- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
Düz yada sağa yatmak iyi değil ki bu süreçte. Sol tarafa yatılması uygun diyor uzmanlar dolaşım, pıhtı vs açısından.Göbekten verdi miktar fazla olmadığı İçin günde bir dedi tabi anlattım nasıl olduğunu
En rahat ettiğim yatış şeklibende hep düz yatıyorum ayaklarımın altında yastık
Allah gönlüne göre versin canım benim ben opudan sonra isim koyalim da çocuklar alınmasın demiştim eşimeAaaa benim küçük abla oldu daha şimdiden garibim(bknz: doğmamış çocuğa don biçmek) ben cinsiyet bile belirledim polianna gibiyim bugün bakalım hayırlısı yarına az kaldı, ben sabahtan vericem sonra seni beklicem merak içinde
Hangimiz delirmedik kiAllah gönlüne göre versin canım benim ben opudan sonra isim koyalim da çocuklar alınmasın demiştim eşimeEvet bir miktar delirmisim haahaha
Bilmiyordum kiiiDüz yada sağa yatmak iyi değil ki bu süreçte. Sol tarafa yatılması uygun diyor uzmanlar dolaşım, pıhtı vs açısından.
Heyecanla bekliyorumHangimiz delirmedik kişimdi bir resim atıcam rezalet geliyorum
Sol kolumun üzerine dimi bak şimdi beynim hepten gittiiiiDüz yada sağa yatmak iyi değil ki bu süreçte. Sol tarafa yatılması uygun diyor uzmanlar dolaşım, pıhtı vs açısından.
Bilmiyorum ki hiç ben sadece birkaç doktorun önerisiyle gittim açıkçası çok bodoslama oldu doktor da laboratuvarımız iyi dedi ama kötü diyecek hali uok sanırım ,embriyolog iyi ama
Millet çocuğuna ilk olarak şöyle sevimli anlamlı güzel birşey alır ne bileyim patik takım emzik falanAllah gönlüne göre versin canım benim ben opudan sonra isim koyalim da çocuklar alınmasın demiştim eşimeEvet bir miktar delirmisim haahaha
Evet istersen internette de araştır canım o şekilde yatmayı öneriyorlar. Gece yatarken sola yatıp arkama sert yastık koyuyorum dönmemek için o tarafa.Sol kolumun üzerine dimi bak şimdi beynim hepten gittiiii
İçin rahat etsin diye dedim bende sana eminim güzel bi yerdir arkadaşım da övdüBilmiyorum ki hiç ben sadece birkaç doktorun önerisiyle gittim açıkçası çok bodoslama oldu doktor da laboratuvarımız iyi dedi ama kötü diyecek hali uok sanırım ,embriyolog iyi ama
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet istersen internette de araştır canım o şekilde yatmayı öneriyorlar. Gece yatarken sola yatıp arkama sert yastık koyuyorum dönmemek için o tarafa.
Hahahaha ağız mendili ne alaka yaaaaMillet çocuğuna ilk olarak şöyle sevimli anlamlı güzel birşey alır ne bileyim patik takım emzik falanbenim daha varlığı belli olmayan yavruma ilk aldığım şey ağız mendili indirimdeydi hangimiz daha deli tartışmayalım
Deli ya gitmiş ağız mendili almış indirimde diye bol bol kullanacağın zamanlarda olur inşallahMillet çocuğuna ilk olarak şöyle sevimli anlamlı güzel birşey alır ne bileyim patik takım emzik falanbenim daha varlığı belli olmayan yavruma ilk aldığım şey ağız mendili indirimdeydi hangimiz daha deli tartışmayalım
Yazdım canım bide şuan hangi aşamadaydınEşim 32 ben 25
Hahahaha ağız mendili ne alaka yaaaaben korkuyorum ona ait birşey almaya ama pozitifi görürsek ailelere soylerken bir emzikle söyleriz herhalde klasik
Çok ucuzdu amaDeli ya gitmiş ağız mendili almış indirimde diye bol bol kullanacağın zamanlarda olur inşallah
Cinsiyet belli olunca kimse tutamaz artık seniÇok ucuzdu amaopudan birgün sonraydı sanırım
Kullanmakta nasip olsun canım benimÇok ucuzdu amaopudan birgün sonraydı sanırım
Yok ona bile gerek yok doktor desin tamam bebek orda ben hemen alışverişeCinsiyet belli olunca kimse tutamaz artık seni
Amin inşallah hepimizeKullanmakta nasip olsun canım benim
Sağ ol canımİçin rahat etsin diye dedim bende sana eminim güzel bi yerdir arkadaşım da övdü