Canım bende ve eşimde sorun yok ama.benimde gebeliklerim devam etmiyo NGS ve pgt yaptırdım tüp bebekte megersem biz sağlıklı olsakta bebekler sıkıntıliymis sağlıklı embriyo bulduk insalh trasferde nasip olurYaptırdık hiç Bi sorun çıkmadı genetik kromozom pıhtılaşma ne varsa yaptırdık yaptırdım. Histereskopi yaptırdım rahimde sorun var mı diye hepsi tertemiz çıktı
Bu konuyu doktorunuza bahsettiniz mi? Belki bunla ilgili bir araştırma yöntemi falan vardır eğer ilgisi varsaİlk gebeliğimde de kalbi sıkıntılıydı durmuştu aldılar 2. Ve 3. Kalp atışına yetişseydi belki onların kalbinde de sorun olacaktı bilemiyorum kalp atışına yetişmeden düştüler. bu 4. Bunda da kalp sıkıntılı. Eşim doğuştan kalbi sıkıntılı doğmuş bebekken ameliyat olmuş kalpten falan doktor bebekken ölür demiş çok badireler atlatmış o da kendine yoruyo olabilir mi var mı Bi fikriniz??
DAHA İYİYİM CANIM SAĞOL. BEL KARIN AĞRISI AĞRIYOR AMA AZALDI HER DÜŞÜK FARKLI OLUYOR DEMEK. SEN NASILSIN İYİMİSİN DAHA DOĞRUSU İYİMİSİNİZ BEBİŞLE :) MAYIS AYI TRANSFERLERİNDEN DÜN MRSİPEK DOĞUM YAPTI. DARISI BAŞINA OLSUN. :)Yok canım iç kanama vs olmaz korkma
Teşekkür ederim canım bugün dahada koyulaşmş bakVar vargözün aydın sağlıklı illerlesin inşallah
Canım embriyoya biyopsi yaptırdınız mı hiç transfer öncesi genetik tarama için?İlk gebeliğimde de kalbi sıkıntılıydı durmuştu aldılar 2. Ve 3. Kalp atışına yetişseydi belki onların kalbinde de sorun olacaktı bilemiyorum kalp atışına yetişmeden düştüler. bu 4. Bunda da kalp sıkıntılı. Eşim doğuştan kalbi sıkıntılı doğmuş bebekken ameliyat olmuş kalpten falan doktor bebekken ölür demiş çok badireler atlatmış o da kendine yoruyo olabilir mi var mı Bi fikriniz??
SENİN PROFİL RESMİNİ BENİM PROFİLE UYGULADIM YADA ÇALDIM :) . İKİZ ŞANSI VE SAĞLIKLI BEBİŞLER GETİRSİN BANADA :)Canım çok teşekkür ederimdarısı başına inşallah bir ikiz de senin olur
Ben bastırmak için ara ara Çubuk kraker, leblebi yiyordum, mide yanması için de süt iyi geliyordu. Gruptaki arkadaşlara dr ları mide bulantısı için ilaç vermişti. Dr una sorsan iyi olur. Sürekli kusmak bebeği etkilemez ama senin kasıklarda ağrı yapabilir.İyi akşamlar kızlar benim acayip şekilde midem bulanıyor bu hafta özellikle bugün kafamı kaldıramıyorum yanımda kovayla yatıyorum napsam geçer yada biraz olsun hafifler
Çubuk kraker de fayda etmiyor su içsem istirfa ediyorum bugün böyle oldu olmadı yarın doktorumu bir ariyim resmen hastalıklı gibi oldum bugün yataktan çıkamıyorumBen bastırmak için ara ara Çubuk kraker, leblebi yiyordum, mide yanması için de süt iyi geliyordu. Gruptaki arkadaşlara dr ları mide bulantısı için ilaç vermişti. Dr una sorsan iyi olur. Sürekli kusmak bebeği etkilemez ama senin kasıklarda ağrı yapabilir.
Ay bende ayniydim kraker leblebi hiç fayda etmedi su bile içsem çıkardım sukurr bu hafta biraz daha iyiyim en azından yemek yedim ama et tavuk balık görmek bile istemiyorumÇubuk kraker de fayda etmiyor su içsem istirfa ediyorum bugün böyle oldu olmadı yarın doktorumu bir ariyim resmen hastalıklı gibi oldum bugün yataktan çıkamıyorum
Ben bugün öyleyim kafamı kaldıramıyorum açlıktan midem ağrıyor artık. İstirfa etmeyi de geçtim de bebişler susuz falan kalır bişey olur diye korkuyorum. Başucuma yoğurt kovası koydum sadece wc için kalkıyorum o derece kötü geçiyor bugünAy bende ayniydim kraker leblebi hiç fayda etmedi su bile içsem çıkardım sukurr bu hafta biraz daha iyiyim en azından yemek yedim ama et tavuk balık görmek bile istemiyorum
Yaaa böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ki. Çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah. Ben 28 temmuzda düşük yaptım Eylül de histeroskopi oldum 30 kasım da tekrar transfer oldum, belki histeroskopi olmasaydım daha önce de transfer olabilirKızlar benim boş gebelik olduğunu öğrendim bugün düşük yaptıktan sonra 2. Ye deneyenler var mı aranız da süreç nasıl ilerliyor?
Ayy canım cok geçmiş olsun,cok üzüldüm,halbuki degerlerin cok güzeldi,kesin mi?acaba daha küçük mu?ben bir forumda okumustum kadinin biri yazmisti once kese bos dediler,kurtaj olucaktı,8haftada bir bakmislar bebek var,inşallah tez zamanda sağlıklı bebislerin olurKızlar benim boş gebelik olduğunu öğrendim bugün düşük yaptıktan sonra 2. Ye deneyenler var mı aranız da süreç nasıl ilerliyor?
3 embriyomuz kaldı bakalım bu gebelik devam etmezse genetiğe gönderecez onlarıCanım embriyoya biyopsi yaptırdınız mı hiç transfer öncesi genetik tarama için?
Çok üzüldüm çok zorKızlar benim boş gebelik olduğunu öğrendim bugün düşük yaptıktan sonra 2. Ye deneyenler var mı aranız da süreç nasıl ilerliyor?
Doktor 3 ay demedi canım ocakta transfer yaparız hsg de bir sorun çıkmazsa dedi kürtaj olmayacağım düşer dedi boş kese çok büyük değil zaten kesen dedi ilaçları bıraktırdıAyy canım cok geçmiş olsun,cok üzüldüm,halbuki degerlerin cok güzeldi,kesin mi?acaba daha küçük mu?ben bir forumda okumustum kadinin biri yazmisti once kese bos dediler,kurtaj olucaktı,8haftada bir bakmislar bebek var,inşallah tez zamanda sağlıklı bebislerin olurbenim bildiğim 3 ay rahimi dinlendiriyorlar.
Kürtaj değil canım kese zaten gelişmediği için büyümemiş içi de boş kalmış kese görüntüsü 5 hafta 4 günlük küçük kalmış o yüzden ilaçları bırak 10 gün içinde regliyle atacaksın dediÇok üzüldüm çok zorkendiliğinden düşük yaparsan doktoruna ve senin durumuna bağlı öncelikle tabiki ama hiç beklemeden hemen başlayabilir tekrar yeni Bi tüp bebeğe.. Ama kürtaj olman gerekirse mutlaka beklemeni önerecektir en azından 2 adet dönemi
İnşallah canımSENİN PROFİL RESMİNİ BENİM PROFİLE UYGULADIM YADA ÇALDIM :) . İKİZ ŞANSI VE SAĞLIKLI BEBİŞLER GETİRSİN BANADA :)