Göbekten olan iğnelerimi eşim yapıyor, kalçadan olanı acilde yaptırıyorumKızlar bu transfer sonrası kullandığınız iğneler (progesteron vs) hazır iğne mi yani direkt vurulabiliyor mu yoksa toz su karıştırıyor musunuz merional gibi?birde kalçadan olan iğneyi nasıl yapıyorsunuz?hastaneye mi gidiyorsunuz?
Ben hep kafama göre kullandım antibiyotik tarzında değil neticede siz yine sorun hemşirenize isterseniz ama günlük hayat içerisinde saatinde almak çok zor ,ben bazen sabah uyanıp 6 gibi sonra okul çıkışı 4 gibi en sın gece 12 falanArkadaşlar selam 8 martta transferim olacak inşallah, progestan fitil günde 3 defa kullanıyıfhm sabah öğle akşam ama iş güç derken tam 8 saatte bir kullanamıyorum. Mesela bugun 8 - 17 - 23 gibi kullandım. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
İnşallah bebişinizi alıp gelirsinizArkadaşlar selam 8 martta transferim olacak inşallah, progestan fitil günde 3 defa kullanıyıfhm sabah öğle akşam ama iş güç derken tam 8 saatte bir kullanamıyorum. Mesela bugun 8 - 17 - 23 gibi kullandım. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Merhaba benide listeye ekler misnizz ??Tamam canım zaten yazıyoruz buraya sen yaşını doktorunu kaçıncı tranferin ve test gününü sebebinide yazRyamm arkadaşımız senide listeye eklesin listeyi ilk sayfadan görebilirsin oradan bak hamile olanları felan görebilirsin
Merhaba benimde 8 martta transferim varArkadaşlar selam 8 martta transferim olacak inşallah, progestan fitil günde 3 defa kullanıyıfhm sabah öğle akşam ama iş güç derken tam 8 saatte bir kullanamıyorum. Mesela bugun 8 - 17 - 23 gibi kullandım. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
1 kişi daha eklendı doktoruma hadı bakalım hersey yolunda gıder bebısın sıkı sıkı tutunur sanaMerhaba benide listeye ekler misnizz ??
25 yaşındayım ali rüştü ergür doktorum 8 martta transferim olucak 5. Gün embriyosu
Evettt siz ne durumdasınızzz tedavide1 kişi daha eklendı doktoruma hadı bakalım hersey yolunda gıder bebısın sıkı sıkı tutunur sana
Ben salı taze transfer oldum beklıyorumEvettt siz ne durumdasınızzz tedavide
YaaaOvulasyonla dene kıpkırmızı çıkınca oluyor ben ilk öyle öğrenmiştim ilk gebeliğimde ama silik olmayacak
Heyecanla bekliyoruzzz belirtin var mı hiçYaaabenim de aklımda ovülasyonla ilgili bi şey kalmış ama evden çıkıyorum artık geçti bugün de böyle gizemli olsun zaten ya bu gece ya da yarın test vereceğim inşallah güzel bir sonuç çıkar da hiç gerek kalmaz bir daha böyle şeylere
Yok canım hele göğüste dolgunduk vs hiç yok sadece progestan sonrası karnım şişiyor kabızlık vs oluyor,bir de bel ağrısı falan ama onlar da hep okul çıkışı eve gelince çok yoruluyorum o yüzden normalde hiçbir şey yok,akıntı da fitilden dolayı oluyorHeyecanla bekliyoruzzz belirtin var mı hiç
Beni da 6. Günü çağırdıRyamm ilk randevun ne zaman ,beni ilk 6.gün çağırmıştı çok geç gelmişti bana hatta doktorla bir gerildik orada bir daha da düzelmedik
Hımm istersen sor hemşireye ona göre karar verirsinBeni da 6. Günü çağırdıyanınds gelirken cetrotide tı getir demedi acaba ben götürsem mi ya korkuyorum onu yaptırmaya
Bıdaha kı ay mı gıdıyorsun sımdı canım adet zamanı çağırmıyor yanı ıgneyı nıye getırcen kı muayene edıp rahım kalınlastırmak ıcın ıgne ılac onu verıyolarmıs sonra transferBeni da 6. Günü çağırdıyanınds gelirken cetrotide tı getir demedi acaba ben götürsem mi ya korkuyorum onu yaptırmaya
İnşallah ama her şekilde hastahane de vurdurucam zaten orda olmazsa burdaHımm istersen sor hemşireye ona göre karar verirsinBir şey olmayacak bence biraz kızarıp geçer inşallah