5+3 üm sanki dimi blastokist transferine göre hesaplama buldum internetteTransfer tarihini ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu söylersen hesaplayabilirim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+3 üm sanki dimi blastokist transferine göre hesaplama buldum internetteTransfer tarihini ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu söylersen hesaplayabilirim canım
Aynen canım öyle hesaplıyorum ben de5+3 üm sanki dimi blastokist transferine göre hesaplama buldum internette
Bak canım benim 5+4 yazıyo ga diyehaftaya sorucam doktora net gününü ama internet hesaplarına göre 5+5 sanırım. Bir arkadaş ultrason kağıdında yazıyor dedi ama bulamadım ben ☺
Aa yok kuzum ben de öyle bir şey yüzeysel baktı heralde sorcam haftaya amaBak canım benim 5+4 yazıyo ga diye
Sor canım benim de bugün 6+4 olması gerekiyor dua edin nolur bebeğim orda olsun sağlıklı olsun benim de dualarım sizlerleAa yok kuzum ben de öyle bir şey yüzeysel baktı heralde sorcam haftaya ama
Anladım canım, darısı hayırlısıyla kalp atışına inşallahEvet canım direkt karından baktı vajinal ultrasonda daha net görünür ama göründü zaten gerek yok dedi. Herkes karından mı gördü acaba keseyi?
Ne güzel Bi test Sağlıkla gelir inşallahArkadaşlar merhaba,
1 aralık 5.gün blastokist transferim oldu 6. denemem Ege üniversitesinde tedavisi görüyorum 15 Aralık test tarihi verdiler bugün dayanamadım test yaptım saat 14:30 gibi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim resim ekledim yorumlarınızı bekliyorum
Ben net görüyorum. Rabbim devamını getirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Arkadaşlar merhaba,
1 aralık 5.gün blastokist transferim oldu 6. denemem Ege üniversitesinde tedavisi görüyorum 15 Aralık test tarihi verdiler bugün dayanamadım test yaptım saat 14:30 gibi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim resim ekledim yorumlarınızı bekliyorum
Gayet net canım var bebişin, hayırlı olsunArkadaşlar merhaba,
İnşallah bebiş oradadır kuzum bir daha ne zamandı randevun?Sor canım benim de bugün 6+4 olması gerekiyor dua edin nolur bebeğim orda olsun sağlıklı olsun benim de dualarım sizlerle
Haftaya c. Tesiİnşallah bebiş oradadır kuzum bir daha ne zamandı randevun?
Blastokist transferine göre de benim 4+1 çıkıyor, son adete göre de 4+55+3 üm sanki dimi blastokist transferine göre hesaplama buldum internette
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımHaftaya c. Tesi
Ben normal yolla hamile kalmistim ama adetime 1 gun kala yaptirdigim bete hcg 6 cikmisti 2 gun sonra 15 cikmisti yavas baslamisti ama duzenli artmisti.13 yasinda simdi kizim
Ne güzel Bi test Sağlıkla gelir inşallah
Ben net görüyorum. Rabbim devamını getirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Gayet net canım var bebişin, hayırlı olsun
Bende transfer itibariyle oksapar kullaniyirum önlem amaçlı kuzum pıhtılaşma benimde yok . Yaygın kullanılıyor içini ferah tutKızlar bugün kan sonucunu aldıktan sonra doktorum oksapar da verdi, acilde ki doktor da çok anladığım şey değil ama bunu kadın doğumcu söylemeden kullanmak iyi değil düşüğe sebep olur falan dedi korkuttu, tüp bebek doktorum da daha önce düşüğüm olduğu için verdi kafam karıştı yaaa
Cok güzel görünüyor canim masallah diyelim devami saglikla ilerlesin insallahArkadaşlar merhaba,
Insallah ordadir canim allahin izniyle güzel haberlerle gel aminHaftaya c. Tesi