- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
Koydum kutsal işareti ve sana özel güçlü bir kol da koydum hikayen herkese umut olsun inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun10. Günde 348 çıktı inşallah buradaki herkes görür o günleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koydum kutsal işareti ve sana özel güçlü bir kol da koydum hikayen herkese umut olsun inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun10. Günde 348 çıktı inşallah buradaki herkes görür o günleri
Bebektir o annesiAmin kuşum umarım sizin aldığınız güzel haberi bende alır miniklerime kavusurum Eşim hep karnımı seviyordu dedim yarın gaz mi seviyorsun bebek mi seviyorsun belli olacak hahahah
Ya bende tek mi çift mi attırsam karasız kaldım bi çocuk var ya ondan sordum sana da.ikiz olursa ya10 olgun yumurtam vardı. 7 tane döllendi 7 si de dondurulmuştu. 2 adet 3. gün iyi kalite transfer edildi
Benim ilk deneme başarısız olunca ve sürecin en başında rahimde biraz sıvı görülünce emin olmak için yaptı doktorum. Sezeryan nişi diye bişey varmış dikişin altında sıvı kontrolü için hem de çizik için yaptıEe doktor histeroskopi de polip falan gördü mü? Nasıl çizik mi atıldı?
Valla o kısmı artık kader, kısmet ve şans faktörüYaştan dolayı tek hiç düşünmedimYa bende tek mi çift mi attırsam karasız kaldım bi çocuk var ya ondan sordum sana da.ikiz olursa ya
Sağlıklı olsunda 1 yada 2 farketmez o kadar çok özlem çekiyoruz ki hepsi kabulümüzMaşallah ikisi de tutmuşa benziyor
Histeroskopi bana da istersen yapalım dedi ihtimali yüzde 10 artırıyor dedi ama benim ilk deneme olacak o yüzden istemedim tutmazsa bir sonrakinde yaptırırım dedim.muayenede de herşey normal dedi 1 ay dinlen öbür ay transfer yapalım dedi.sanırım ben de 2 attıırcamValla o kısmı artık kader, kısmet ve şans faktörüYaştan dolayı tek hiç düşünmedim
İnşallah hepimize nasip olur kucağımıza almak. Umut hep olsun Allah maddi güç de versin tabiKoydum kutsal işareti ve sana özel güçlü bir kol da koydum hikayen herkese umut olsun inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun
Yumurta toplama oldu mu? Kaç embriyo oluştu?Histeroskopi bana da istersen yapalım dedi ihtimali yüzde 10 artırıyor dedi ama benim ilk deneme olacak o yüzden istemedim tutmazsa bir sonrakinde yaptırırım dedim.muayenede de herşey normal dedi 1 ay dinlen öbür ay transfer yapalım dedi.sanırım ben de 2 attıırcam
Hiç tanımadığım insanların burda kader ortağım olduğunu bilmek cok mutlu ediyor beni rabbim herseyin en güzelini en hayırlısını nasıp etsin sizede inşallah cok güzel haberler alalım bahar bize gelsinAynı yaştayız ve benim de amh düşük, kader ortağıyız cumartesi transfer oldum
Aaa senin bir çocuğun olduğunu bilmiyordum bir tane çocuğun olmasına rağmen kaç kere denemene şaşırdım doğrusu inşallah pozitif olursun ve sağlıkla alırsın kucağınaBen de bir çocuk var. Yaştan dolayı tüp bebek işine girdim ben de
Amiinnn cümlemize inşallahhhHiç tanımadığım insanların burda kader ortağım olduğunu bilmek cok mutlu ediyor beni rabbim herseyin en güzelini en hayırlısını nasıp etsin sizede inşallah cok güzel haberler alalım bahar bize gelsin
Koltuktan daha çok tuvaletteyim ya iğrenç bir durum
Toplandı 12 tane.10 döllendi 5. Güne 5 tane dondurulduYumurta toplama oldu mu? Kaç embriyo oluştu?
Ah kuzum inşallahBebektir o annesi
Her gittiğimizde sanırımKeseden sonra kalp atışına da verilecek mi ??
Evet mustafa taşMustafa beye mi gidiyor Sun
Tamam işte bebiş orda o zaman gece ben defalarca kalktım lavabo için normalde hiç huyum değildir. Çok sıkışıklık yapıyorKoltuktan daha çok tuvaletteyim ya iğrenç bir durum
Bende aynı bu yüzden dua ve sabırla beklemeye çalışıyorumDaha önce boş gebelik yaşadığım için temkinli yaklaşıyorum bu sefer