Seninle birbirimize indirim haberleri atarız inşallah ya bunu çok istiyorumYa yok çok pahalı orası bir iki zıbın alsak ordan yeter ebebek babymall falan neyimize yetmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle birbirimize indirim haberleri atarız inşallah ya bunu çok istiyorumYa yok çok pahalı orası bir iki zıbın alsak ordan yeter ebebek babymall falan neyimize yetmiyor
Yaaa nasıl oldu kanamanız şimdi 8. Gün için güzel bi değer inşallah katlayarak artarAyy aklınızda kalmış ben dün kanama ile alel acele gittim verdim 8. Günüm değer 262.35 çıktı çarşamba tekrar vereceğim
Ay rabbim kabul etsin ne kadar naif bir istek öyle inşallah arkadaşım inanki çok dua ediyorum senin içinde. Allahım emeklerimizi umudumuzu karşılıksız koymayacak inanıyorumSeninle birbirimize indirim haberleri atarız inşallah ya bunu çok istiyorum
Yarın ilk isim yazmak olacak buraya testi söylenenden bir gün önce yapıyorum bak bu çok büyük bir çılgınlıkAy rabbim kabul etsin ne kadar naif bir istek öyle inşallah arkadaşım inanki çok dua ediyorum senin içinde. Allahım emeklerimizi umudumuzu karşılıksız koymayacak inanıyorum
Hala lekelenme devam ayakta durunca artıyorYaaa nasıl oldu kanamanız şimdi 8. Gün için güzel bi değer inşallah katlayarak artar
Lütfen bol bol dinlen bırak hiç bişey yapma su hassas günler geçip gidene kadarne kadar yatman gerekiyorsa yat gitsinHala lekelenme devam ayakta durunca artıyor
İnşallah
Kalkma ayağa yat dinlen doktorun progesteronun dozunu artırmıştır zaten stres yapma olumlu düşün iyi olsunHala lekelenme devam ayakta durunca artıyor
İnşallah
Aaaa senin yarın değil mi? Bana 1i yazmışlar kağıda niye farklı ki acabaYarın ilk isim yazmak olacak buraya testi söylenenden bir gün önce yapıyorum bak bu çok büyük bir çılgınlık
Bir şey yapmıyorum aslında su almaya kalkınca bile etkileniyorLütfen bol bol dinlen bırak hiç bişey yapma su hassas günler geçip gidene kadarne kadar yatman gerekiyorsa yat gitsin
İnşallahKalkma ayağa yat dinlen doktorun progesteronun dozunu artırmıştır zaten stres yapma olumlu düşün iyi olsun
Büşra bu lekelenmeden kastın sürüntü peçeteye silince gelen birşeymi? Yoksa akma damlama şeklinde mi?Hala lekelenme devam ayakta durunca artıyor
İnşallah
Ya her ikiside diyebiliriz aslınsa iç çamaşırıma geçmiyor ama lavaboda idrardan sonra damla şeklinde fark ediyorum en fazla 3 damla falan odaBüşra bu lekelenmeden kastın sürüntü peçeteye silince gelen birşeymi? Yoksa akma damlama şeklinde mi?
3. Gün embriyosu teyzesi küçük o bir günAaaa senin yarın değil mi? Bana 1i yazmışlar kağıda niye farklı ki acaba
Kalçadan progestan falan verdi mi doktorun? Damlama şeklinde olduğunu söyleseydin. Sol tarafına doğru bacaklarını çok hafif bükerek yat. Fazla da hareket etme yarına kadar tamamen geçmiş olur inşallahYa her ikiside diyebiliriz aslınsa iç çamaşırıma geçmiyor ama lavaboda idrardan sonra damla şeklinde fark ediyorum en fazla 3 damla falan oda
Tamamen kahverengiye döndü bu arada
Göbekten verdi miktar fazla olmadığı İçin günde bir dedi tabi anlattım nasıl olduğunuKalçadan progestan falan verdi mi doktorun? Damlama şeklinde olduğunu söyleseydin. Sol tarafına doğru bacaklarını çok hafif bükerek yat. Fazla da hareket etme yarına kadar tamamen geçmiş olur inşallah
Aaaa benim küçük abla oldu daha şimdiden garibim (bknz: doğmamış çocuğa don biçmek) ben cinsiyet bile belirledim polianna gibiyim bugün bakalım hayırlısı yarına az kaldı, ben sabahtan vericem sonra seni beklicem merak içinde3. Gün embriyosu teyzesi küçük o bir gün
Merhaba eşimden spermler toplanıyor tüp bebek için yeterli olana kadar 15 günde bir gidecekmişiz ya siz?Ben de Erol hocanın hastasıyımsiz ne aşamadasınız?
Eşim 32 ben 25Yaşı da ekliyim herkesin yazdım yaş kaçtı