- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
ah canımm, hayırlı olsunn Rabbım analı babalı buyutsun ınsallahh,Kızlar benim bebişlerim doğdularsağlıkları çok iyi şükürler olsun. Küçük oldukları için küveze aldılar bi süre kalacaklarmış ama iyiler. Darısı başınıza olsun
Amin saglikla alsin almistir bile belki kucagina şuanRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıcakla kavuştursun yavrusuna. Aynen öyle hiç bir şekilde anlamazlar, şöyle diyim eşimin kuzeni hamile kalınca doğuma kadar her yerden bizi engellemişti gözümüz değer çocuğuna bişey olur diye düşündü galiba bu bizim çok zorumuza gitmişti
Maşallah aklımdaydın şükürler olsun simdi anne oldun bu guzel hayatina hoşgeldin saglikla huzurla büyüsünler. Aminnn allah razi olsun insallah rabbim arkadasimizin duasini duyuyorsun sira bizde bizide ön siraya almani rica ediyoruzKızlar benim bebişlerim doğdularsağlıkları çok iyi şükürler olsun. Küçük oldukları için küveze aldılar bi süre kalacaklarmış ama iyiler. Darısı başınıza olsun
İnşallah sağlıkla kavuşmuştur minik mucizesi e. Bize de aynı şekilde düşük yaptığım da bir geçmiş olsun bile demediler, ben de o doğum yapınca hayırlı olsun demedim ama daha sonra bebeği rahatsızlanmış geçmiş olsun diye yazdım o kadar. Yok ya söylemem demek ki kendileri kötü bakıyor ki öyle düşünebiliyor, eşim dışında şu an sadece sizler biliyorsunuz o yeter. Bizim ki yine eşimin kuzeni senin ki görümcenmiş o daha ağır gelir insana, böyle bir şey olsa heralde eşim bir daha dönüp bakmaz kardeşine. Amin inşallah canım, Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. O düşük ağrısı çok zor 1 hafta neler çektim, Rabbim yardımcın olsun inşallahAmin saglikla alsin almistir bile belki kucagina şuancok üzücü kirici bir durum olmuş sende soyleme onlara duyunca şaşırsınlar. Benimde gorumcem 4 aylik olmuş biz dedik cok kilo aldin yada hamilemisin diye. Oyle ogrendik. Simdi oda dogum yapacak umrumda degil. Mecburen gormeye giderim sadece. Bugun düşük kanamam basladi agridan eve geldim. 2 gun once kaynanamda gordum gorimceleri hic sormadilar bile nasilsin iyimisin diye. Allah büyük diyorum benim de mutlu çocuklu oldugum zaman nasip edecek insallah. Simdi sen bu guzel durumunla enerjin tavan olsun cok mutlu ol bu guzel gunler senin
Amin çok teşekkür ederimYaaa kuzum benim maşallahbebislerin bahtı güzel olsun adlarıyla büyüsün inşallah darısı burada bütün bekleyenlere inşallah
Çok sağ ol. Evet onlar da ben de toparlanırım biraz sağlık olsunah canımm, hayırlı olsunn Rabbım analı babalı buyutsun ınsallahh,
olsun kuvezde hem toparlarlar kendılerını evlerıne oyle gelırler, Rabbım saglıkla kavustursun .
amiinnnn
Canım çok teşekkür ederimMaşallah aklımdaydın şükürler olsun simdi anne oldun bu guzel hayatina hoşgeldin saglikla huzurla büyüsünler. Aminnn allah razi olsun insallah rabbim arkadasimizin duasini duyuyorsun sira bizde bizide ön siraya almani rica ediyoruz
Esim soylememesine takilmadi bile. Soylenmez zaten diyolar erkenden dusuk bir sorun olursa aciklama yapmamak icin. Bir hafta sonra dogum günüydü cagirdi kocasi. Hefiye bekliyor tabi hamile oldugunuda ogrendik ya. Alacaktim birsey transfere hazırlanıyordum sonra dedim bosver seni insan yerine koyup soyledimi dedim kendime. Almadim pastayi yedik geldik sinirliydiİnşallah sağlıkla kavuşmuştur minik mucizesi e. Bize de aynı şekilde düşük yaptığım da bir geçmiş olsun bile demediler, ben de o doğum yapınca hayırlı olsun demedim ama daha sonra bebeği rahatsızlanmış geçmiş olsun diye yazdım o kadar. Yok ya söylemem demek ki kendileri kötü bakıyor ki öyle düşünebiliyor, eşim dışında şu an sadece sizler biliyorsunuz o yeter. Bizim ki yine eşimin kuzeni senin ki görümcenmiş o daha ağır gelir insana, böyle bir şey olsa heralde eşim bir daha dönüp bakmaz kardeşine. Amin inşallah canım, Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. O düşük ağrısı çok zor 1 hafta neler çektim, Rabbim yardımcın olsun inşallah
Ben dedım canım tutucak diye kaliteside guzeldiKızlar merhaba transferimin 5.günü bugün. 5.gün embriyosu ngs’li 2 embriyo transfer edilmişti 16 aralıkta. Dün test yapmıştm bembeyazdı negatifti. 1 saat önce yaptım bu şekilde çıktı var değil mii hemen çıktı 2.çizgi
Amin amin amin valla ezan okunuyor suan allahim duyuyorsundur görüyorsundur bu mesaji kabul et rabbimCanım çok teşekkür ederimdarısı başına inşallah bir ikiz de senin olur
Ay canm tam sevinemesemde yinese yüzüm güldü en azındanBen dedım canım tutucak diye kaliteside guzeldivalla ngsliler tutmuyor diye sayfaya girmiyodum su an bu habere cok sevındım
Artar kuzum bi de ngs li cok büyük ihtimal guzel artar hiç merak etmeAy canm tam sevinemesemde yinese yüzüm güldü en azındandiğer transferim gibi olacak diye çok korkuyorum. Umarım değerlerm güzel artar problemsiz ilerler hamilelğim doğuma kadar
El değil ama sonuçta kardeşi. O ağrı çok kötü ya birde genelde hep aynı saatlerde geliyorEsim soylememesine takilmadi bile. Soylenmez zaten diyolar erkenden dusuk bir sorun olursa aciklama yapmamak icin. Bir hafta sonra dogum günüydü cagirdi kocasi. Hefiye bekliyor tabi hamile oldugunuda ogrendik ya. Alacaktim birsey transfere hazırlanıyordum sonra dedim bosver seni insan yerine koyup soyledimi dedim kendime. Almadim pastayi yedik geldik sinirliydi, esimede birsey demedim ailesinin birşey lerini soyleyince oda bikti sen benim aileme isinamadin falan diyor arada kalmasin diye demefim. Sonra gidip soyluyo neden boyle davrandiniz? Gerek yok herkes evinde mutlu olsun. Agridan 1 saat durabildim ısyerinde zor valla. Rabbim bu çektiklerimizin mukafatini verecek inaniyorum.
Naptın canım ?Gunaydin Merhaba kizlar ben 22 kasimda transfer oldum bugun 6+5 deyim cok kucuk belli belirsiz pembemsi kucuk pihti gibi akintim olmus birsey olurmu bugun ilk ultram var insallah kalp atisini duyarim
Oyyy maşallah Rabbim sağlıkla, analı babalı büyütsün inşallahKızlar benim bebişlerim doğdularsağlıkları çok iyi şükürler olsun. Küçük oldukları için küveze aldılar bi süre kalacaklarmış ama iyiler. Darısı başınıza olsun
Olursa kardeşin anan baban sana iyi olur senin iyiligini ister senin icin üzülür. Kardesi hasta olinca ararlar ben el kiziyim. Esim bana iyi olsunda gerisi ayrinti sadece. Doktor kist ve miyomun var dedi kucuk ama regli olunca agrin olursa gel dedi. Simdi esim gelecek isten gitsemmi ? Ic kanamaya neden olurmu ? O muayeneyi olmaktanda cok sıkıldım hoc istemiyorumEl değil ama sonuçta kardeşi. O ağrı çok kötü ya birde genelde hep aynı saatlerde geliyor
O konularda pek bilgim yok kuzum yani iç kanamayla. İstersen git hem için rahat eder, hem muayene olmuş olursunOlursa kardeşin anan baban sana iyi olur senin iyiligini ister senin icin üzülür. Kardesi hasta olinca ararlar ben el kiziyim. Esim bana iyi olsunda gerisi ayrinti sadece. Doktor kist ve miyomun var dedi kucuk ama regli olunca agrin olursa gel dedi. Simdi esim gelecek isten gitsemmi ? Ic kanamaya neden olurmu ? O muayeneyi olmaktanda cok sıkıldım hoc istemiyorum
Genelde reglin 2. Günü ilaç vs başlıyorlar. Ağrın yoksa yarın gitsen daha iyi olur. Eşler de yıpranır bu süreçte. Biz iğneler ilaçlar ameliyatlar,, geçiriyoruz ama onlar da çok etkileniyorlar. Ümitle bekliyorlar, halimize de üzülüyorlar. Rabbim size de hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsin.Olursa kardeşin anan baban sana iyi olur senin iyiligini ister senin icin üzülür. Kardesi hasta olinca ararlar ben el kiziyim. Esim bana iyi olsunda gerisi ayrinti sadece. Doktor kist ve miyomun var dedi kucuk ama regli olunca agrin olursa gel dedi. Simdi esim gelecek isten gitsemmi ? Ic kanamaya neden olurmu ? O muayeneyi olmaktanda cok sıkıldım hoc istemiyorum