Şuan yapsan çıkar ufakta olsa bi rakam ama ben kolumu deldirmeyi sevmediğim için ne kadar geç yaparsan o kadar yüksek sonuç çıkacakKızlar bugün hemşirelerden biri aradı sonuç sormaya bir de sıkıntı var mı diyordedim cumartesi demiştiniz 12.gün ha diyor ben heyecan yaptım ya ben de dedim heyecanlıyım ama cumartesi öğreneceğiz acaba içten içe yap mı demek istedi
Tek dayanağım şuan içimdeki miniğim inşallah tutunup büyür mucize olur bize ama şuan çok garip hissediyorum tekrar en baştan herşeye başlamak düşüncesiİnsan önce bi şoke oluyor ama geçiyor önemli olan o bi tane yumurtanın tutması zaten belki dondurulmuşa gerek kalmayacak öyle düşünün benim de bir tane var dondurulmuş ama şimdi diyorum gerek yokmuş aslnda
İnşallah miniğin tutunur canım rabbim yardımcın olsun inşallahTek dayanağım şuan içimdeki miniğim inşallah tutunup büyür mucize olur bize ama şuan çok garip hissediyorum tekrar en baştan herşeye başlamak düşüncesi
Ben aşırı üşeniyorum ya hastane işlerine o yüzden tam zamanı olsun artış için de zaten isteyeceklerŞuan yapsan çıkar ufakta olsa bi rakam ama ben kolumu deldirmeyi sevmediğim için ne kadar geç yaparsan o kadar yüksek sonuç çıkacak
Allahımmm şu bacımın sabrından banada verBen aşırı üşeniyorum ya hastane işlerine o yüzden tam zamanı olsun artış için de zaten isteyeceklermerak yok değil ama aşırı aşırı bi merakım da yok yani hemen gün geçsin falan modum yok biraz akışına bıraktım ilk günler daha heyecanlıydı sanki
Şuan kendini bunlarla strese sokup içindeki miniğe zarar verme. Allah’ın izniyle ihtiyacın kalmaz inşallah dondurulmuş embriyoyaKızlar geriye hiç embriyom kalmamış benim şuan sadece ikinci kalite 3. Gün embriyom var o da transfer edilen 8 hücrelikendimi çok kötü hissediyorum yaşımız 23 tü benim bi sorunum yoktu 8 i döllenmişti eşimin sperm DNA hasarı yüksek çıkmıştı yani hasarlı sperm ben ona bağladım sizin düşünceniz nedir kafayı yicem ya
Bende cok fena oldu senin zeytin benim cevizden daha büyük canımProgestan ve oksapar kullanan arkadaşlar, vurulan yerlerde morluklar oluşuyor buna maalesef alıştımbugün fark ettim deri altında elleyince zeytin kadar ya da daha küçük iki şişlik elime geldi hem kalçada hem göbekte. Başına gelen var mı? Zamanla dağılır mi?
Ama tek bi tane kalınca da aslnda risk alamayız gibi sanırım ben de tekrar toplatırım bir tane embriyo için bilemiyorum tekrar dener miyim inşallah böyle bir durumda kalmayızTek dayanağım şuan içimdeki miniğim inşallah tutunup büyür mucize olur bize ama şuan çok garip hissediyorum tekrar en baştan herşeye başlamak düşüncesi
HahaAllahımmm şu bacımın sabrından banada verkız 7.günüm utanmasam kan vercem catlıçam heycandan
Tabikide var canım bazılarının idrarına çok geç karısıyormuş7. Gün idrarda çıkmayıp sonradan çıkma ihtimali var mı kızlar
Yani zaten normalde çıkmaması lazım , adet bile geçmeden test yapıyoruz bugün hemşire bir arkadaşım aradı diyor ki şüphelenmiştim ki normal yolla hemen gebe kalanlardan bi türlü idrarımda çıkmıyordu diyor değeri 106 imiş idrarda 5 saat sonra falan silik çizgi çıkmış 300 falan olunca bile hemen çıkmamış ama şu an 6 aylık dünya tatlısı bir bebeği var tabi o hemşire olduğu için her gün beta veriyormuş keyfi7. Gün idrarda çıkmayıp sonradan çıkma ihtimali var mı kızlar
Sabrının yarısının yarısını bana verirmisin lütfenbi de hastaneler çok yakın bu bilgiyi de ekleyelim ama zaten varsa değer hep kan vericez o yüzden ağır ağır gidiyorum
Normalde de asla sabırlı değilimdir bu konu dışında ama aşılamalar dahil aşırı yavaş ertelenmeli yapmıştım her işimi bi aşılamadan sonra 5 ay ara vermiştim ne gerek varsa sonra 7 ay ara tüp bebekSabrının yarısının yarısını bana verirmisin lütfen
İnşallah gerek kalmazda senin test günün yakın dimi benim ikinci günüm bugün dahaAma tek bi tane kalınca da aslnda risk alamayız gibi sanırım ben de tekrar toplatırım bir tane embriyo için bilemiyorum tekrar dener miyim inşallah böyle bir durumda kalmayızinşallah içimizdekiler tutunur da hiç gerek kalmaz