GidiyorumBence git canım en azından gebelik durumu varsa sen ilaç da kullanmıyordun ek progestan iğne vs vururlar hemen
Bence git destekçin olsun ben sabah kanamam olduğunu söylemedim mutfakta ağlıyordum geldi ben senin kocan değilmiyim neden benimle paylaşmıyorsun dedi sarıldığına ağladım rahatladım sonra gel sigara içelim dedi madem öyleBenimde karnım aşırı agrıyor bilmiyorum ya eşim evde olmasa giderdimde onunlada gitmek istemiyorum
Sonucun çıktı net tutmamış yani
Hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun, demek ki hayırlı olan buymuş. Hem hatırladığım kadarıyla ilk denemendi inşallah 2. de sonuna kadar giden bir gebelik nasip eder AllahCanım çıkmış sonucum 0,4 diyorum ki asla ama asla tutmamış bile hani 5 10 bile çıkmadı baksana. Asla tutulamamış demek ki
Özel hastaneye gittim beta için kan vericem dedim o kadar başka bir şey sormadılar zatenAcile mi gittin
Tek gidiyorum eşime gelme dedimBence git destekçin olsun ben sabah kanamam olduğunu söylemedim mutfakta ağlıyordum geldi ben senin kocan değilmiyim neden benimle paylaşmıyorsun dedi sarıldığına ağladım rahatladım sonra gel sigara içelim dedi madem öyleevet benimki net tutmadı ama sende idrarda vardı o yüzden riske atma belki iğne bir şey verir gözünü seveyim git valla bana dert oldu yakınında olsam ben götürcem
Evet aynen öyle hayırlısı böyleymiş diyoruz. Evet ilk denemem nasip değilmiş bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Gönül istiyor valla ne diyim ama olmayınca da olmuyor işte. Çok sağolun inşallah sizlerinki pozitif olur umut olurHayırlısı olsun, demek ki hayırlı olan buymuş. Hem hatırladığım kadarıyla ilk denemendi inşallah 2. de sonuna kadar giden bir gebelik nasip eder Allahİlk negatifimde üzüldüm ama çok da yıpratmadım kendimi 2 denemelik daha dondurulmuş embriyom var diye. Gönül hemen olsun istiyor ama demek zamanı var diyoruz
Gitte nasıl gidersen git valla yaptır çatlayacağım yoksa.Tek gidiyorum eşime gelme dedim
Bence sorun yok yerleşme lekese kuzuGidiyorum
İşte özel yakında olsa hemen gidecem ama aciller yapmıyor buradaÖzel hastaneye gittim beta için kan vericem dedim o kadar başka bir şey sormadılar zaten
İnşallahBence sorun yok yerleşme lekese kuzuhadi ver güzel haberlerini
Evet tutunmamış tutup düşse bir ufak çıkardı, çok üzüldüm cnm, içini karartma donmuş embriyoların vardı di mi?Canım çıkmış sonucum 0,4 diyorum ki asla ama asla tutmamış bile hani 5 10 bile çıkmadı baksana. Asla tutulamamış demek ki
Gebeyim kanamam var diyinİşte özel yakında olsa hemen gidecem ama aciller yapmıyor burada
Asistanında yazdı şimdi evet bu değerde öyle ama çökmekten baktık diyor dedim yani çok kanamam var hocaya yazalım dedi. Saçma bir şey. Var dondurulmuş çok şükürEvet tutunmamış tutup düşse bir ufak çıkardı, çok üzüldüm cnm, içini karartma donmuş embriyoların vardı di mi?
O zaman dediği gibi hamileyim kanamam var onun için diyinİşte özel yakında olsa hemen gidecem ama aciller yapmıyor burada
Hahaha aynen zaten birine deyince o dağılıyor nasıl oluyorsaKalp ar
Kalp atışını bekliyorum sonra yakınlara söylerim, 1. Derece akrabalar yeterli bence, anne baba hala teyze derken baya bir kişi varmış zaten yazarken farkettim
Çok mu yoksa sürüntü şeklinde mi?Lekelenmem geldi benimde yaa
Oh şükür hadi hayırlı haberlerle inşallahVerdim kan kızlar
Hadi hayırlı haberle gel inşallah yerleşme kanamasıdır.Verdim kan kızlar
Dutun faydası ne canmİnşallah ya
Dut yemekten için dışım dut oldu