Ultrason da birşey görmediyse doktor ondan gerek görmemiştir bende polip vardı onu almak için yapılmıştıHadi ya.. Bende çok histeroskopi istedim doktor embryo kaynaklı dedi. İçimde şüphe olarak kaldı. Sanki histeroskopi yapmasalar tutmayacak gibi…
10 olgun yumurtam vardı. 7 tane döllendi 7 si de dondurulmuştu. 2 adet 3. gün iyi kalite transfer edildiBirde sen kaç yumurta attırdın?
Tey tey teyİkinci kanım çıktı kızlar 1455ilki 767ydi tam iki kat artmamış ama doktorum çok güzel yazmış.
Ekledim32 yaş
Ben de Erol hocanın hastasıyımBeni de ekler misiniz. İlk deneme eşimin sperm sayısı az morfoloji bozuk. Erol Tavmergen
2. Denemeydi demi buHadi ya ben varım sanıyordum 37 yaş jinepol tüp bebek
2 gün önce öğrendim pozitifi çok şükür inşallah sağlıkla ilerler de kalp atımını duyarız işte o zaman tam anlamıyla sevinicem.Maşallah pozitifi gördünüz mü? Rabbim inş hayırlara vesile etsin ve kalp atımına cinsiyet gününe sağlıkla elinize almaya nasip olaun inş..
5. Deneme 2'tane 5. Gün embriyosu2. Denemeydi demi bu
Sizde polip görüldü mü yani?Ultrason da birşey görmediyse doktor ondan gerek görmemiştir bende polip vardı onu almak için yapılmıştı
Maşallah çok şükür2 gün önce öğrendim pozitifi çok şükür inşallah sağlıkla ilerler de kalp atımını duyarız işte o zaman tam anlamıyla sevinicem.
Ben de polip vs yok ama geçtiğimiz ay histereskopi yapıldı.Sizde polip görüldü mü yani?
Ayy kafamı kaldı kız5. Deneme 2'tane 5. Gün embriyosu
Normal ultrasonda görüldü evetSizde polip görüldü mü yani?
Dün dedim ya duşa girdim korka korka su akıyor ay diyorum bu sefer söküldü geldi. Şükür ama leke falan hiç bir şey yok. Takmamaya çalış dicem ama çok zorBacak agrim bitiyor karın ağrım başlıyor duşa girmeye korkuyorum sökülcek diye valla bende mantık falan kalmadı ya inşallah benimde yarına biseyim kalmaz
Daha önce boş gebelik yaşadığım için temkinli yaklaşıyorum bu seferMaşallah çok şükür
Pozitif gördükten sonra duyarsınzıds bırakın kendinizi boşverin
10. Günde 348 çıktı inşallah buradaki herkes görür o günleriAyy kafamı kaldı kızkaçla ve kaçıncı gün öğrenmiştin sen onu da yazalım umut olsun herkese inşallah kese de yakında gösterecek
Amin kuşum umarım sizin aldığınız güzel haberi bende alır miniklerime kavusurum Eşim hep karnımı seviyordu dedim yarın gaz mi seviyorsun bebek mi seviyorsun belli olacak hahahahDün dedim ya duşa girdim korka korka su akıyor ay diyorum bu sefer söküldü geldi. Şükür ama leke falan hiç bir şey yok. Takmaya çalış dicem ama çok zorHadi az kaldı inşallah yarın bitecek bu ilk stres etabı
Ee doktor histeroskopi de polip falan gördü mü? Nasıl çizik mi atıldı?Ben de polip vs yok ama geçtiğimiz ay histereskopi yapıldı.
Maşallah ikisi de tutmuşa benziyor10. Günde 348 çıktı inşallah buradaki herkes görür o günleri
Hahaha bence ikisini bir arada seviyorAmin kuşum umarım sizin aldığınız güzel haberi bende alır miniklerime kavusurum Eşim hep karnımı seviyordu dedim yarın gaz mi seviyorsun bebek mi seviyorsun belli olacak hahahah