Daha kadın doğumcuma gitmedim canım oksaparı tüp bebek doktorum verdi . Acaba pazartesi devlette gidip kadın doğumcuya yazdırsam mı ki. Pıhtılaşma var mıydı peki sende?Sonuna kadar vurulacak olabiliriz çünkü doktorum 2 kutu aldırdı bana bebeğin kalp atışını duyalım rapor çıkaracam sana oksapar için dedi. Böyle dediğine göre epey vurulacaz muhmeleten. Bu arada kadın doğumcun rapor çıkarsın sana da canım
Yok canım bu arada pıhtılaşma testi yaptırmıştım. Benim tüp bebek doktorum la kadın doğumcum aynıDaha kadın doğumcuma gitmedim canım oksaparı tüp bebek doktorum verdi . Acaba pazartesi devlette gidip kadın doğumcuya yazdırsam mı ki. Pıhtılaşma var mıydı peki sende?
Ben doğumdan bir ay sonraya kadar kullanmıştım clexaneSonuna kadar vurulacak olabiliriz çünkü doktorum 2 kutu aldırdı bana bebeğin kalp atışını duyalım rapor çıkaracam sana oksapar için dedi. Böyle dediğine göre epey vurulacaz muhmeleten. Bu arada kadın doğumcun rapor çıkarsın sana da canım
Benim tüp bebek doktorum farklı kadın doğumcum farklı ama 2 hastane yan yana tüm sürecimi 2 doktorum da beraber yürüttü olmadı devlette kadın doğumcuya yazdırayım randevuma gidince de kendi doktoruma da konuşurum raporuYok canım bu arada pıhtılaşma testi yaptırmıştım. Benim tüp bebek doktorum la kadın doğumcum aynıyazdırabilirsin orda. Ama kendi doktorun rapor çıkarsın sana sürekli gidip yazdırmana gerek kalmasın
Progestan hapı sağlık ocağı yazdı. Bir defada 3 tane yazabiliyor. Süresi bitince yine yazdır.Ben öyle aldım. Oksapar 0.4 mg da kadın doğumcu dr gördü. Kullanmamı istedi dedim, sağlık ocağındaki dr a onu da yazdı. Eczanem de karşıladığını söyledi aldım. Sen uzun süre kullanacaksan kadın doğumcu rapor çıkarabilir. 1 kutu için sağlık ocağına gittim, sürekli oksapar yazdırmadım.Az önceki doktor ben yazamıyorum dedi sağlık ocağında yazdırsak dedim karşılamaz bunu kardiyolog yada kadın doğumcu muayene edip yazacak falan dedi. Progestanı ben transfer öncesi sizin kullandığınız gibi başlamıştım 1 paket 5 gün falan gidiyor onu da sağlık ocağı yazabiliyor mu?
Tamam canım gece pembe bir lekelenme oldu çok korkuyorum şuan
Endişelenme canım içini ferah tut doktorum bana 5. Haftadan itibaren lekelenmeler başlayabilir demişti demek ki ön gördükleri bir şey bugün zaten doktora gideceksin inşallah hiçbir sorun yok sen olumlu düşün stres yapmaTamam canım gece pembe bir lekelenme oldu çok korkuyorum şuan
Sağol canım benim haber vericem çıkıncaEndişelenme canım içini ferah tut doktorum bana 5. Haftadan itibaren lekelenmeler başlayabilir demişti demek ki ön gördükleri bir şey bugün zaten doktora gideceksin inşallah hiçbir sorun yok sen olumlu düşün stres yapma
Pazartesi o zaman bir sağlık ocağına gideyim hem zaten tekrar kan vericem olmadı sağlık ocağında yazdırırımProgestan hapı sağlık ocağı yazdı. Bir defada 3 tane yazabiliyor. Süresi bitince yine yazdır.Ben öyle aldım. Oksapar 0.4 mg da kadın doğumcu dr gördü. Kullanmamı istedi dedim, sağlık ocağındaki dr a onu da yazdı. Eczanem de karşıladığını söyledi aldım. Sen uzun süre kullanacaksan kadın doğumcu rapor çıkarabilir. 1 kutu için sağlık ocağına gittim, sürekli oksapar yazdırmadım.
Gittiniz mi doktora?Sağol canım benim haber vericem çıkınca
Insallah hayirli haberler alirsinizSağol canım benim haber vericem çıkınca
Evet canım doktorum istedi pazartesi tekrar kan vericem. Pazar tatil olduğu için pazartesi istedi sanırımU Umayumayy canim tekrar kan vermeni doktorun mu istedi? Türkiyede bunu seviyorum isi garantiye almak icin tekrar istiyorlar. Burds hic yok öyle bisey.. simdi 2 hafta yüregim agzimda beklicem. Gebelik testlerinden de takip edebilir miyim bilmiyorum.. zaten kan testi yaptirmak da dünyanin parasi burda..
Ama sürekli böyle bişey hissetmiyorsun demi ara ara hatırlatıyoArada oluyor bazen kasığımdan bacağıma vuruyor
Kızlar kesemizi gördük Allahım çok şükür 1 cm miş. İçinde bebişi de gördük Allah herkese nasip etsin
Yok canım aradaAma sürekli böyle bişey hissetmiyorsun demi ara ara hatırlatıyo