- 10 Şubat 2022
- 179
- 185
- 25
Haklısın canım inşallah güçlü olan içimdeki embriyo tutmuşturŞuan kendini bunlarla strese sokup içindeki miniğe zarar verme. Allah’ın izniyle ihtiyacın kalmaz inşallah dondurulmuş embriyoyaOlumlu düşün lütfen. Zaten bebeğim benimle şuan için başkasına ihtiyacım yok de. Evrene ve kendine pozitif enerji gönder.
Amin canım dua edin banadaİnşallah miniğin tutunur canım rabbim yardımcın olsun inşallah
Kız benim bu üçüncü denememHahakaçıncı sizin benim ilk diye mi anlamıyorum acaba çünkü idrarı da hakkaten yapmayacaktım bir anlık gaflet
Bizler aceleciyiz işte sabretsek herşey olacağına varıyor da oda maalesef pek mümkün olmuyor bu dönemlerde insan yeterince sağlıklı düşünemiyorBen aşırı üşeniyorum ya hastane işlerine o yüzden tam zamanı olsun artış için de zaten isteyeceklermerak yok değil ama aşırı aşırı bi merakım da yok yani hemen gün geçsin falan modum yok biraz akışına bıraktım ilk günler daha heyecanlıydı sanki
Cumartesi 12.günüm test günüİnşallah gerek kalmazda senin test günün yakın dimi benim ikinci günüm bugün daha
İnşallah son olur sağlıkla gelir bebeklerinizKız benim bu üçüncü denemembezdummm
Yani ben yapsam da çıkmazdı şu an silik de olsa var öyle düşünün çok erken üzülmek için gerçekten her hamilelik birbirinden farklıKızlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Geçenki gebeliğimde 7. gün çıkınca bunda da çıkar sanmıştımçıkmayınca yok diye düşünüyorum aslında amacım silik de olsa gördükten sonra kan için 12. Günü beklemekti, kafamın rahatlamasıydı. Ama ne yazıkki erken üzüldüm artık çıkmayacak diye pes ettim evet 5. 6. Gün yaptığım testler üzmedi ama bu üzdü geçenki tecrübeden dolayı.
2. transferde inşallah sımsıkı tutunur bana da bebeğimmm
ayy hadi dualarım seninle canım al gel inşallah..tek mi çift mi?çok heyecanlı:)
Agızdan almayı pek tavsiye etmiyolar bikere almıştım bayılcam sandım aman amanKızlar asla erken saatte progestan içmeyin çok fenayım bayılacak gibiyim ama bayılmıyorum kafam sürekli bi o yana bi bu yana düşüyor duş almam lazım ama cesaret edemiyorum esnemekten bi hal oldum arkadaşım gelmişti fitil alamadım fenayım gözümü açamıyorum.
Hadi hayırlısı ile inşallah canımBenimki tek olacakİnş tutar.. Bundan sonrakiler çift embryo olarak dondurulmuş
Tatlı bi sersemlik veriyorKızlar asla erken saatte progestan içmeyin çok fenayım bayılacak gibiyim ama bayılmıyorum kafam sürekli bi o yana bi bu yana düşüyor duş almam lazım ama cesaret edemiyorum esnemekten bi hal oldum arkadaşım gelmişti fitil alamadım fenayım gözümü açamıyorum.
Hadi yaa o kadarKızlar asla erken saatte progestan içmeyin çok fenayım bayılacak gibiyim ama bayılmıyorum kafam sürekli bi o yana bi bu yana düşüyor duş almam lazım ama cesaret edemiyorum esnemekten bi hal oldum arkadaşım gelmişti fitil alamadım fenayım gözümü açamıyorum.
Yatıp dinlenin fena vurmuş, duşa falan girmeyin sakın aman diyimKızlar asla erken saatte progestan içmeyin çok fenayım bayılacak gibiyim ama bayılmıyorum kafam sürekli bi o yana bi bu yana düşüyor duş almam lazım ama cesaret edemiyorum esnemekten bi hal oldum arkadaşım gelmişti fitil alamadım fenayım gözümü açamıyorum.
Geçen gece bana dokunmadı iki kere aldım ama bu sefer abartmıyorum asla otıramadım bile ancak gözüm açıldı lavobaya bilr gidemedim ne kolum ne kafam kalkıyordu çok kötüHadi yaa o kadarBen de sabahki fitili kurumda yapmak yerine ağızdan alsam diyodum. Demek fenalaşırım işte
Ben de bugün geç kalmamak için en sağdan yavaşla gideyim diyordum ışık yandı en sağda öyle bi çukur varmış ki sol da dopdoluydu geçemedim mecburen çok yavaş geçtim üstünden illa sarsılıyor araçla yapacak bi şey yok inşallah bi şey olmamıştır o kadar dikkat ediyoruzAnnemden eve dönüyorduk her zamanki yolda eşim basarken kasis yapılmış meğer karanlıkta görünmüyor da. Allahım bir zıpladık inanamazsınızGünlerdir sarsılmayım diye o kadar dikkat edip en kötüsüne yakalanmamız Çok korktum inşallah bişey olmamıştır diye dua ediyorum
Hazır iğne kuzum göbekten progestoron yada kan sulandırıcı. Kalçadan olanda progestan ama herkese verilmiyor verilenlerde eşiniz yapabilir diyor doktorlar ama ben hastanede yaptırdım. Sıkıcı bir iğne çünküKızlar bu transfer sonrası kullandığınız iğneler (progesteron vs) hazır iğne mi yani direkt vurulabiliyor mu yoksa toz su karıştırıyor musunuz merional gibi?birde kalçadan olan iğneyi nasıl yapıyorsunuz?hastaneye mi gidiyorsunuz?