyorum evime aslında sıfır taşındım kimsede kullanmıyor ama sevemşyorum hemşireme transferden çıktıktan sonraki ilk sorum o oldu bana sorun olmaz dedi
AY inşallah inşallahh inşallah ezan okunuyor rabbim duysun inşallahEvet gerçekten çok heyecanlı
Rabbim her bekleyene yaşatsın inşallah bu duyguları
9.gün 767ydiDaha önceki değerleriniz kaçtı kaça katlayarak arttı
Bu daha ilk değerin mi, yani 12. Gün O zaman ikiz benceYok cuma ikinci kanı verecem sonra
Senin ve büşranın ikiz bence9.gün 767ydi
11.gün 1455 başka da yaptırmadım