Çok şükür canım. Kaç haftalıkmış peki minik, bu arada doktorumuz aynıydı sanki senleKızlar kesemizi gördük Allahım çok şükür 1 cm miş. İçinde bebişi de gördük Allah herkese nasip etsinProgestan iğnenin dozunu arttırdı sadece haftaya kalp atışı için çağırdı
Şükür canım için ferah olsun artık sağlıkla kucağına al inşallah kese kaç cm çıktı?Kızlar kesemizi gördük Allahım çok şükür 1 cm miş. İçinde bebişi de gördük Allah herkese nasip etsinProgestan iğnenin dozunu arttırdı sadece haftaya kalp atışı için çağırdı
Tuzlu gargara bana iyi geliyordu.Mrb kızlar çarşamba günü dondurulmuş 5.gun çift embriyo transferi oldum bugün 3.gunum ilk günden beri dis ağrısı çekiyorum ne yaptıysam fayda etmedi halim perişan yaniinşallah zarar olmaz minnoslara bide hiç bir şey hissetmiyorum normal mi bu benim 3.transferim ilk ikisi kimyasal gebelik olmuştu inşallah bu sefer sağlıklı ilerler
Kuzum onu da denedim anlık kesiyor iki saniye sonra tekrar başlıyor ağrıTuzlu gargara bana iyi geliyordu.
Allah yardımcın olsun. Benim başta yoktu gebelik ilerledikçe dişlerim kırılmaya çürümeye başladı. Gün içinde ara ara tuzlu su gargara yapıyorum. Geçmiyor ama hafifliyor. Diş de yaptıramayız bu süreçte, mecbur çekiyoruz.Kuzum onu da denedim anlık kesiyor iki saniye sonra tekrar başlıyor ağrızerdeçal ve buz uygulaması biraz daha etkili sanki
Evet kuzum ya parol dışında ağrı kesici de alamıyorum yeni transfer oldum inşallah sonucu güzel olur da çektiğimiz ağrılar gelip geçerAllah yardımcın olsun. Benim başta yoktu gebelik ilerledikçe dişlerim kırılmaya çürümeye başladı. Gün içinde ara ara tuzlu su gargara yapıyorum. Geçmiyor ama hafifliyor. Diş de yaptıramayız bu süreçte, mecbur çekiyoruz.
Hepimiz kuzum inşŞükür canım için ferah olsun artık sağlıkla kucağına al inşallah kese kaç cm çıktı?
Canım ben heyecandan haftasını sormayı unuttumÇok şükür canım. Kaç haftalıkmış peki minik, bu arada doktorumuz aynıydı sanki senle
Ultrason kağıdında haftası günü yazarCanım ben heyecandan haftasını sormayı unuttumAli Fuat beydi dimi seninki de? Senin ne zaman randevun?
Aaaa dur hemen bakıyımUltrason kağıdında haftası günü yazarsağlıkla gelsin kuzucuk
Gözün aydın canım sağlıkla devamı gelir inşallah allahın izniyleHepimiz kuzum inşkese 10 mm şuan
Evet canım Ali Fuat bey. Pazartesi 2.kanı vericem 19 una da kese randevusu alıcam. Yine çok mu yoğunduCanım ben heyecandan haftasını sormayı unuttumAli Fuat beydi dimi seninki de? Senin ne zaman randevun?
Cumartesileri sanki daha boş oluyor haftaiçine göre ama yine de yoğun tabiEvet canım Ali Fuat bey. Pazartesi 2.kanı vericem 19 una da kese randevusu alıcam. Yine çok mu yoğundu
Amin kuzum hepimizin inşGözün aydın canım sağlıkla devamı gelir inşallah allahın izniylebugün ne kadarlıksın?
Ben hangi gün gitsem çok yoğun oluyor, yada ben hep akşamüstü gittiğim için öyle. Son adete göre tahmini kaç haftalıksıın pekiCumartesileri sanki daha boş oluyor haftaiçine göre ama yine de yoğun tabihadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
haftaya sorucam doktora net gününü ama internet hesaplarına göre 5+5 sanırım. Bir arkadaş ultrason kağıdında yazıyor dedi ama bulamadım ben ☺Ben hangi gün gitsem çok yoğun oluyor, yada ben hep akşamüstü gittiğim için öyle. Son adete göre tahmini kaç haftalıksıın peki
Transfer tarihini ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu söylersen hesaplayabilirim canımAmin kuzum hepimizin inşTam net bilmiyorum ama 5 hafta doldu işte
Keseyi karından mı gördünüz peki?haftaya sorucam doktora net gününü ama internet hesaplarına göre 5+5 sanırım. Bir arkadaş ultrason kağıdında yazıyor dedi ama bulamadım ben ☺
21 Kasım transfer tarihim 5. Gün embriyosuTransfer tarihini ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu söylersen hesaplayabilirim canım
Evet canım direkt karından baktı vajinal ultrasonda daha net görünür ama göründü zaten gerek yok dedi. Herkes karından mı gördü acaba keseyi?Keseyi karından mı gördünüz peki?